Ξενοδοχεία - Ελάτη Τρικάλων

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
Από 85€ για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για διαμονή
Από 85€ για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για διαμονή 2 ατόμων σε Standard Room με τζάκι, δωρεάν ξύλα, πρωινό και υδρομασάζ στον παραδοσιακό Ξενώνα 4 Εποχές, στην Ελάτη Τρικάλων.
μόνο 85 €
  • Αρχική Τιμή: 140€
  • Έκπτωση: 39%
  • Κέρδος: 55€
  • Εταιρία:
Αθήνα

85€: (2) διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε Standard Room με πρωινό, τζάκι   95€: (2) διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε Standard Room με πρωινό, τζάκι  & υδρομασάζ.

H προσφορά περιλαμβάνει: Πρωινό (ετοιμασία στο δωμάτιο από εσάς με διαθέσιμα όλα τα υλικά) Δωρεάν Ξύλα 1 παιδί έως 15 ετών δωρεάν  Παιδί  άνω 15 ετών 10€ / διανυκτέρευση, απευθείας πληρωτέα στον ξενώνα!   Ξενώνας '4 Εποχές' Ο Ξενώνας «4 Εποχές» είναι μια νέα κατασκευή (τελείωσε το 2010) και από την τη σχεδίασή του ακόμα, είχε σαν σκοπό την εναρμόνισή του με το περιβάλλον και την εξυπηρέτηση των «φιλοξενούμενων» όπως θέλουμε να λέμε τους επισκέπτες μας.

  Βρίσκετε σε ένα πολύ εύκολα προσβάσιμο σημείο της Ελάτης (100 μέτρα από την πλατεία) και για την κατασκευή του χρησιμοποιήθηκαν υλικά της φύσης, πέτρα και ξύλο παντού, με έναν τρόπο που μόνο λίγα παλιά μαστόρια ξέρουν ακόμα!   Οικολογικά χρώματα, οικολογική βαφή επίπλων, υποαλλεργικά στρώματα και κλινοσκεπάσματα, ξύλινα πατώματα, χτιστά διπλά κρεβάτια, ενεργειακά τζάκια, ηχομόνωση, όλα αυτά δημιουργούν μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα και κάνουν τη διαμονή σας μια πραγματική απόλαυση.

  Τα επτά δωμάτιά του (τρία στο ισόγειο και τέσσερα στο πρώτο πάτωμα) είναι ιδιαίτερα διακοσμημένα, καθαρά και προσεγμένα, γεμάτα φως και χρώματα της φύσης, ο ιδανικός χώρος για να χαλαρώσετε μετά από μια έντονη μέρα γεμάτη δραστηριότητες στην περιοχή και να αφεθείτε στην απόλυτη φιλοξενία μας, να αισθανθείτε οικεία από την πρώτη στιγμή.

  Η θέα από τις βεράντες ή τα παράθυρα των δωματίων του στο μεγαλοπρεπές βουνό ή στην πολυσύχναστη πλατεία της Ελάτης δεν θα σας αφήσει ασυγκίνητους..

  Οι χώροι του φιλικοί, με αναφορές στην παράδοση, συμβαδίζουν όμως με τον σύγχρονο τρόπο ζωής, σε ένα παιχνίδι μεταμορφώσεων.

  Σε όλα τα δωμάτια υπάρχει τζάκι, με τα ξύλα έτοιμα να σας περιμένουν να τα ανάψετε, να απολαύσετε μια  υπέροχη εμπειρία όποτε εσείς θελήσετε και με τη φωτιά στο τζάκι να σιγοκαίει, τις μυρωδιές και τα χρώματα της φύσης να ξυπνούν μνήμες μιας άλλης εποχής…   Οι τηλεοράσεις 26’’ σε πέντε από τα δωμάτια και 32’’ στα άλλα δύο, οι συσκευές DVD/MP3 player με υποδοχές USB, η δορυφορική τηλεόραση και το ραδιόφωνο σε όλα τα δωμάτια, με τόσα που έχετε να κάνετε στην περιοχή είμαστε σίγουροι πως δεν θα σας χρειαστούν, εμείς όμως σας τις προσφέρουμε!!   Η καμπίνα υδρομασάζ και το χαμάμ θα σας ηρεμήσουν, θα σας χαλαρώσουν, θα σας αναζωογονήσουν! (σε ένα από τα δωμάτια – σε άλλο ένα μπανιέρα υδρομασάζ)   Για τις μικρές καθημερινές ανάγκες θα έχετε δίπλα σας έτοιμα για χρήση mini bar, καφετιέρα, βραστήρα, πιστολάκι μαλλιών, χρηματοκιβώτιο.

  Σας υποσχόμαστε μια άψογη φιλοξενία αντάξια μιας περιοχής με πλούσια ιστορία, μνημεία και φυσική ομορφιά.

  Ανακαλύψτε μαζί μας τις εικόνες που θα μας θυμίσουν πως κάποιες ξεχασμένες έννοιες, όπως ”εποχές”, ”σπιτική θαλπωρή”, ”αυθεντική φιλοξενία”, σε πείσμα των καιρών επιβιώνουν ακόμα. 

Περισσότερες πληροφορίες