Διάφοροι προορισμοί

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
Από 19,90€ για Απόδραση Ευεξίας με Μασάζ για 1 Άτομο
Από 19,90€ για Απόδραση Ευεξίας με Μασάζ για 1 Άτομο Συνολικής Διάρκειας 60' & επιλογή ανάμεσα σε Χαλαρωτικό Μασάζ Αρωματοθεραπείας ή Αθλητικό ή Deep Tissue συνδυαστικά με Μασάζ Προσώπου ή Κεφαλής ή Ποδιών, στο Κέντρο Ευεξίας Mon Massage, στο Μοσχάτο.
μόνο 19 €
  • Αρχική Τιμή: 36€
  • Έκπτωση: 45%
  • Κέρδος: 17€
  • Εταιρία:
Πανελλήνια

19,90€ από 36€ για 1 Πακέτο Συνολικής Διάρκειας 60', για 1 Άτομο, με Ολόσωμο Χαλαρωτικό Μασάζ Αρωματοθεραπείας διάρκειας 45' και Μασάζ Προσώπου ή Μασάζ Κεφαλής ή Foot Massage διάρκειας 15' 23,90€ από 40€ για 1 Πακέτο Συνολικής Διάρκειας 60', για 1 Άτομο, με Ολόσωμο Αθλητικό Μασάζ ή Deep Tissue Massage διάρκειας 45' και Μασάζ Προσώπου ή Μασάζ Κεφαλής ή Foot Massage διάρκειας 15' Για τα massage χρησιμοποιούνται αγνά και φυτικά έλαια της Yellow Rose και της Apivita.

Είναι όλα υποαλλεργικά και φιλικά προς το δέρμα.

Παρέχονται πετσέτες.

Λίγα Λόγια Xαλαρωτικό Μασάζ Αρωματοθεραπείας Η αρωματοθεραπεία χρησιμοποιείται κυρίως για συναισθηματικά και ψυχολογικά προβλήματα και μπορεί να δράσει µε επιτυχία προληπτικά, ενισχύοντας την ψυχοσωματική ισορροπία και υγεία.

Έτσι λοιπόν, τα αιθέρια έλαια μπορούν να βοηθήσουν στην μείωση του στρες και της έντασης, προσφέρουν αναζωογόνηση, αυξάνουν τη σωματική αντοχή, εξισορροπούν τα συναισθήματα και αυξάνουν τη νοητική διαύγεια δρώντας µε απόλυτα φυσικό τρόπο.

Το χαλαρωτικό μασάζ έχει πολλά οφέλη στο σώμα και την υγεία σου.

Βελτιώνει τη ποιότητα του ύπνου σου, την κυκλοφορία του αίματος, ανακουφίζει από πόνους στην πλάτη και προσφέρει χαλάρωση και ευεξία.

  Αθλητικό Μασάζ Βοηθά στο να διατηρούνται οι μύες σε καλή κατάσταση, μειώνει τον πόνο που προκαλεί το γαλακτικό οξύ και στην τοπική και γενική χαλάρωση των μυών.

Χρησιμοποιείται για την πρόληψη οξέων και χρόνιων τραυματισμών, για την αποκατάσταση, για την μείωση του μυϊκού πόνου και για την βελτίωση της απόδοσης.

  Deep Tissue Massage Είναι ένας σύγχρονος συνδυασμός κινήσεων και τεχνικών που βοηθάνε στο άμεσο ξεμπλοκάρισμα του σώματος και την απελευθέρωση από τους χρόνιους πόνους.

 

Περισσότερες πληροφορίες