Ξενοδοχεία - Καλάβρυτα

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
150€ το άτομο για 2ημέρη βιωματική εκδρομή που στόχο
150€ το άτομο για 2ημέρη βιωματική εκδρομή που στόχο έχει τη μετουσίωση της έντασης σε χαλάρωση, ευεξία & αναζωογόνηση στα Καλάβρυτα με διανυκτέρευση στον Ελαιώνα Διακοπτού στο συγκρότημά πέτρινων κατοικιών ΣΗΜΑΝΤΡΟΝ 4* με πρωινό και βραδινό γεύμα.
μόνο 150 €
  • Αρχική Τιμή: 150€
  • Έκπτωση: 0%
  • Κέρδος: 0€
  • Εταιρία:
Πανελλήνια

Tο κουπόνι είναι ΑΤΟΜΙΚΟ και ισχύει για την οδική εκδρομή που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο & Κυριακή 10 & 11 Φεβρουαρίου 2018.

  ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ η αγορά του κουπονιού και κράτηση πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι και τις 05/02/2018.

Πρόγραμμα Εναλλακτικού Διημέρου    ΣΑΒΒΑΤΟ  Ξεκινάμε από Αθηνά, με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στην λίμνη Στυμφαλίας, επίσκεψη στο μουσείο περιβάλλοντος, έπειτα πάμε λίμνη Δόξα και επίσκεψη στους Ιερούς Ναούς Αγίου Γεωργίου και Αγίου Φανουρίου (μέσα στην λίμνη Δόξα).

  Επόμενη στάση στην Καστανιά για φαγητό.

  Επιστροφή στο ξενοδοχείο κατά τις 17.00, τακτοποίηση στα δωμάτια, δείπνο, retreat.

  ΚΥΡΙΑΚΗ  Πρωινό, στο ξενοδοχείο, όσοι επιθυμούν ανεβαίνουν με οδοντωτό στα Καλάβρυτα οι υπόλοιποι με το λεωφορείο Καλάβρυτα για καφέ, επίσκεψη στο Σπήλαιο λιμνών, φαγητό στο Πλανητέρο, καφέ στην Βυτίνα και επιστροφή.

  Η διαμονή θα γίνει στον Ελαιώνα Διακοπτού σε συγκρότημά πέτρινων κατοικιών ΣΗΜΑΝΤΡΟΝ 4* με πρωινό και βραδινό γεύμα.

Πρόγραμμα Εναλλακτικών Δραστηριοτήτων & Ευεξίας:   Σάββατο  Tai Chi στη Λίμνη Στυμφαλίας Αναπνευστικές Ασκήσεις Kundalini Yoga για την αποβολή του Στρες & Περιπατητικός Διαλογισμός στη Λίμνη Δόξα No Dimension Osho–Hara Awakeness 18:0019:00 19:1520:15 Nabradhma Osho  22:3023:30 Nidra Yoga   Κυριακή  Κundalini Meditation Osho   Επιπρόσθετα, δίνεται η δυνατότητα για χαλάρωση με Thai Oil Aromatherapy Massage στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σε ειδική τιμή 25€/45’ (κατόπιν συνεννόησης).    Μια μοναδική βιωματική εκδρομή που στόχο έχει τη μετουσίωση της έντασης σε χαλάρωση, ευεξία & αναζωογόνηση.    Μέσω ευεργετικών τεχνικών διαλογισμού, αναπνοών, yoga και Τai Chi, θα αποβάλετε το συσσωρευμένο στρες και θα τονώσετε σώμα και πνεύμα, με ένα ταξίδι που θα γαληνέψει την ψυχή σας.    Αφεθείτε στο μαγικό κάλεσμα της φύσης, στοχεύστε στην εσωτερική ηρεμία σας και αφυπνίστε όλες τις αισθήσεις σας σε έναν τόπο ανυπέρβλητου φυσικού κάλλους.

  Το εναλλακτικό διήμερο είναι αυτοτελή και δεν χρειάζεται να έχει κανείς προηγούμενη εμπειρία.  Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για προσωπική χρήση, για συγγενείς και φίλους.

  Μετά την κράτηση δεν γίνονται αλλαγές.

  Η τιμή ισχύει αποκλειστικά για αγορά μέσω του Dealtown.gr.

  Είναι απαραίτητη η  εκτύπωση του κουπονιού και προσκόμιση κατά την ημέρα της αναχώρησης.

Περισσότερες πληροφορίες