Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / Fedriades Hotel

Ξενοδοχείο Fedriades Hotel - Δελφοί

To ξενοδοχείο

Fedriades Hotel
Διεύθυνση: Β. Παύλου 46 & Φρειδερίκης, Δελφοί, 33054
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Το Fedriades Hotel βρίσκεται στο κέντρο της πόλης των Δελφών, μόλις 400 μέτρα από Αρχαιολογικούς Χώρους και το Μουσείο. Διαθέτει εκπληκτική Θέα στην κοιλάδα του Πλειστού με τον ελαιώνα και τον Κορινθιακό κόλπο, πλούσιους κοινόχρηστους χώρους, σαλόνια, πέτρινο τζάκι, τραπεζαρία, χώρο επιτραπέζιων παιχνιδιών, διάθεση προτζέκτορα για προβολές-παρουσιάσεις και δωρεάν χρήση Computer για Internet & Wi-Fi.

Τα 24 καλόγουστα δωμάτια & suites διαθέτουν Coco-Μat στρώματα, ψυγείο, δορυφορική επίπεδη τηλεόραση, κλιματισμό, χρηματοκιβώτιο, σεσουάρ και μπαλκόνι.

Υπάρχει δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε εστιατόρια-ταβέρνες, café, καταστήματα. Ο σταθμός λεωφορείων ΚΤΕΛ -ΤΑΧΙ βρίσκεται στα 200 μέτρα.

Είναι ιδανικό για κάθε εποχή. Κάνοντας βόλτες στην κοσμοπολίτικη Αράχωβα, σκι στον Παρνασσό, χαζεύοντας ανέμελα στο όμορφο Γαλαξίδι, κάνοντας μπάνιο στην Ιτέα, πεζοπορία και εξερευνώντας τόσα άλλα λιγότερο γνωστά και γνήσια μέρη της Φωκίδας. Για τους μυημένους γιατί όχι παίρνοντας «ενέργεια» από το Δελφικό Μαντείο! 

Η θαυμάσια τοποθεσία σε συνδυασμό με το εξατομικευμένο και επαγγελματικό service σας εξασφαλίζουν μια ευχάριστη και αξέχαστη διαμονή στον « Ομφαλό της Γης». Σίγουρα θα το επισκεφτείτε και πάλι στο μέλλον...

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 1354K013A0066900

Παροχές Fedriades Hotel

Παροχές Ξενοδοχείου

  • 24ωρη Υποδοχή
  • Υπηρεσία Δωματίου
  • Χρηματοκιβώτιο
  • Δωρεάν Wi-Fi 
  • Μπαρ
  • Δορυφορική Τηλεόραση
  • Εστιατόριο
Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.
Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή
Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντική απόσταση
Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή
Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή