Πακέτα διακοπών - Λονδίνο

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
205€ / άτομο για ένα 4ήμερο στο Λονδίνο από Θεσσαλονίκη
205€ / άτομο για ένα 4ήμερο στο Λονδίνο από Θεσσαλονίκη με Αεροπορικά, Φόρους & 3 Διανυκτερεύσεις με Πρωϊνό στο 3* Ξενοδοχείο Troy Hotel στο Λονδίνο, από το ταξιδιωτικό γραφείο Like 2 Travel.
μόνο 205 €
  • Αρχική Τιμή: 340€
  • Έκπτωση: 40%
  • Κέρδος: 135€
  • Εταιρία:
Αθήνα

205€ / άτομο για 3 Διανυκτερεύσεις με Πρωινό και Αεροπορικά στο 3* Troy Hotel.

Ημερομηνία ταξιδίου: Σαβ 8η Φεβ - Τρι 11η Φεβ 2020 με αναχώρηση από Θεσσαλονίκη   Περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα-Λονδίνο (Στάνστεντ)- Θεσσαλονίκη (Ryanair) Φόροι αεροδρομίου και καυσίμων Προτεραιότητα 2 χειραποσκευές  Διαμονή 3 νύχτες σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο 3* Troy Hotel Πρωϊνό   Δεν Περιλαμβάνονται:   Επιπλέον αποσκευές Προσωπικά έξοδα   Ώρες πτήσεων /Itenary: Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη: Σαβ 8η Φεβ 14:35 - 16:00 Αναχώρηση από Λονδίνο (Στάνστεντ):Τρι 11η Φεβ 17:35 - 22:45    Troy Hotel   Το Troy Hotel βρίσκεται σε μια κεντρική τοποθεσία στην κοσμοπολίτικη συνοικία Bayswater του Λονδίνου, μόλις 2 λεπτά με τα πόδια από τους Κήπους του Κένσινγκτον.

Το ξενοδοχείο περιβάλλεται από καταστήματα, μπαρ και εστιατόρια και απέχει 3 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό Queensway του υπόγειου σιδηροδρόμου.

  Όλα τα μοντέρνα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση Freeview επίπεδης οθόνης, ραδιόφωνο, ψυγείο, θυρίδα ασφαλείας και παροχές για καφέ και τσάι.

Ορισμένα από τα ιδιωτικά μπάνια με πλακάκια περιλαμβάνουν μπανιέρα-υδρομασάζ.

Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους του καταλύματος.

  Το Troy Hotel σερβίρει καθημερινά ευρωπαϊκό πρωινό.

Σε κοντινή απόσταση θα βρείτε το Bayswater, όπου μπορείτε να απολαύσετε πολλές γεύσεις για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο.

  Το κατάφυτο Hyde Park απέχει λίγα μόλις λίγα μέτρα από το Troy Hotel.

Η δημοφιλής Oxford Street με τα επώνυμα καταστήματα βρίσκεται 1,6χλμ.

μακριά.

Οι σταθμοί Bayswater και Lancaster Gate του υπόγειου σιδηροδρόμου είναι προσβάσιμοι σε λιγότερο από 10 λεπτά με τα πόδια.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να επισκεφθούν τα κορυφαία αξιοθέατα στο εντυπωσιακό Westminster μέσα σε 30 λεπτά μέσω της γραμμής Circle του μετρό, όπως το London Eye και τα κτήρια του Κοινοβουλίου.     

Περισσότερες πληροφορίες