Ξενοδοχεία - Διάφοροι προορισμοί

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
Από 54€ για Διαμονή με Πρωινό 2-4 ατόμων σε Δωμάτιο
Από 54€ για Διαμονή με Πρωινό 2-4 ατόμων σε Δωμάτιο ή Σουίτα με Τζάκι, στο Dimatis Hotel στον Άγιο Δημήτριο Πιερίας.
μόνο 54 €
  • Αρχική Τιμή: 74€
  • Έκπτωση: 27%
  • Κέρδος: 20€
  • Εταιρία:
Αθήνα

Classic Attic Double 54€ για 1 Διανυκτέρευση με Πρωινό, για 2 Άτομα (Κυριακή έως Πέμπτη) 114€ για 2 Διανυκτερεύσεις με Πρωινό, για 2 Άτομα (Παρασκευή & Σάββατο) Deluxe Master Suite 65€ για 1 Διανυκτέρευση με Πρωινό, για 3 Ενήλικες & 1 Παιδί (Κυριακή έως Πέμπτη) 139€ για 2 Διανυκτερεύσεις με Πρωινό, για 3 Ενήλικες & 1 Παιδί (Παρασκευή & Σάββατο) Superior Family  Room 69€ για 1 Διανυκτέρευση με Πρωινό, για 4 Άτομα (Κυριακή έως Πέμπτη) 144€ για 2 Διανυκτερεύσεις με Πρωινό, για 4 Άτομα (Παρασκευή & Σάββατο) Περιλαμβάνονται: Διαμονή σε Classic Attic Double ή Deluxe Master Suite ή Superior Family Room Πλούσιο παραδοσιακό πρωινό καθημερινά Early check-in 10:00 & Late check-out 18:00 (βάσει διαθεσιμότητας) 1 μπουκάλι κρασί Δημάτης στο δωμάτιο κατά την άφιξη Baby Cot    Dimatis Hotel    Βρίσκεται 33 χιλιόμετρα από την Κατερίνη στα 820μ.

υψόμετρο στο πανέμορφο χωριό Άγιος Δημήτριος που περιβάλλεται από τον Όλυμπο, τον Τιτάρο και τα Πιέρια όρη.

Απέχει 103χλμ από το κέντρο της Θεσσαλονίκης (1 ώρα & 33 λεπτά) και 403χλμ από την Αθήνα (5 ώρες).

  Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η ιστορία της οποίας ξεκίνησε το 1928.

Την εποχή εκείνη και μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του '70, ο Δημάτης ήταν για όλους τους κατοίκους, ο μόνος χώρος διασκέδασης, τον οποίο οι ιδιοκτήτες προσάρμοζαν ανάλογα με την περίσταση.

Καφετέρια, ταβέρνα, ακόμα και θερινό σινεμά, αποτελούσε το σημείο αναφοράς του χωριού.

Το 1988 δημιουργήθηκε το Ξενοδοχείο Δημάτης ενώ το 2011 ανακαινίστηκε από την Aesthetic Group Intervention.

  Χτισμένο με σεβασμό στην τοπική αρχιτεκτονική, το Hotel Dimatis είναι εξοπλισμένο με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Σε κάθε χώρο του ξενοδοχείου, η πέτρα, το ξύλο και ο πηλός είναι τα κύρια δομικά στοιχεία που προσδίδουν έντονα μεσογειακό στυλ.

  Διαθέτει 13 δωμάτια με διαφορετική αρχιτεκτονική, όλα διαμορφωμένα για να σας προσφέρουν χαλαρωτική και πολυτελή διαμονή υψηλού επιπέδου.

  Παροχές Δωματίων:   Θέρμανση Τηλεόραση Παιδικό κρεβάτι Τηλέφωνο Είδη προσωπικής περιποίησης Ντουζιέρα Τζάκι Δωρεάν Wifi / Internet Σεσουάρ Παροχή ζεστού νερού 24/7 Πετσέτες προσώπου/σώματος Ντουλάπα με κρεμάστρες Μπουρνούζι & παντόφλες μπάνιου   Το τζάκι στον χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου, ανάβει όλο το 24ωρο δημιουργώντας θαλπωρή και ζεστασιά, ακόμα κι όταν οι θερμοκρασίες έξω είναι υπό το μηδέν!   Στο εστιατόριο θα απολαύσετε παραδοσιακό πρωινό και γεύσεις από τη τοπική κουζίνα συνοδεία κρασιού από το κελάρι.

Όλα τα πιάτα φτιάχνονται καθημερινά με αγνά παραδοσιακά υλικά, βιολογικής γεωργίας, φρέσκα ντόπια κρέατα, τυριά από την περιοχή και λαχανικά από ντόπιους παραγωγούς.

 

Περισσότερες πληροφορίες