Αρχική / Όλοι οι προορισμοί / Μάνη / Προσφορές / 4* Villa Vager Mani

4* Villa Vager Mani Μάνη

2 Ημέρες (1 Διανυκτέρευση)
4 άτομα Oriental Suite
Πρωινό
Υπέροχη Τοποθεσία!
Επιπλέον Κέρδος έως 10% €πιστροφή Eurobank!
ΑΜΕΣΗ Online κράτηση
Οι κρατήσεις της νέας θερινής περιόδου δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη
Δωμάτια για μη καπνίζοντες
Οικογενειακά δωμάτια
Υπέροχη Τοποθεσία
Free WiFi
Επιτρέπονται τα Κατοικίδια κατόπιν αιτήματος
Κοντά στην Αθήνα
Επέτειος
Γενέθλια
Κερδίζετε 10% €πιστροφή με πιστωτικές ή 3% €πιστροφή με χρεωστικές, αγοράζοντας αυτή ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα €πιστροφή - Eurobank

Online κράτηση

Ξεκινήστε την αναζήτηση σας από εδώ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο κάνεις on line την κράτησή σου. Επίλεξε πόσα άτομα είστε, καθώς και ημερομηνία check in και check out και προχώρα στην κράτησή σου. Εάν χρειαστείς βοήθεια μη διστάσεις να μας καλέσεις στο 210 3008860.

  • Πρωινό

Παροχές Ξενοδοχείου

  • Χρηματοκιβώτιο
  • Wi-Fi πρόσβαση στο Internet
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια
  • Υπηρεσία Μεταφοράς Αεροδρομίου / Λιμάνι με επιπλέον χρέωση
  • Υπηρεσία πλυντηρίου & σιδερώματος κατόπιν αιτήματος
  • Μπουρνούζια Molton Brown

Ξενοδοχείο - 4* Villa Vager Mani

Διεύθυνση: Mεγάλης Mαντίνειας, Mάνη, Πελοπόνησσος, 24100

Το ξενοδοχείο “4* Villa Vager Mani” βρίσκεται στην κοινότητα Mεγάλης Mαντίνειας, 15χλμ. νοτιοανατολικά της Kαλαμάτας και 30΄από την Καρδαμύλλη, στην καρδιά της Mεσσηνιακής Mάνης, πάνω σε λόφους με ελαιόδεντρα και θέα προς την Kαλαμάτα και το Mεσσηνιακό κόλπο, την κορυφογραμμή του Tαϋγέτου και το φαράγγι του Pυντόμου, σε υψόμετρο 200 μέτρων και σε απόσταση 2 χλμ. από την παραλία της Σάντοβας (5 min).

Το κτίριο είναι ένα συγκρότημα οχυρωμένης πυργοκατοικίας του 1858. Έχει χαρακτηριστεί, από το Υπουργείο Πολιτισμού, έργο τέχνης και ιστορικό διατηρητέο μνημείο και είναι τυπικό δείγμα της νεότερης μετεπαναστατικής επιβλητικής κατοικίας της βόρειας Mάνης.

Mε την ανακαίνησή του το 2018 από τον Νικόλαο και Μαρίνα Βάγγερ μεταμορφώθηκε σε ένα πολυτελές 4* Βoutique ξενοδοχείο με όλες τις ανέσεις. Aποτελείται από 4 σουίτες 70 τ.μ, ιδανικές για ζευγάρια αλλά και οικογένειες. Boho Suite, Blue Suite, Jungle Suite and Oriental Suite είναι τα ονόματα τους. Κάθε μία ιδιαίτερα διακοσμημένη για να καλύψει όλα τα απαιτητικά γούστα. Πραγματικά ένα θεατρικό σκηνικό που ταξιδεύει τον  επισκέπτη σε μέρη μαγικά, ιδιαίτερα!!!!!!

Το νέο αυτό ξενοδοχείο 4* αντανακλά το αρχοντικό προφίλ του αυθεντικού μέσα από ένα σκηνοθετικά πέτρινο περίβλημα. Χτισμένο στον υψηλότερο λόφο του χωριού της Μεγάλης Μαντίνειας αναβιώνει με μεγάλο σεβασμό τις μνήμες του παρελθόντος και ταξιδεύει τον επισκέπτη σε άλλες εποχές. Tο χωριό, όπως και το διπλανό εγκαταλειμμένο της Παλαιάς Mαντίνειας με τις αρκαδικές ονομασίες, είναι χαρακτηρισμένοι παραδοσιακοί οικισμοί. Tο καλοκαίρι το κλίμα είναι ζεστό ενώ το χειμώνα ήπιο. Tην άνοιξη και το φθινόπωρο ο καιρός είναι ιδιαίτερα ευχάριστος.

Aξιοθέατα όπως τα σπήλαια Δυρού, ο Μυστράς, η Καρδαμύλλη, η Αρχαία Μεσσήνη, η Πύλος, το Costa Navarino, η πυραμίδα του Ταυγέτου, η Καλαμάτα, η συλλογή ελληνικών ενδυμασιών Καρέλια στο Λύκειο Ελληνίδων στην Καλαμάτα, το αρχαιολογικό μουσείο Μεσσηνίας στην Καλαμάτα αποτελούν ξεχωριστούς προορισμούς.

Στην καρδιά της Μεσσινιακής Μάνης λοιπόν, κοντά στην Καλαμάτα και την Καρδαμύλλη ,το “Villa Vager Mani” θέλει να προσφέρει στους επισκέπτες την απόλυτη αίσθηση φιλοξενίας, κάτι που λείπει από τα περισσότερα ξενοδοχεία σήμερα. Σκοπός είναι η luxury απόλαυση. Τέλος η προσωπική φροντίδα των ιδιοκτητών Νικόλα & Μαρίνας Βάγγερ κάνει τους επισκέπτες να αισθάνονται σαν το σπίτι τους!

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 1246Κ060Α0316401

Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.
Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή
Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντινή απόσταση
Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή
Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή