Πακέτα διακοπών - Διάφοροι προορισμοί

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
210€ / άτομο για ένα 5ήμερο στη Κρακοβία με Αεροπορικά,4
210€ / άτομο για ένα 5ήμερο στη Κρακοβία με Αεροπορικά,4 Διανυκτερεύσεις με Πρωϊνό, Φόρους και private μεταφορές αεροδρομίου στο κεντρικό Ξενοδοχείο 3* Happy Tower Krakow, από το ταξιδιωτικό γραφείο Like 2 Travel. Περιορισμένες Θέσεις, πραγματοποιήστε νωρίς τις κρατήσεις σας!
μόνο 210 €
  • Αρχική Τιμή: 370€
  • Έκπτωση: 43%
  • Κέρδος: 160€
  • Εταιρία:
Αθήνα

210€ / άτομο για 4 Διανυκτερεύσεις με Πρωινό και Αεροπορικά στο κεντρικό 3* Happy Tower Krakow  Ημερομηνία ταξιδίου: 11-15 Δεκεμβρίου 2021 με αναχώρηση από Αθήνα με Ryanair Προαιρετικές εκδρομές στο Άουσβιτς και τα Αλατωρυχεία ( Auschwitz Birkenau, &  Wieliczka Salt Mines) με επιπλέον χρέωση.

    Περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα- Κρακοβία-Αθήνα ( Ryanai) Φόροι αεροδρομίου και καυσίμων Προτεραιότητα 2 χειραποσκευές Διαμονή 6 νύχτες σε Standard Room  Πρωϊνό Private μεταφορές  αεροδρομίου   Δεν Περιλαμβάνονται: Επιπλέον αποσκευές Προσωπικά έξοδα   Ώρες πτήσεων /Itenary:   Αναχώρηση από Αθήνα για Κρακοβία: (20:15 - 21:40)   Αναχώρηση από Παρίσι για Κρακοβία: (14:35 - 17:55)     ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ   Είναι υποχρέωση του πελάτη να ενημερωθεί πριν ταξιδέψει για τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν σε σχέση με την πανδημία και για την είσοδο του στη χώρα που επέλεξε να ταξιδέψει.

Το γραφείο δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στους περιορισμούς του κάθε κράτους σε σχέση με τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Γι αυτό και συνιστούμε μια ημέρα πριν το ταξίδι να ελέγχουν για τυχόν αλλαγές στους περιορισμούς εισόδου της χώρας.

Κλείστε θέση parking στο αεροδρόμιο από 4,50€ πατώντας εδώ!    

Περισσότερες πληροφορίες