Ακτοπλοϊκά - Αίγινα

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
Κρουαζιέρα στο Σαρωνικό: Από 66€ για Μονοήμερη Κρουαζιέρα
Κρουαζιέρα στο Σαρωνικό: Από 66€ για Μονοήμερη Κρουαζιέρα σε πολυτελές κρουαζιερόπλοιο, με Γεύμα και Διασκέδαση, σε Αίγινα - Πόρο -Ύδρα.
μόνο 66 €
  • Αρχική Τιμή: 125€
  • Έκπτωση: 47%
  • Κέρδος: 59€
  • Εταιρία:
Πανελλήνια

66€ από 125€ για Μονοήμερη Κρουαζιέρα για 1 άτομο άνω των 11 ετών 41€ από 60€ για Μονοήμερη Κρουαζιέρα για 1 Παιδί 2 έως 11 ετών Μονοήμερη κρουαζιέρα με πολυτελές κρουαζιερόπλοιο της Athens Day Cruise σε Αίγινα - Πόρο - Ύδρα Μεσημεριανό Γεύμα εν πλω στο εστιατόριο του πλοίου με σπεσιαλιτέ την Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα (δεν περιλαμβάνονται τα ποτά) H κρουαζιέρα πραγματοποιείται από το E/Γ 'Cosmos'.

Το πλοίο αναχωρεί καθημερινά στις 08:00 από την Μαρίνα Καλλιθέας Στον χώρο της πρόσδεσης του πλοίου υπάρχει μεγάλος χώρος στάθευσης για ΙΧ Το δρομολόγιο: Αναχώρηση στις 08:00 Άφιξη στην Ύδρα στις 11:00 (αναχώρηση στις 12:55) Άφιξη στον Πόρο στις 14:00 (αναχώρηση στις 14:50) Άφιξη στην Αίγινα στις 15:55 (αναχώρησης στις 17:55) Αφιξη στις 19:45   Διαδικασία Κράτησης: Αγοράζετε την προσφορά και επικοινωνείτε με το donedeals.gr στο e-mail info@donedeals.gr δηλώνοντας τα παρακάτω: Tην επιθυμητή ημερομηνία αναχώρησης Τα ονόματα ΟΛΩΝ των ατόμων που θα ταξιδέψουν με Λατινικούς χαρακτήρες Πλήρεις ημερομηνίες γέννησης Κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας Προσκομίστε το κουπόνι στο κρουαζιερόπλοιο την ημέρα αναχώρησης Λίγα Λόγια Αίγινα - Πόρος - Ύδρα Θάλασσα, κέφι και τρία όμορφα ελληνικά νησιά.

Αυτά είναι τα συστατικά μίας σωστής κρουαζιέρας, μίας από τις πιο φημισμένες της Αθήνας.

Τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα με φόντο ένα κομψό πλοίο, καλό φαγητό, ζωντανή ορχήστρα, χορευτές, χαρούμενους ανθρώπους από όλο τον κόσμο, σε ένα ταξίδι σε τρία από τα νησιά του Σαρωνικού.

Το μόνο που χρειάζεται να πάρετε μαζί σας είναι το κέφι σας και τη φωτογραφική σας μηχανή.

Τρία νησιά που ξεχειλίζουν από ιστορικότητα, θρησκευτικά συναισθήματα, κοσμοπολίτικη αύρα, ήχους, χρώματα και εικόνες που θα θέλετε να κρατήσετε μαζί σας για πάντα.

Απολαύστε τις αξεπέραστες υπηρεσίες και μοναδικές εκδρομές εκπαιδευτικού, αρχαιολογικού, ιστορικού και θρησκευτικού χαρακτήρα και αφεθείτε στη διασκέδαση και την μοναδικότητα, που μόνο η Platinum Cruises μπορεί να σας χαρίσει.

Πρώτος σταθμός η κοσμοπολίτικη Ύδρα, με τα πλακόστρωτα σοκάκια της, τον απείραχτο -εδώ και αιώνες- ξεχωριστό αρχιτεκτονικό της πλούτο καθώς και τα πατροπαράδοτα μέσα μεταφοράς που συναντά κανείς στο νησί, τα γαϊδουράκια της, θα κάνει τους επισκέπτες της να την ερωτευτούν με την πρώτη ματιά.

Το πλοίο, δένει στο λιμάνι της Ύδρας για 1 ώρα and 55 λεπτά, συνεπώς οι επιβάτες έχουν το χρόνο να ανακαλύψουν μερικές από τις πιο όμορφες γωνιές του νησιού, τα πανέμορφα φρούρια και τις επιβλητικές της επαύλεις, απολαμβάνοντας έναν όμορφο περίπατο στα γραφικά στενά δρομάκια της, ή ακόμα, να ανακαλύψουν τα ιστορικά της αξιοθέατα συμμετέχοντας στην ιστορική ξενάγηση του νησιού που σας προσφέρει η Evermore Cruises.

Επόμενη στάση το λιμάνι του Πόρου.

Ένα νησί καταπράσινο, με αξεπέραστη φυσική ομορφιά και χιλιάδες πεύκα που εκτείνονται από τις απόκρημνες ακτές του έως τις αμμώδεις παραλίες του, γεγονός που το καθιστά ως το νησί του ρομαντισμού και της ξεγνοιασιάς.

Στον Πόρο, μένουμε συνολικά 50 λεπτά.

Περπατήστε στην πόλη και ανακαλύψτε το δημαρχείο, το αρχαιολογικό μουσείο, τη δημόσια βιβλιοθήκη, το πολιτιστικό κέντρο και τα κατάλευκα σπιτάκια του νησιού και κατευθυνθείτε στο ψηλότερο σημείο του νησιού για να ανακαλύψετε το ξακουστό, ιστορικό ρολόι του Πόρου.

Τελευταίος σταθμός η ιστορική Αίγινα.

Το μεγαλύτερο σε έκταση νησί του Αργοσαρωνικού, το οποίο πήρε το όνομά του από την πανέμορφη νύμφη όπου απήγαγε ο Δίας.

Η Αίγινα είναι ξακουστή σε ολόκληρο τον κόσμο για τα πεντανόστιμα φιστίκια της και τις πανέμορφες, παρθένες παραλίες της και τον Ναό της Αφαίας.

Χρόνος παραμονής, 2 ώρες.

Αρκετός για να απολαύσετε τον καφέ σας και γλυκίσματα από φιστίκι, στο πανέμορφο λιμανάκι της ή να πραγματοποιήσετε μαζί μας την ιστορική ξενάγηση του νησιού και να ανακαλύψετε τους κρυμμένους θησαυρούς της.

 

Περισσότερες πληροφορίες