Πακέτα διακοπών - Βουδαπέστη

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
230€ / άτομο για ένα 4ήμερο στη Βουδαπέστη με Αεροπορικά
230€ / άτομο για ένα 4ήμερο στη Βουδαπέστη με Αεροπορικά, Φόρους, Μεταφορές απο & προς το αεροδρόμιο και 3 Διανυκτερεύσεις με Πρωϊνό στο κεντρικό 3* Hotel Benczúr, από το ταξιδιωτικό γραφείο Like 2 Travel.
μόνο 230 €
  • Αρχική Τιμή: 410€
  • Έκπτωση: 44%
  • Κέρδος: 180€
  • Εταιρία:
Αθήνα

230€ / άτομο για 4 Διανυκτερεύσεις με Πρωινό και Αεροπορικά στο κεντρικό 3* Hotel Benczúr.

Ημερομηνία ταξιδίου: 2 - 5 Δεκεμβρίου με αναχώρηση από Αθήνα Περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα- Βουδαπέστη -Αθήνα (Wizz Air) Φόροι αεροδρομίου και καυσίμων 1 μικρή χειραποσκευή/σακίδιο κατ άτομο και 1 μεγάλη 20 κιλών παραδοτέα αποσκευή Διαμονή 3 νύχτες σε Superior Room  Πρωϊνό Μεταφορές απο & προς το αεροδρόμιο Δεν Περιλαμβάνονται: Επιπλέον αποσκευές Προσωπικά έξοδα Τοπικοί φόροι Ώρες πτήσεων /Itenary:   2 ΔΕΚ 2022 Αθήνα – Βουδαπέστη 16:0017:10  5 ΔΕΚ 2022 Βουδαπέστη – Αθήνα 12:2015:25    ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ Είναι υποχρέωση του πελάτη να ενημερωθεί πριν ταξιδέψει για τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν σε σχέση με την πανδημία και για την είσοδο του στη χώρα που επέλεξε να ταξιδέψει.

Το γραφείο δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στους περιορισμούς του κάθε κράτους σε σχέση με τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Γι αυτό και συνιστούμε μια ημέρα πριν το ταξίδι να ελέγχουν για τυχόν αλλαγές στους περιορισμούς εισόδου της χώρας.

Benczur Hotel  Tο Benczur Hotel βρίσκεται στη συνοικία της Βουδαπέστης με τις πρεσβείες και αποτελεί ένα ήσυχο κατάλυμα στο κέντρο αυτής της πολύβουης πόλης.

Προσφέρει έναν υπέροχο κήπο και ένα εστιατόριο.

Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους της κατοικίας.

Το Hotel Benczur είναι σε απόσταση μόλις 5 λεπτών οδικώς από την Πλατεία Oktogonο και διαθέτει δωμάτια με δορυφορική τηλεόραση και μίνι μπαρ.

Το Zsolnay Restaurant του ξενοδοχείου σερβίρει παραδοσιακά ουγγρικά πιάτα, πρωτοποριακά μοντέρνα εδέσματα και χορτοφαγικές επιλογές.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, μπορείτε να δειπνήσετε στην όμορφη βεράντα του κήπου.

Ο πλησιέστερος σταθμός Bajza Utca της γραμμής Μ1 του μετρό είναι στα 350 μέτρα.

Πολλά αξιοθέατα βρίσκονται κοντά με τα πόδια.

Ο Ζωολογικός Κήπος της Βουδαπέστης είναι προσβάσιμος σε 900μ.

από το κατάλυμα, ενώ το City Park και τα ιαματικά λουτρά Széchenyi απέχουν 10 και τα 15 λεπτά αντίστοιχα με τα πόδια.

 

Περισσότερες πληροφορίες