Η προσφορά λήγει σε:

Ξενοδοχεία - Διάφοροι προορισμοί

110 για ένα 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) 2 ατόμων σ'
110 για ένα 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) 2 ατόμων σ' ένα από τα νεοκλασικά κτίρια του PENSION ACRONAFPLIA στα βενετσιάνικα σοκάκια του Ναυπλίου!
μόνο 110 €
  • Αρχική Τιμή: 150€
  • Έκπτωση: 27%
  • Κέρδος: 40€
  • Εταιρία:
Αθήνα

110€: (2) διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε Standard Room στο PENSION ACRONAFPLIA ( κτήριο Β).

H προσφορά περιλαμβάνει: 1 παιδί έως 6 ετών δωρεάν  Παιδί  άνω 6 ετών 10€ / διανυκτέρευση, απευθείας πληρωτέα στο ξενοδοχείο!  Late check out στις 18.00.

(κατόπιν διαθεσιμότητας) Pension Acronafplia Το Pension Acronafplia αποτελείται από τέσσερα κτήρια του 19ου αιώνα, διάσπαρτα στην παλιά πόλη του Ναυπλίου.

Προσφέρει ζωηρόχρωμα, ρομαντικά δωμάτια με πέτρινους τοίχους και μεγάλα σιδερένια κρεβάτια.

Oι τοίχοι με την πέτρινη διακόσμηση, βαμμένοι με τα ζεστά ελληνικά χρώματα, τα κλασικά ξύλινα έπιπλα, τα σφυρήλατα μεταλλικά κρεβάτια, τα ξύλινα ταβάνια, οι κουρτίνες και τα διακοσμητικά εναλλάσσονται και συνδυάζονται για να μετατρέψουν τους χώρους που θα σας φιλοξενήσουν σε φιλικούς, λειτουργικούς, ζεστούς χώρους, σε αρμονία με την αισθητική, τη δομή, την ιστορία και την 'πνοή' της υπέροχης πόλης του Ναυπλίου.

Τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι με θέα στο Κάστρο ενώ παρέχεται δωρεάν Wi-Fi.

Η κεντρική θέση του Acronafplia Hotel προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε εστιατόρια, καταστήματα και στη νυχτερινή ζωή του Ναυπλίου.

Nαύπλιο   Η ομορφότερη πόλη της Ελλάδας, σύμφωνα με τη γνώμη όχι μόνο των ίδιων των Ναυπλιωτών, αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών της απ' όλο τον κόσμο...Βενετοί, Φράγκοι και Τούρκοι, έχουν αφήσει τα ίχνη τους στο υπέροχα φωτολουσμένο τις νύχτες φρούριο του Παλαμηδίου...

  Το Ναύπλιο αποπνέει μια καταπληκτική Βενετσιάνικη γοητεία.

Τα πολλά σοκάκια με τα πλακόστρωτα σκαλοπάτια, στο παλιό τμήμα της πόλης.

Η οδός Σταϊκοπούλου φημίζεται για τις πασίγνωστες ταβέρνες και ευτυχώς η πόλη συνεχίζει να διατηρεί το γραφικό της περιβάλλον παρ' όλη την μαζική τα τελευταία χρόνια τουριστική ανάπτυξη.

Περισσότερες πληροφορίες