Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / Aegean Sea Villas

Ξενοδοχείο Aegean Sea Villas - Αστυπάλαια

Προσφορές για Aegean Sea Villas

Ημερομηνίες Άτομα/Παιδιά Διανυκτερεύσεις Περιλαμβάνει Τιμή προσφοράς
25/05/2024 έως 30/09/2024 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών
σε Villa Starfish
1 νύχτες Χωρίς Πρωινό €85
Ημερομηνίες
25/05/2024 έως 30/09/2024
Άτομα/Παιδιά
2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών
σε Villa Starfish
Διανυκτερεύσεις
1 νύχτες
Περιλαμβάνει
Χωρίς Πρωινό
Τιμή προσφοράς
€85
Χώρος Στάθμευσης
Οικογενειακά δωμάτια
Υπέροχη Τοποθεσία
Free WiFi
Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο
Μοναδική Θέα
Επέτειος
Γενέθλια

To ξενοδοχείο

Aegean Sea Villas
Διεύθυνση: Λιβάδια, Αστυπάλαια, 85900
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Το συγκρότημα των πολυτελών ανεξάρτητων κατοικιών Aegean Sea Villas βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό του Λιβαδιού, κτισμένo σε μια πλαγιά βράχου με θέα το πανέμορφο ενετικό κάστρο και τη Χώρα της Αστυπάλαιας, καθώς επίσης και την όμορφη παραλία του Λιβαδιού.

Οι κατοικίες είναι κτισμένες σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Το λευκό και το μπλε κυριαρχούν εξωτερικά και εσωτερικά. Η κάθε ανεξάρτητη κατοικία βρίσκεται σε διαφορετικό ύψος με αποκλειστικά δική της αυλή και είσοδο έτσι ώστε οι κατοικίες να θυμίζουν τα λευκά κυβικά σπιτάκια με τις ασβεστωμένες σκάλες που συμπληρώνουν την εικόνα του κάστρου στον παραδοσιακό οικισμό της Χώρας. Ένας από του στόχους του αρχιτέκτονα ήταν η αρμονική ένταξη του συγκροτήματος στο τοπίο, με σεβασμό στο περιβάλλοντα χώρο και την ιδιαιτερότητα του Αστυπαλίτικου φυσικού τοπίου.

Όλοι οι χώροι των κατοικιών είναι άνετοι και διακοσμημένοι με γούστο σε απλές, λιτές γραμμές, με κάθε χώρο να έχει τον ιδιαίτερο, προσωπικό του χαρακτήρα. Οι εσωτερικοί χώροι είναι φωτεινοί και ευρύχωροι, με πολλά παράθυρα που επιτρέπουν στον ήλιο να λούζει με φως όλους τους χώρους της κατοικίας. Η διακόσμηση είναι σύγχρονη με αναφορές στην Αστυπαλίτικη παράδοση, η επίπλωση λιτή και νησιώτικη. Βασικά στοιχεία του σχεδιασμού ήταν η λειτουργικότητα των κατοικιών, η άνετη και ευχάριστη διαμονή των επισκεπτών και γι’ αυτό και έχουν επιλεγεί υλικά και προιόντα από κορυφαίες εταιρίες στον χώρο του φωτισμού, του επίπλου, των ειδών υγιεινής και του στρώματος.

Κάθε κατοικία έχει το δικό της χαρακτήρα και χρώμα, ακολουθώντας όμως πάντα τους κανόνες και την παράδοση της Αστυπαλίτικης αρχιτεκτονικής. Οι κατοικίες ποικίλλουν σε εμβαδόν και διαθεσιμότητα δωματίων και λουτρών με αποτέλεσμα ανάλογα με την κατοικία να μπορούν να φιλοξενηθούν από 2 έως και 5 άτομα. Επίσης, μία από αυτές είναι ισόγεια ενώ οι άλλες εκτείνονται σε δύο ορόφους(μεζονέτα) οι οποίοι συνδέονται με παραδοσιακή ξύλινη σκάλα. Όλες οι κατοικίες είναι πλήρως εξοπλισμένες ώστε να παρέχουν όλες τις ανέσεις για μια όμορφη και ευχάριστη διαμονή. Κοινό στοιχείο όλων είναι η ανεμπόδιστη θέα προς το Αιγαίο πέλαγος (από τη δική του ξεχωριστή αυλή ή τον εξώστη), προς το ενετικό Κάστρο και τον παραδοσιακό οικισμό της Χώρας και βεβαίως προς την παραλία του Λιβαδιού που απέχει μόλις 1’-2’ με τα πόδια.

Η τοποθεσία των κατοικιών είναι τέτοια ώστε να επιτρέπει ξεκούραση και αρμονική χαλάρωση, και ταυτόχρονα εύκολη σύνδεση με παραδοσιακές ταβέρνες και με καφετέριες, καθώς επίσης με μίνι- μαρκετ στα οποία μπορεί κανείς να βρει όχι μόνο φρέσκα τρόφιμα και λαχανικά αλλά και βιβλία, περιοδικά και εφημερίδες, όλα σε απόσταση λίγων λέπτων με τα πόδια.

Αρ.Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 1468Κ91000495801

Παροχές Aegean Sea Villas

Παροχές Ξενοδοχείου

  • Εξοπλισμός κουζίνας
  • Κουζινικά σκεύη
  • Προϊόντα περιποίησης
  • Στεγνωτήρας μαλλιών
  • Χώρος φύλαξης αποσκευών
  • Υπηρεσία μεταφοράς από/προς λιμάνι/αεροδρόμιο
  • Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης
  • Δωρεάν Wi-Fi
Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.
Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή
Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντική απόσταση
Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή
Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή