Πακέτα διακοπών - Βαρσοβία

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
269€ από 380€ / άτομο για το 5ήμερο της 25ης Μαρτίου
269€ από 380€ / άτομο για το 5ήμερο της 25ης Μαρτίου στη Κρακοβία και την Βαρσοβία, με Αεροπορικά, Φόρους & από 2 Διανυκτερεύσεις με Πρωϊνό στο 4* Ξενοδοχείο Golden Tulip Krakow Kazimierz στη Κρακοβία και στο 4* Ξενοδοχείο Radisson Blu Sobieski στη Βαρσοβία, από το ταξιδιωτικό γραφείο Like 2 Travel.
μόνο 269 €
  • Αρχική Τιμή: 380€
  • Έκπτωση: 29%
  • Κέρδος: 111€
  • Εταιρία:
Αθήνα

269€ για 1 άτομο για 2 Διανυκτερεύσεις με Πρωινό στο κεντρικό 4* Ξενοδοχείο Golden Tulip Krakow Kazimierz στη Κρακοβία και 2 Διανυκτερεύσεις με Πρωινό στο 4* Ξενοδοχείο Radisson Blu Sobieski στη Βαρσοβία και Αεροπορικά Ημερομηνία ταξιδίου: Σάββατο 24 Μαρτίου -  Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 με αναχώρηση από Αθήνα.    Περιλαμβάνονται:   Αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα- Κρακοβία (Ryanair) Αεροπορικά εισιτήρια για Βαρσοβία - Αθήνα (Ryanair) Μεταφορά από Αεροδρόμιο Κρακοβίας προς Ξενοδοχείο Golden Tulip Krakow Kazimierz Μεταφορά από Ξενοδοχείο Radisson Blu Sobieski προς Αεροδρόμιο Βαρσοβίας Φόροι αεροδρομίου και καυσίμων Από 1 χειραποσκευή 55x40x20cm για κάθε άτομο έως 10 κιλά Διαμονή 2 νύχτες σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο 4*  Golden Tulip Krakow Kazimierz Διαμονή 2 νύχτες σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο 4* Radisson Blu Sobieski Πρωϊνό   Δεν Περιλαμβάνονται:   Μεταφορά από Κρακοβία σε Βαρσοβία Επιπλέον αποσκευές Προσωπικά έξοδα   Ώρες πτήσεων /Itenary: Αναχώρηση από Αθήνα: (06:10 - 07:45)  Αναχώρηση από Βαρσοβία: (19:10 - 22:50)   Golden Tulip Krakow Kazimierz   Το ξενοδοχείο 4 αστέρων Golden Tulip Krakow Kazimierz βρίσκεται στην ιστορική συνοικία Kazimierz της Κρακοβίας, λίγα βήματα μακριά από την πολυσύχναστη πλατεία Wolnica.

Διαθέτει δωρεάν Wi-Fi και παιδική χαρά, ενώ στις εγκαταστάσεις θα βρείτε επίσης εστιατόριο και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

  Όλα τα μοντέρνα δωμάτια του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν κλιματισμό και ιδιωτικό μπάνιο με δωρεάν προϊόντα περιποίησης και στεγνωτήρα μαλλιών.

Ακόμη, προσφέρονται τηλεόραση επίπεδης οθόνης, μίνι μπαρ και παροχές για τσάι και καφέ.

  Η ρεσεψιόν του καταλύματος είναι ανοιχτή όλο το 24ωρο.

Στο κατάλυμα λειτουργούν εστιατόριο και μπαρ.

Με πρόσθετη χρέωση, παρέχεται υπηρεσία μεταφοράς.

  Το Golden Tulip Krakow Kazimierz απέχει 200μ.

από την εβραϊκή συνοικία Kazimierz και 800μ.

από το Βασιλικό Κάστρο Wawel.

Το Αεροδρόμιο Κρακοβίας - Balice είναι 11χλμ.

μακριά.    Radisson Blu Sobieski   Το Radisson Blu Sobieski είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο της Βαρσοβίας.

Προσφέρει κομψά δωμάτια, εξαιρετική κουζίνα και εγκαταστάσεις αναψυχής.

Παρέχεται δωρεάν WiFi.

  Αυτό το κατάλυμα 4 αστέρων διαθέτει κλιματιζόμενα δωμάτια με ηχομόνωση, δορυφορική τηλεόραση LCD και μίνι μπαρ.

Τα διαμερίσματα έχουν επίσης σαλόνι με καναπέ και επιφάνεια εργασίας.

Το ιδιωτικό μπάνιο είναι εξοπλισμένο με ντους ή μπανιέρα.

  Στο ξενοδοχείο θα βρείτε 2 υπέροχα εστιατόρια, το Marysieńka και το Trylogia, τα οποία σερβίρουν γευστικά πολωνικά και διεθνή πιάτα.

Ο πλούσιος μπουφές πρωινού Super Breakfast, σήμα κατατεθέν του καταλύματος, αποτελείται από διάφορα ψωμιά, φρούτα, αλλαντικά, ζεστά πιάτα και επιλογές κατάλληλες για άτομα με αλλεργίες.

  Το Radisson Blu Sobieski Hotel προσφέρει στους επισκέπτες μια πρωτόγνωρη εμπειρία ευεξίας στον αναβαθμισμένο και πλήρως ανακαινισμένο χώρο του σπα και γυμναστηρίου, όπου υπάρχουν αίθουσα καρδιαγγειακής άσκησης και βαρών, σάουνα ατμού αλλά και υπηρεσίες προσωπικού γυμναστή και περιποιήσεις σπα κατόπιν αιτήματος.

Το προσωπικό μπορεί να μεριμνήσει για περιηγήσεις και υπηρεσίες εισιτηρίων.

  Ο σιδηροδρομικός σταθμός Warszawa Centralna απέχει μόνο 1χλμ.

από το κατάλυμα, ενώ το Διεθνές Αεροδρόμιο Σοπέν της Βαρσοβίας βρίσκεται σε απόσταση 6,6 χιλιομέτρων.

Το Μέγαρο Πολιτισμού και Επιστημών βρίσκεται 1,7χλμ.

μακριά.    Η περιοχή Ochota είναι υπέροχη επιλογή για ταξιδιώτες που ενδιαφέρονται για: ψώνια, αξιοθέατα και περιπάτους στην πόλη.

    Βαρσοβία   Βρίσκεται στην καρδιά της Πολωνίας, τόσο από γεωγραφικής όσο και από πολιτικής άποψης. Περπατώντας στην όμορφη Παλιά Πόλη (Stare Miasto) και στο βασιλικό κάστρο (Zamek Krolewski w Warszawie), δύσκολα θα πιστέψετε ότι το ιστορικό κέντρο είχε μετατραπεί σε σωρό ερειπίων κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και αποκαταστάθηκε με απόλυτο σεβασμό στην Ιστορία μέσα από παλιές φωτογραφίες, πίνακες και αρχεία.    Ό,τι της λείπει σε αρχαιότητα, η Βαρσοβία το κερδίζει σε δυναμισμό.

Και δεν τον επιδεικνύει μόνο στην αρχιτεκτονική.

Ο ταξιδιώτης που αγαπά τις τέχνες θα έχει πολλά να κάνει εδώ: θεατρικές παραγωγές, όπερα και art house ταινίες είναι στην ημερήσια διάταξη.

Η μουσική σκηνή και η βραδινή ζωή είναι εξίσου έντονες –οι βραδινοί τύποι θα ανακαλύψετε νέες εμπειρίες clubbing–, ενώ διοργανώνονται και πολλά φεστιβάλ (π.χ.

θεάτρου, jazz και κλασικής μουσικής, βιβλίου), ιδίως το καλοκαίρι.    Η αλήθεια είναι πως ο επισκέπτης που βγαίνει για πρώτη φορά στον κεντρικό σταθμό τρένων Warszawa θα αισθανθεί απογοητευμένος με τα σταλινικά κτίρια και τη βαριά μετα-σοσιαλιστική ατμόσφαιρα.

Σήμα κατατεθέν της το κτίριο-τούρτα, το οποίο στεγάζει το Παλάτι της Κουλτούρας και της Επιστήμης (είναι μουσείο, αλλά το μόνο που αξίζει να επισκεφθείτε είναι το ρετρό dance club στα σωθικά του, το καλτ πλέον 'Klub 55'): το δώρο του Στάλιν στην πόλη τη δεκαετία του ’50 είναι ένα αμφιλεγόμενο κτίριο.    Μη βιαστείτε όμως να κρίνετε την πόλη μόνο από τη μετα-σοβιετική της αύρα, έχει επίσης όμορφες εκκλησίες και μοναστήρια καθώς και κάποια ενδιαφέροντα μουσεία αλλά και κινηματογραφικά παλάτια, όπως το Lazienki και το Wilanοw.

Ο ποταμός Wisla (ελληνιστί Βιστούλας) τη χωρίζει στα δύο: η περιοχή Praga στη δεξιά πλευρά θεωρείται –κατά παράδοση– πιο φτωχή και λιγότερο ενδιαφέρουσα για τον τουρίστα, ενώ τα περισσότερα αξιοθέατα βρίσκονται στην αριστερή όχθη του Wisla.    Η Παλιά και η Νέα Πόλη (Nowe Miasto), το Park Lazienkowski αλλά και το πάλαι ποτέ εβραϊκό γκέτο (Umschlagplatz) αξίζουν την προσοχή σας.

    Κρακοβία   Υπήρξε επί πεντακόσια χρόνια πρωτεύουσα της Πολωνίας και –αντίθετα με τη Βαρσοβία– ξέφυγε (με κάποιες μικρές απώλειες) την καταστροφή κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Μια πόλη-κόσμημα, κρύβει θησαυρούς γοτθικής και αναγεννησιακής αρχιτεκτονικής και τόνους τέχνης (έχουν καταγραφεί πάνω από 2 εκατ.

έργα), αφού ήταν καταφύγιο, ιδιαίτερα κατά τον 20ό αιώνα, για τους καλλιτέχνες λόγω της μη εμπλοκής στις πολιτικές θύελλες.

Η Κρακοβία είναι η χαϊδεμένη της Πολωνίας, με μια θαυμάσια Παλιά Πόλη (Stare Miasto).

Πρόκειται για ένα υπαίθριο μουσείο, με παλάτια, καθεδρικούς και ιστορικές κατοικίες.

Η οδός Kanonicza, που οδηγεί από τη Stare Miasto στο λόφο Wawel, είναι πολύ γραφική, με κατοικίες από το 14ο αιώνα: μέχρι και ο πάπας Ιωάννης Παύλος ΙΙ έμενε εδώ.

Στα νοτιοανατολικά της Παλιάς Πόλης, το προάστιο Kazimierz, το οποίο φέρει το όνομα του ιδρυτή του (από το 1335), φιλοξενούσε επί αιώνες την εβραϊκή κοινότητα, ενώ από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 έχει μετατραπεί στην πιο trendy γειτονιά της πόλης, με έντονη νυχτερινή ζωή και πολλά εστιατόρια.

Η Κρακοβία έχει δυνατή κουλτούρα του καφέ (μια και η Βιένη είναι κοντά) και ανήκει επίσης στη «ζώνη της βότκας» –το τόξο των χωρών της Βόρειας Ευρώπης, από τη Ρωσία μέχρι τη Νορβηγία–, όπου το σκληρό αλκοόλ είναι μέρος της καθημερινότητας.  Τα κάστρα, οι εβραϊκές γειτονιές, οι ιστορικές πλατείες, το εργοστάσιο του Σίντλερ και όλα όσα αξίζει να δείτε σε μία από τις ομορφότερες και πιο ενδιαφέρουσες πόλεις της Ευρώπης.

Περισσότερες πληροφορίες