Ξενοδοχεία - Διάφοροι προορισμοί

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
Από 39€ για Θεραπείες Προσώπου: Rejuvance Deep Cleansing-Hydration
Από 39€ για Θεραπείες Προσώπου: Rejuvance Deep Cleansing-Hydration & Diamond Therapy, στο Wellness Club του Elia Ermou Athens Hotel.
μόνο 39 €
  • Αρχική Τιμή: 120€
  • Έκπτωση: 68%
  • Κέρδος: 81€
  • Εταιρία:
Πανελλήνια

39€από 120€ για Diamond Therapy 49€ από 150€ για Rejuvance Deep Cleansing & Hydration Therapy Θεραπείες κατάλληλες για γυναίκες και άνδρες Rejuvance Deep Cleansing & Hydration Therapy Διάρκεια: 180' (ολοκληρώνεται σε 2 συνεδρίες) Χαλαρώστε και απολαύστε αυτή την εξειδικευμένη τεχνική μασάζ που διαλύει την ένταση που συσσωρεύεται κάτω από την επιδερμίδα προκαλώντας ρυτίδες και ταλαιπωρημένη εμφάνιση.

Το δέρμα γίνεται πιο ξεκούραστο, πιο φρέσκο και εμφανώς πιο λείο.

Συνδυάζεται το Rejuvance με βαθύ καθαρισμό, peeling προσώπου, ενυδατική μάσκα και αιθέρια έλαια για το πιο ανανεωμένο και λαμπερό πρόσωπο.

Diamond Therapy Διάρκεια: 60' Το Diamond Peeling απομακρύνει απαλά, με ασφάλεια, τα εξωτερικά στρώματα της κεράτινης στιβάδας, μαύρα στίγματα και υπολείμματα.

Η θεραπεία είναι σαν ένα επιφανειακό στίλβωμα δέρματος.

Σε μόλις 30 λεπτά, αυτή η τεχνική παράγει ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Με την δερμοαπόξεση διαμαντιού (diamond dermabrasion) το δέρμα απολεπίζεται χρησιμοποιώντας μία ράβδο με μύτη από διαμάντι, μέσω συνεχόμενου καθαρισμού (scrubbing) και αναρρόφησης (vacuuming) σε όλη την επιφάνεια του δέρματος του προσώπου, λαιμού, χεριών κτλ.

Η μέθοδος είναι ανώδυνη, μη επεμβατική,απόλυτα ασφαλής και φυσική, χωρίς παρενέργειες καθώς δεν περιορίζει τις καθημερινές δραστηριότητες του ασθενή, με σύντομη εφαρμογή.

Είναι κατάλληλη για όσους αναζητούν εναλλακτική λύση σε σχέση με τις επεμβατικές μεθόδους.

Elia Ermou Με την δύση του 2018, στα μέσα Δεκεμβρίου, στον πιο εμπορικό και γνωστό δρόμο της Αθήνας έκανε την εμφάνιση του το εντυπωσιακό 4στερο ξενοδοχείο Elia Ermou Athens Hotel.

Μια ανάσα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα και ιστορικά μνημεία της πόλεως βρίσκεται το Elia Ermou Athens Hotel.

Η Ακρόπολη, το Μουσείο της Ακρόπολης, η Αρχαία Αγορά Αθηνών, η Βουλή, το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, η Πλάκα είναι κάποια από τα μέρη που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθεί ο κάθε επισκέπτης και είναι όλα προσβάσιμα με τα πόδια.

Ψυχαγωγία και αγορές είναι εύκολο να συνδυαστούν αφού το ξενοδοχείο είναι πολύ κοντά σε καφέ, εστιατόρια με ζωντανή μουσική, μπαρ, θέατρα και εμπορικά καταστήματα.

Το ξενοδοχείο με ιδανική τοποθεσία παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προσφέροντας στον επισκέπτη μία αξέχαστη εμπειρία διαμονής.

Τα 123 δωμάτια με μεγάλη ποικιλία διαφόρων τύπων δωματίων καθώς και επιλογή από διάφορες κατηγορίες σουιτών.

Το μεγαλύτερο μέρος των δωματίων έχουν ιδιωτικό hammam και υδρομασαζ ιδανικά για χαλάρωση.

Το κέντρο ευεξίας και ομορφιάς του ξενοδοχείου προσφέρει μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης και χαλάρωσης σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον.

Επιπλέον ο καινοτόμος αθλητικός εξοπλισμός θα σας ενθουσιάσει και θα σας κρατήσει σε φόρμα κατά την παραμονή σας στο ξενοδοχείο.

   

Περισσότερες πληροφορίες