Ξενοδοχεία - Διάφοροι προορισμοί

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
Από 25€ Μασάζ & Μοναδικές Θεραπείες Ευεξίας-Αναζωογόνησης
Από 25€ Μασάζ & Μοναδικές Θεραπείες Ευεξίας-Αναζωογόνησης & Ενίσχυσης του Ανοσοποιητικού, στο Wellness Club του Elia Ermou Athens Hotel.
μόνο 25 €
  • Αρχική Τιμή: 50€
  • Έκπτωση: 50%
  • Κέρδος: 25€
  • Εταιρία:
Πανελλήνια

25€ από 50€ για 1 Συνεδρία με Jacuzzi + Sauna + Hammam 39€ από 180€ για ELIA VIP Package: 30' Σοκολατοθεραπεία Σώματος + Θεραπεία Αδυνατίσματος 49€ από 138€ για ELIA ERMOU ATHENS Package: 45' Μασάζ & 20' Μάσκα Σώματος 39€ από 90€ για ΑΝΤΙ-COVID & Recovery: 45' Μασάζ 49€ από 120€ για CRETAN GREEK: 60'-90' Μασάζ 69€ από 220€ για VIP ELIA ERMOU Therapy: 45' Μασάζ, 20' Μάσκα Σώματος & 40' Eνυδάτωση Προσώπου 109€ από 325€ για VIP ΕLIA ERMOU MEMBERSHIP (διάρκειας 1 μήνα): Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου με Διαμάντια ή 3 Θεραπείες Ενυδάτωσης & Βαθύ Καθαρισμό Θεραπείες ιδανικές για γυναίκες και άνδρες Σε περίπτωση ακύρωσης-αλλαγής επιβεβαιωμένου ραντεβού χωρίς ενημέρωση (τουλάχιστον 12 ώρες πριν), το κουπόνι θα θεωρείται ότι έχει χρησιμοποιηθεί ΑΝΤΙ-COVID & Recovery Μια μοναδική θεραπεία για αναζωογόνηση, ενίσχυσης του ανοσοποιητικού και αναπνευστικού συστήματος καθώς και καταπολέμηση χρόνιων αναπνευστικών και μυοσκελετικών προβλημάτων   CRETAN GREEK Massage Μία θεραπεία βασισμένη στη φιλοσοφία της αρχαίας Ελλάδας και στις αρχές του Ιπποκράτη.

Ένα μασάζ που απελευθερώνει το άγχος, την ένταση και σας δίνει μια βαθιά χαλαρωτική αίσθηση.

Το δέρμα σας θα γίνει υπέροχο, λείο, φωτεινό έπειτα από την χρήση πούδρας, ειδικών αιθέριων ελαίων σε συνδυασμό με ζεστό ελαιόλαδο και ρακί.

​Elia Ermou Hotel Με την δύση του 2018, στα μέσα Δεκεμβρίου, στον πιο εμπορικό και γνωστό δρόμο της Αθήνας έκανε την εμφάνιση του το εντυπωσιακό 4στερο ξενοδοχείο Elia Ermou Athens Hotel.

Μια ανάσα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα και ιστορικά μνημεία της πόλεως βρίσκεται το Elia Ermou Athens Hotel.

Η Ακρόπολη, το Μουσείο της Ακρόπολης, η Αρχαία Αγορά Αθηνών, η Βουλή, το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, η Πλάκα είναι κάποια από τα μέρη που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθεί ο κάθε επισκέπτης και είναι όλα προσβάσιμα με τα πόδια.

Ψυχαγωγία και αγορές είναι εύκολο να συνδυαστούν αφού το ξενοδοχείο είναι πολύ κοντά σε καφέ, εστιατόρια με ζωντανή μουσική, μπαρ, θέατρα και εμπορικά καταστήματα.

Το ξενοδοχείο με ιδανική τοποθεσία παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προσφέροντας στον επισκέπτη μία αξέχαστη εμπειρία διαμονής.

Τα 123 δωμάτια με μεγάλη ποικιλία διαφόρων τύπων δωματίων καθώς και επιλογή από διάφορες κατηγορίες σουιτών.

Το μεγαλύτερο μέρος των δωματίων έχουν ιδιωτικό hammam και υδρομασαζ ιδανικά για χαλάρωση.

Το κέντρο ευεξίας και ομορφιάς του ξενοδοχείου προσφέρει μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης και χαλάρωσης σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον.

Επιπλέον ο καινοτόμος αθλητικός εξοπλισμός θα σας ενθουσιάσει και θα σας κρατήσει σε φόρμα κατά την παραμονή σας στο ξενοδοχείο.

     

Περισσότερες πληροφορίες