Πακέτα διακοπών - Διάφοροι προορισμοί

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
210€ / άτομο για ένα 5ήμερο στη Μπολόνια με Αεροπορικά
210€ / άτομο για ένα 5ήμερο στη Μπολόνια με Αεροπορικά, 4 Διανυκτερεύσεις με Πρωϊνό και Φόρους στο κεντρικό 4* Ξενοδοχείο Grand Hotel Elite, από το ταξιδιωτικό γραφείο Like 2 Travel. Περιορισμένες Θέσεις, πραγματοποιήστε νωρίς τις κρατήσεις σας!
μόνο 210 €
  • Αρχική Τιμή: 350€
  • Έκπτωση: 40%
  • Κέρδος: 140€
  • Εταιρία:
Αθήνα

210€ / άτομο για 4 Διανυκτερεύσεις με Πρωινό και Αεροπορικά στο 4* Grand Hotel Elite  Ημερομηνία ταξιδίου: 15-19 Ιανουαρίου 2020 με αναχώρηση από Αθήνα    Περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα- Μπολόνια-Αθήνα (Ryan Air) Φόροι αεροδρομίου και καυσίμων Από 1 χειραποσκευή 55x40x20cm για κάθε άτομο έως 10 κιλά Προτεραιότητα με 2 χειραποσκευές και Επιλεγμένες θέσεις Διαμονή 4 νύχτες σε Standard Room  Πρωϊνό   Δεν Περιλαμβάνονται: Επιπλέον αποσκευές Προσωπικά έξοδα   Ώρες πτήσεων /Itenary:   Αναχώρηση από Αθήνα για Μπολόνια: (07:15 - 08:40)   Αναχώρηση από Μπολόνια για Αθήνα: (17:35 - 20:50)     Κλείστε θέση parking στο αεροδρόμιο από 3,90€ πατώντας εδώ!   Grand Hotel Elite  Το Grand Hotel Elite απέχει 20 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Μπολόνια και προσφέρει γυμναστήριο και μεγάλο μπουφέ πρωινού.

Τα δωμάτια διαθέτουν δωρεάν WiFi και αυτόνομο κλιματισμό/θέρμανση.

  Τα όμορφα και άνετα δωμάτια και οι σουίτες έχουν ρετρό διακόσμηση του 1970.

Περιλαμβάνουν διαδραστική τηλεόραση με δορυφορικά κανάλια και 4 ταινίες pay per view.

  Το γκουρμέ Pro Viribus Restaurant σερβίρει συνδυασμούς από σπεσιαλιτέ της περιοχής Εμίλια-Ρομάνια με μεσογειακές γεύσεις, καθώς και πολλά τοπικά κρασιά.

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε ποτά στο Vine Lounge Bar.

Στην 24ωρη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου θα βρείτε τουριστικό γραφείο με ταξιδιωτικές πληροφορίες.

  Το κέντρο της πόλης είναι προσβάσιμο σε 5 λεπτά με το λεωφορείο από το κατάλυμα.

Ο Καθεδρικός Ναός και το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια βρίσκονται σε απόσταση 20 λεπτών με τα πόδια, ενώ ο κεντρικός σταθμός της πόλης απέχει 30 λεπτά με τα πόδια ή λίγα λεπτά με το λεωφορείο.

     

Περισσότερες πληροφορίες