Διάφοροι προορισμοί

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
14,90€ από 24,90€ !!! Αεροστεγές φαγητοδοχείο 3 επιπέδων
14,90€ από 24,90€ !!! Αεροστεγές φαγητοδοχείο 3 επιπέδων για να μεταφέρετε το φαγητό σας στην δουλειά, στο σχολείο των παιδιών σας, στην εκδρομή και στο ταξίδια σας με στύλ και ασφάλεια. Αποφύγετε τις διαρροές και τα «ατυχήματα» που προκαλούν λεκέδες, ενώ παράλληλα διατηρείτε το φαγητό σας φρέσκο.
μόνο 14 €
  • Αρχική Τιμή: 24€
  • Έκπτωση: 40%
  • Κέρδος: 10€
  • Εταιρία:
Πανελλήνια

Η προσφορά μας ισχύει με την έγκυρη αγορά και εξόφληση του προϊόντος, από το alepoudaki.gr, με όλους τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής, μέχρι και  30/09/2017 .

Παράδοση στον χώρο σας με Πανελλαδική αποστολή*, σε 6-7 εργάσιμες ημέρες, από την αγορά σας, με αντίστοιχη χρέωση των εξόδων μεταφοράς και αντικαταβολής, για την εταιρεία courier.

Η προσφορά έχει περιορισμένη χρονική διάρκεια, και ισχύει μέχρι την εξάντληση του αποθέματος.

Η προσφορά αφορά το Αεροστεγές φαγητοδοχείο 3 επιπέδων, με : Χωρητικότητα: 0,7 λίτρα το κάθε επίπεδο - Συνολική χωριτικότητα: 2,100 λίτρα.

Υψος συνολικό και των 3 επιπέδων: 20 cm Διάμετρος :14,50 cm *Για πανελλαδική αποστολή: Στη διαδικασία πληρωμής, θα πρέπει να επιλέξετε τον τρόπο εξόφλησης και να συμπληρώσετε τα στοιχεία της διεύθυνσης παράδοσης του προϊόντος.

Χρόνος αποστολής: έως 7 εργάσιμες ημέρες Δεν ισχύει για αποστολή στη Κύπρο Εξαιρούνται δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές όπου η παραλαβή θα πρέπει να γίνει σε συνεννόηση με την courier.

Ειδικά για την επιλογή του τρόπου πληρωμής με αντικαταβολή, ίσως απαιτηθούν πρόσθετα δικαιολογητικά, για την επιβεβαίωση του σημείου παράδοσης και την εγγυρότητα της παραγγελίας σας.

 

Περισσότερες πληροφορίες