Πακέτα διακοπών - Βαρσοβία

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
205€ / άτομο για ένα 4ήμερο στη Βαρσοβία με Αεροπορικά
205€ / άτομο για ένα 4ήμερο στη Βαρσοβία με Αεροπορικά, Φόρους και 3 Διανυκτερεύσεις με Πρωϊνό στο κεντρικό Ξενοδοχείο Ibis Warszawa Stare Miasto, από το ταξιδιωτικό γραφείο Like 2 Travel.
μόνο 205 €
  • Αρχική Τιμή: 330€
  • Έκπτωση: 38%
  • Κέρδος: 125€
  • Εταιρία:
Αθήνα

205€ / άτομο για 3 Διανυκτερεύσεις με Πρωινό και Αεροπορικά στο κεντρικό Ibis Warszawa Stare Miasto Ημερομηνία ταξιδίου: 6-9 Μαρτίου 2020 με αναχώρηση από Αθήνα   Περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα- Βαρσοβία -Αθήνα (Ryanair) Φόροι αεροδρομίου και καυσίμων 1 παραδοτέα αποσκευή 20 κιλών και 2 μικρές (40Χ20Χ25), Διαμονή 3 νύχτες σε Standard Room  Πρωϊνό ΦΠΑ   Δεν Περιλαμβάνονται: Επιπλέον αποσκευές Προσωπικά έξοδα   Ώρες πτήσεων /Itenary:   Αναχώρηση από Αθήνα για Βαρσοβία (Μόντλιν): (17:30 - 19:15)   Αναχώρηση από Βαρσοβία (Μόντλιν) για Αθήνα: (19:40 - 23:20)     Κλείστε θέση parking στο αεροδρόμιο από 3,90€ πατώντας εδώ!   Ibis Warszawa Stare Miasto   Το ξενοδοχείο Ibis Warszawa Stare Miasto βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από την όμορφη παλιά πόλη της Βαρσοβίας και προσφέρει ευρύχωρα δωμάτια με κλασική επίπλωση, ασύρματο internet και δορυφορική τηλεόραση.

  Στο μπιστρό εστιατόριο Ibis Kitchen του ξενοδοχείου σερβίρεται καθημερινά μπουφές πρωινού με ποικιλία εδεσμάτων.

Στο μπαρ μπορείτε να απολαμβάνετε διάφορα κρασιά και μπίρες όλη την ημέρα.

  Όλα τα μοντέρνα, κλιματιζόμενα δωμάτια του Ibis Stare Miasto διαθέτουν επιφάνεια εργασίας και ιδιωτικό μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών και προϊόντα περιποίησης.

Παρέχεται 1 δωρεάν μπουκάλι νερό.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό είναι στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο και μπορεί να σας ενημερώσει σχετικά με την πλατεία του Κάστρου ή την περίφημη οδό Nowy Świat.

Στις εγκαταστάσεις παρέχεται χώρος στάθμευσης.

  Το Ibis Warszawa Stare Miasto απέχει μόλις 15 λεπτά με τα πόδια από το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Πολωνίας, το Arkadia.

Τα καφέ και οι παμπ της Πλατείας του Κάστρου, είναι προσβάσιμα σε 20 λεπτά επίσης με τα πόδια.

 

Περισσότερες πληροφορίες