Πακέτα διακοπών - Βουδαπέστη

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
210€ / άτομο για ένα 5ήμερο στη Βουδαπέστη με Αεροπορικά
210€ / άτομο για ένα 5ήμερο στη Βουδαπέστη με Αεροπορικά, Φόρους, Μεταφορές απο & προς το αεροδρόμιο και 4 Διανυκτερεύσεις με Πρωϊνό στο κεντρικό 4* Royal Park Boutique Hotel, από το ταξιδιωτικό γραφείο Like 2 Travel.
μόνο 210 €
  • Αρχική Τιμή: 430€
  • Έκπτωση: 51%
  • Κέρδος: 220€
  • Εταιρία:
Αθήνα

210€ / άτομο για 4 Διανυκτερεύσεις με Πρωινό και Αεροπορικά στο κεντρικό 4* Royal Park Boutique Hotel.

Ημερομηνία ταξιδίου: 30 Μαρτίου- 3 Απριλίου με αναχώρηση από Αθήνα Περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα- Βουδαπέστη -Αθήνα (Wizz Air) Φόροι αεροδρομίου και καυσίμων 1 παραδοτέα 20 κιλών και 2 μικρά σακίδια Διαμονή 4 νύχτες σε Standard Room  Πρωϊνό Μεταφορές απο & προς το αεροδρόμιο Δεν Περιλαμβάνονται: Επιπλέον αποσκευές Προσωπικά έξοδα Τοπικοί φόροι Ώρες πτήσεων /Itenary: Αθήνα προς Βουδαπέστη: 16:4017:45 Βουδαπέστη  προς Αθήνα: 11:1014:10    ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ Είναι υποχρέωση του πελάτη να ενημερωθεί πριν ταξιδέψει για τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν σε σχέση με την πανδημία και για την είσοδο του στη χώρα που επέλεξε να ταξιδέψει.

Το γραφείο δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στους περιορισμούς του κάθε κράτους σε σχέση με τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Γι αυτό και συνιστούμε μια ημέρα πριν το ταξίδι να ελέγχουν για τυχόν αλλαγές στους περιορισμούς εισόδου της χώρας.

Κλείστε θέση parking στο αεροδρόμιο από 4,50€ πατώντας εδώ! Royal Park Boutique Hotel Σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με τα πόδια από τη λεωφόρο Andrassy Ut Boulevard της Βουδαπέστης, αυτό το boutique ξενοδοχείο προσφέρει ηχομονωμένα δωμάτια με δωρεάν ενσύρματο internet.

Ο σιδηροδρομικός σταθμός Keleti και ο σταθμός του μετρό είναι απέναντι από το ξενοδοχείο.

Το Royal Park Boutique Hotel, που άνοιξε τον Ιούνιο του 2010, προσφέρει δωμάτια εξοπλισμένα με μοντέρνα επίπλωση και κλινοσκεπάσματα.

Κάθε δωμάτιο είναι κλιματιζόμενο και διαθέτει τηλεόραση επίπεδης οθόνης με δορυφορικά κανάλια, θυρίδα ασφαλείας και μίνι μπαρ.

Καθημερινά σερβίρεται πλούσιος μπουφές πρωινού, ενώ στο λόμπι υπάρχει ένα καφέ στη διάθεση των επισκεπτών.

Το κέντρο της Βουδαπέστης με τη Βασιλική του Αγίου Στεφάνου και το φημισμένο Κοινοβούλιο στις όχθες του Δούναβη είναι προσβάσιμα σε 5 λεπτά με το μετρό από το Royal Park Boutique Ηοtel.

To διεθνές αεροδρόμιο της Βουδαπέστης (Ferihegy) απέχει 40 λεπτά με το αυτοκίνητο, με λεωφορείο ή ταξί.

Οι επισκέπτες που φτάνουν με αυτοκίνητο μπορούν να σταθμεύσουν στο γκαράζ του ξενοδοχείου.

Προσφέρεται δωρεάν Wi-Fi στο λόμπι.

   

Περισσότερες πληροφορίες