Ξενοδοχεία - Διάφοροι προορισμοί

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
Από 15€ e-lektron EMS Training, το Κορυφαίο Σύστημα
Από 15€ e-lektron EMS Training, το Κορυφαίο Σύστημα Γυμναστικής με Ηλεκτρομυοδιέγερση, στο Wellness Club του Elia Ermou Athens Hotel.
μόνο 15 €
  • Αρχική Τιμή: 35€
  • Έκπτωση: 57%
  • Κέρδος: 20€
  • Εταιρία:
Πανελλήνια

15€ από 35€ για 2 Προπονήσεις e-lektron EMS 25€ από 70€ για 4 Προπονήσεις e-lektron EMS (1 μήνα) Για γυναίκες και άνδρες e-lektron Ταχεία ενδυνάμωση σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ανάλογα με την ένταση, την επιλογή προγράμματος και τους ατομικούς σας στόχους μπορείτε όχι μόνο να χτίσετε μυς αλλά και να επιτύχετε καλύτερη γράμμωση και αύξηση της μέγιστης δύναμης.

Ενεργοποιεί πάνω από το 90% των μυϊκών ινών ταυτόχρονα πετυχαίνοντας άριστο νευρομυικο συντονισμό.

Ενίσχυση μυϊκής δύναμης και αντοχής Ενεργοποίηση του μεταβολισμού Βελτίωση της φυσικής κατάστασης Ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος Συμβολή στη μείωση βάρους και λίπους Αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας Η ηλεκτρομυοδιέγερση αποτελεί, τεχνικά, μια προπονητικού τύπου εκγύμναση για όλο το σώμα με τη χρήση παλμικού ρεύματος.

Με την εφαρμογή ηλεκτροδίων στο σώμα, πάνω στους μυς επιτυγχάνεται το αποτέλεσμα αυτό χωρίς κινδύνους τραυματισμού, αφού κατά τη διάρκεια της προπόνησης ενεργοποιούνται ταυτόχρονα πρωταγωνιστές και ανταγωνιστές. (Στο ανθρώπινο σώμα υπάρχουν 645 μύες και το βάρος τους αποτελεί το 40% του σώματος).

  Τα οφέλη της προπόνησης με ασύρματη ηλεκτρομυοδιέγερση: Στους μεγάλους μυς του σώματος είναι οι γλουτοί, οι τετρακέφαλοι και οι δικέφαλοι μηριαίοι.

Η σωστή εκγύμνασή στις απαιτεί μεγάλες αντιστάσεις και ασκήσεις, που είναι επίπονες για το μυοσκελετικό στις σύστημα.

Σε μια προπόνηση με βάρη επιβαρύνονται οι αρθρώσεις, τα γόνατα και η μέση.

Με το EMS οι αντιστάσεις μπορούν να φτάσουν στο μέγιστο επίπεδο για στις μύες, επιτυγχάνοντας τάχιστα την καλύτερη αισθητική εικόνα, χωρίς τον παραμικρό τραυματισμό στις αρθρώσεις.

Αντίθετα, υπάρχει μια αίσθηση φυσικοθεραπείας μετά τη προπόνηση σε όλο το σώμα Σε ένα προπονητικό πρόγραμμα, όταν γυμνάζουμε τα πόδια μας, το άνω μέρος του σώματος είναι αδρανές και το αντίστροφο με αποτέλεσμα ο πραγματικός χρόνος προπόνησης στον κάθε μυ, μαζί με τα διαλείμματα, να είναι τελικά μικρός.

Αντίθετα, σε μια εικοσάλεπτη προπόνηση ΕΜS οι μύες είναι σε μέγιστη σύσπαση, με αποτέλεσμα ο όγκος της προπόνησης να είναι πραγματικά μεγάλος Η καρδιά δουλεύει ταυτόχρονα για όλο το σώμα, αφού προσπαθεί να στείλει αίμα παντού με αποτέλεσμα να προπονείται σε πολύ υψηλότερο επίπεδο Το σώμα μας λόγω της αυξημένης έντασης και της ταυτόχρονης σύσπασης των μυών εκκρίνει μεγαλύτερα επίπεδα ορμονών με αποτέλεσμα την αποδοτικότερη μείωση του λίπους αλλά και την αύξηση της μυϊκής μας μάζας Ενδείκνυται για άτομα που ταλαιπωρούνται από διάφορα αυτοάνοσα νοσήματα, αφού πολλές φορές δεν είναι σε θέση να γυμναστούν με τους παραδοσιακούς τρόπους, ενώ έχουν ανάγκη για μυϊκή ενδυνάμωση.

Η ηλεκτρομυοδιέγερση σε αυτή την περίπτωση δείχνει να ασκεί μια προστατευτική, αντιφλεγμονώδη δράση μειώνοντας σημαντικά τον πόνο Εντυπωσιακή αύξηση της ιδιοδεκτικότητας, ισορροπίας και αλτικότητας Ελευθερία και εύρος κινήσεων Elia Ermou Με την δύση του 2018, στα μέσα Δεκεμβρίου, στον πιο εμπορικό και γνωστό δρόμο της Αθήνας έκανε την εμφάνιση του το εντυπωσιακό 4στερο ξενοδοχείο Elia Ermou Athens Hotel.

Μια ανάσα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα και ιστορικά μνημεία της πόλεως βρίσκεται το Elia Ermou Athens Hotel.

Η Ακρόπολη, το Μουσείο της Ακρόπολης, η Αρχαία Αγορά Αθηνών, η Βουλή, το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, η Πλάκα είναι κάποια από τα μέρη που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθεί ο κάθε επισκέπτης και είναι όλα προσβάσιμα με τα πόδια.

Ψυχαγωγία και αγορές είναι εύκολο να συνδυαστούν αφού το ξενοδοχείο είναι πολύ κοντά σε καφέ, εστιατόρια με ζωντανή μουσική, μπαρ, θέατρα και εμπορικά καταστήματα.

Το ξενοδοχείο με ιδανική τοποθεσία παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προσφέροντας στον επισκέπτη μία αξέχαστη εμπειρία διαμονής.

Τα 123 δωμάτια με μεγάλη ποικιλία διαφόρων τύπων δωματίων καθώς και επιλογή από διάφορες κατηγορίες σουιτών.

Το μεγαλύτερο μέρος των δωματίων έχουν ιδιωτικό hammam και υδρομασαζ ιδανικά για χαλάρωση.

Το κέντρο ευεξίας και ομορφιάς του ξενοδοχείου προσφέρει μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης και χαλάρωσης σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον.

Επιπλέον ο καινοτόμος αθλητικός εξοπλισμός θα σας ενθουσιάσει και θα σας κρατήσει σε φόρμα κατά την παραμονή σας στο ξενοδοχείο.

Περισσότερες πληροφορίες