Πακέτα διακοπών - Βερολίνο

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
225€ / άτομο για ένα 4ήμερο στο Βερολίνο με Αεροπορικά
225€ / άτομο για ένα 4ήμερο στο Βερολίνο με Αεροπορικά, Φόρους & 3 Διανυκτερεύσεις με Πρωϊνό στο κεντρικόNovum Hotel Lichtburg am Kurfürstendam, από το ταξιδιωτικό γραφείο Like 2 Travel.
μόνο 225 €
  • Αρχική Τιμή: 370€
  • Έκπτωση: 39%
  • Κέρδος: 145€
  • Εταιρία:
Αθήνα

225€ / άτομο για 3 Διανυκτερεύσεις με Πρωινό και Αεροπορικά στο κεντρικό Novum Hotel Lichtburg am Kurfürstendamm Ημερομηνία ταξιδίου: 28-31Μαρτίου 2020 με αναχώρηση από Αθήνα Δυνατότητα extra διανυκτέρευσης με επιπλέον επιβάρυνση, κατόπιν συννενόησης με το ταξιδιωτικό γραφείο.

Δυνατότητα και άλλων ημερομηνιών   Περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα-Βερολίνο -Αθήνα (Ryanair) Φόροι αεροδρομίου και καυσίμων 1 χειραποσκευή 10 κιλών κατ άτομο συν μια μικρή χειρός Διαμονή 3 νύχτες σε δίκλινο δωμάτιο  Πρωϊνό   Δεν Περιλαμβάνονται:   Επιπλέον αποσκευές Προσωπικά έξοδα   Ώρες πτήσεων /Itenary: Αναχώρηση από Αθήνα: (10:45- 12:45) Αναχώρηση από Βερολίνο: (13:15- 17:05)  Novum Hotel Lichtburg am Kurfürstendamm Αυτό το μοντέρνο ξενοδοχείο βρίσκεται σε έναν ήσυχο δρόμο στην καρδιά της δυτικής συνοικίας Charlottenburg του Βερολίνου, σε απόσταση 300μ.

από τη διάσημη εμπορική λεωφόρο Kurfürstendamm.

Το Novum Hotel Lichtburg απέχει μόλις 4 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό Adenauerplatz του μετρό, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση σε όλο το Βερολίνο.

Η μνημειακή εκκλησία Kaiser Wilhelm και ο ζωολογικός κήπος του Βερολίνου είναι προσβάσιμα σε μόλις 7 λεπτά οδικώς.

  Ξεκινήστε τη μέρα σας με τον πλούσιο και διεθνή μπουφέ πρωινού.

  Το Novum Hotel Lichtburg διαθέτει ευρύχωρα, μοντέρνα δωμάτια με καλωδιακή τηλεόραση και επιφάνεια εργασίας.

   

Περισσότερες πληροφορίες