Διάφοροι προορισμοί

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
9,90€ για μια Θερμαινόμενη Κούπα Ταξιδιού με καπάκι
9,90€ για μια Θερμαινόμενη Κούπα Ταξιδιού με καπάκι ασφαλείας, από την DoneDeals Goods με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.
μόνο 9 €
  • Αρχική Τιμή: 15€
  • Έκπτωση: 38%
  • Κέρδος: 6€
  • Εταιρία:
Αθήνα

9,90€ για μια Θερμαινόμενη Κούπα Ταξιδιού με καπάκι ασφαλείας ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής στον χώρο σας.  Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με αντικαταβολή που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας (επιπλέον έξοδα 3,9€).

Ολοκληρώνετε την αγορά πληρώνοντας κατά την παραλαβή του προϊόντος με ΕΛΤΑ- Courier.

  Λίγα Λόγια Η θερμαινόμενη κούπα ταξιδιού θα γίνει το αγαπημένο gadget για το αυτοκίνητο όλων!! Μια κούπα που κρατά ζεστά τα αγαπημένα σας ροφήματα απλώς συνδέοντας το στον αναπτήρα του οχήματος! Με καπάκι ασφαλείας για να μην χάνετε γουλιά!! Κούπα έξω από τα συνηθισμένα που οι γκατζετάκηδες θα το λατρέψουν! Θερμαινόμενη κούπα ταξιδιού για να κρατά το αγαπημένο σας ρόφημα ζεστό ακόμα και κατά τη διάρκεια των πολύωρων ταξιδιών.

Η θερμαινόμενη κούπα ταξιδιού συνδέεται με τον αναπτήρα του οχήματος σας και χάρη στον εργονομικό της σχεδιασμό ταιριάζει σε κάθε τύπο ποτηροθήκης.

Έτσι δεν θα έχετε άγχος μήπως ο αγαπημένος σας καφές ή η ζεστή σοκολάτα που λατρεύετε να απολαμβάνετε στη διαδρομή για τη δουλειά σας μπορεί να είναι η αφορμή να κινδυνεύσει η ακεραιότητα σας! Η κούπα διαθέτει επίσης καπάκι ασφαλείας για να μην χάνετε… γουλιά!! Από ανοξείδωτο ατσάλι, η θερμαινόμενη κούπα είναι ο πιο «cool» τρόπος να κρατάτε τα αγαπημένα σας ροφήματα στην κατάλληλη θερμοκρασία! Η συσκευασία περιλαμβάνει: 1 θερμαινόμενη κούπα από ανοξείδωτο ατσάλι 1 αντάπτορα 12V

Περισσότερες πληροφορίες