Ξενοδοχεία - Διάφοροι προορισμοί

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
Από 19,90€ Ολόσωμη Κρυοθεραπεία (Cryosauna) με Πολλαπλά
Από 19,90€ Ολόσωμη Κρυοθεραπεία (Cryosauna) με Πολλαπλά Οφέλη για το Σώμα μας, στο Wellness Club του Elia Ermou Athens Hotel.
μόνο 19 €
  • Αρχική Τιμή: 50€
  • Έκπτωση: 60%
  • Κέρδος: 31€
  • Εταιρία:
Πανελλήνια

19,90€ από 50€ για 2 Συνεδρίες σε Ολόσωμη Cryosauna 50€ από 200€ για 4 Συνεδρίες σε Ολόσωμη Cryosauna Θεραπείες ιδανικές για γυναίκες και άνδρες Λίγα Λόγια Η ολόσωμη Κρυοθεραπεία είναι μία σύγχρονη, μη επεμβατική και εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπευτική διαδικασία, κατά την οποία εφαρμόζονται στο σώμα μας πάρα πολύ χαμηλές θερμοκρασίες για μικρό χρονικό διάστημα.

  Οφέλη: Αύξηση μυϊκής δύναμης και αντοχής και επομένως της απόδοσης Αυξημένα επίπεδα ενέργειας Γρήγορη αποκατάσταση έπειτα από έντονη προπόνηση Ραγδαία μείωση χρόνου αποκατάστασης από τραυματισμό Βελτίωση λειτουργικότητας και αύξηση του εύρους κίνησης των αρθρώσεων Μείωση καθυστερημένου ασκησιογενή μυϊκού πόνου (DOMS) Αναγέννηση κυττάρων και αναστολή φλεγμονών Καταστολή μυϊκών πόνων Απομάκρυνση τοξινών από τον οργανισμό Επίτευξη προπόνησης σε πολύ υψηλό επίπεδο Καταπολέμηση ψωρίασης και δερματίτιδας Βελτίωση του κυκλοφορικού συστήματος Βελτίωση των επιπέδων αιμοσφαιρίνης Καταπολέμηση φλεγμονών όπως τενοντίτιδες, θυλακίτιδες, περιαρθρίτιδες Αντιμετώπιση τραυματισμών της σπονδυλικής στήλης και μείωση πόνου Αντιμετώπιση αγκυλοποιητικής σπονδυλαρθρίτιδας Αντιμετώπιση ρευματοειδούς αρθρίτιδας και οστεοαρθρίτιδας Επιτυχής Έλεγχος Βάρους Αύξηση Παραγωγής Κολλαγόνου Αντιμετώπιση μυοσκελετικών τραυματισμών όπως θλάσεις, διαστρέμματα και ενδομυϊκά αιματώματα Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος Ταχύτερη μετα-χειρουργική αποκατάσταση Αντιμετώπιση μυαλγίας και οστεοπόρωση Αναπτύχθηκε αρχικά στην Ιαπωνία το 1978 για τη θεραπεία της ρευματοειδούς αρθρίτιδας και έκτοτε τα οφέλη της έχουν μελετηθεί και πιστοποιηθεί.

Πραγματοποιείται μέσα σε έναν θάλαμο Κρυοσάουνας (Cryosauna) σε θερμοκρασία που κυμαίνεται από -120 ˚C έως -190˚C και διαρκεί μόλις 3 λεπτά.

Ο χρόνος παραμονής στην Κρυοσάουνα είναι ο επιστημονικά ενδεδειγμένος, ώστε το σώμα μας να αποκομίσει τα μέγιστα δυνατά οφέλη χωρίς κινδύνους καθώς το μείγμα ψεκασμού, που είναι νέφος αζώτου, δεν περιέχει υγρασία.

Με αυτή τη διαδικασία μειώνεται μόνο η θερμοκρασία του δέρματος και όχι των εσωτερικών οργάνων.

Κατά τη διάρκεια των 3 λεπτών οι θερμοϋποδοχείς (νευρικά σωμάτια) στο δέρμα στέλνουν σήματα στον εγκέφαλο για να απομακρύνει το αίμα από τα άκρα και να το διοχετεύσει προς τα ζωτικά όργανα του σώματος, με μια διαδικασία που ονομάζεται αγγειοσυστολή.

Οι τοξίνες ξεπλένονται από τους περιφερειακούς ιστούς και το αίμα εμπλουτίζεται με οξυγόνο, ένζυμα και θρεπτικά συστατικά.

Ο οργανισμός ενεργοποιεί όλες τις φυσικές θεραπευτικές ικανότητές του και απελευθερώνει ορμόνες όπως ενδορφίνη, αδρεναλίνη, νοραδρεναλίνη και ντοπαμίνη,  οι οποίες μπαίνουν στην κυκλοφορία του αίματος.

Η δράση των αυτών των ορμονών είναι πολύ ευεργετική, καθώς γεννούν αίσθημα ηρεμίας και ευδαιμονίας, μειώνουν το στρες, την κούραση και τον πόνο, ισχυροποιούν το ανοσοποιητικό σύστημα, αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις φλεγμονές, αυξάνουν το μεταβολισμό και καθυστερούν την διαδικασία της γήρανσης.

Καθώς το σώμα θερμαίνεται και πάλι, το εμπλουτισμένο αίμα ρέει πίσω στα άκρα μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται αγγειοδιαστολή.

Οι ιατρικές μελέτες έχουν δείξει ότι η Ολόσωμη Κρυοθεραπεία μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση των συμπτωμάτων πολλών χρόνιων παθήσεων όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα, οστεοαρθρίτιδα, ινομυαλγία, σκλήρυνση κατά πλάκας, αυτοάνοσες διαταραχές, ψωρίαση, δερματίτιδα και οστεοπόρωση.

Μελέτες στην Ευρώπη έδειξαν επίσης ότι η Ολόσωμη Κρυοθεραπεία είναι ευεργετική στη θεραπεία των διαταραχών της διάθεσης, του άγχους και της κατάθλιψης.

  Elia Ermou Με την δύση του 2018, στα μέσα Δεκεμβρίου, στον πιο εμπορικό και γνωστό δρόμο της Αθήνας έκανε την εμφάνιση του το εντυπωσιακό 4στερο ξενοδοχείο Elia Ermou Athens Hotel.

Μια ανάσα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα και ιστορικά μνημεία της πόλεως βρίσκεται το Elia Ermou Athens Hotel.

Η Ακρόπολη, το Μουσείο της Ακρόπολης, η Αρχαία Αγορά Αθηνών, η Βουλή, το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, η Πλάκα είναι κάποια από τα μέρη που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθεί ο κάθε επισκέπτης και είναι όλα προσβάσιμα με τα πόδια.

Ψυχαγωγία και αγορές είναι εύκολο να συνδυαστούν αφού το ξενοδοχείο είναι πολύ κοντά σε καφέ, εστιατόρια με ζωντανή μουσική, μπαρ, θέατρα και εμπορικά καταστήματα.

Το ξενοδοχείο με ιδανική τοποθεσία παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προσφέροντας στον επισκέπτη μία αξέχαστη εμπειρία διαμονής.

Τα 123 δωμάτια με μεγάλη ποικιλία διαφόρων τύπων δωματίων καθώς και επιλογή από διάφορες κατηγορίες σουιτών.

Το μεγαλύτερο μέρος των δωματίων έχουν ιδιωτικό hammam και υδρομασαζ ιδανικά για χαλάρωση.

Το κέντρο ευεξίας και ομορφιάς του ξενοδοχείου προσφέρει μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης και χαλάρωσης σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον.

Επιπλέον ο καινοτόμος αθλητικός εξοπλισμός θα σας ενθουσιάσει και θα σας κρατήσει σε φόρμα κατά την παραμονή σας στο ξενοδοχείο.

   

Περισσότερες πληροφορίες