Πακέτα διακοπών - Βαρκελώνη

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
275€ / άτομο για ένα 4ήμερο στη Βαρκελώνη με Αεροπορικά
275€ / άτομο για ένα 4ήμερο στη Βαρκελώνη με Αεροπορικά, Φόρους, Μεταφορές, Βαλίτσες & 3 Διανυκτερεύσεις με Πρωινό στο κεντρικό Ξενοδοχείο Hotel Glòries, από το ταξιδιωτικό γραφείο Like 2 Travel.
μόνο 275 €
  • Αρχική Τιμή: 390€
  • Έκπτωση: 29%
  • Κέρδος: 115€
  • Εταιρία:
Αθήνα

275€ / άτομο 3 Διανυκτερεύσεις με Πρωινό στο κεντρικό 3* Ξενοδοχείο Hotel Glòries Ημερομηνία ταξιδίου: Πέμπτη16/1- Κυριακή 19/01/2020 με αναχώρηση από Αθήνα.    Περιλαμβάνονται:   Αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα - Βαρκελώνη - Αθήνα (AEGEAN) Φόροι αεροδρομίου και καυσίμων Βαλίτσες Διαμονή 3 νύχτες σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο 3* Hotel Glòries Πρωϊνο Μεταφορές   Δεν Περιλαμβάνονται:   Προσωπικά έξοδα   Ώρες πτήσεων /Itenary: Αναχώρηση από Αθήνα: (08:40 - 10:55)  Αναχώρηση από Βαρκελώνη: (16:50- 20:55)     Hotel Glòries   Αυτό το μοντέρνο ξενοδοχείο απέχει 200μ.

από από την Αρένα Ταυρομαχιών Monumental της Βαρκελώνης και 12 λεπτά από τη Σαγράδα Φαμίλια.

Προσφέρει δωμάτια με κλιματισμό, θέρμανση, δορυφορική τηλεόραση και δωρεάν Wi-Fi.

  Ο σταθμός Monumental του μετρό είναι προσβάσιμος σε μόλις 3 λεπτά με τα πόδια από το Hotel Glòries και παρέχει απευθείας συνδέσεις με την πλατεία Plaza Catalunya, σε περίπου 5 λεπτά.

  Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε καλή τοποθεσία για την περιοχή υψηλής τεχνολογίας 22@, καθώς και για τον πύργο Agbar.

Το εθνικό θέατρο της Καταλονίας και ο συναυλιακός χώρος Auditori είναι μόλις 400μ.

μακριά.

  Η 24ωρη ρεσεψιόν του Hotel Glòries προσφέρει υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων και ποδηλάτων.

Διαθέτει επίσης υπηρεσίες συναλλάγματος και κράτησης εισιτηρίων.    Βαρκελώνη Μοναδική αρχιτεκτονική, ιστορικά μνημεία, καλλιτεχνική κληρονομιά, ποδόσφαιρο, ζωντανές γειτονιές για βόλτες και nightlife αλλά και συναρπαστική γαστρονομία.

Η πυκνοκατοικημένη Βαρκελώνη είναι μάλλον η πιο κοσμοπολίτικη ισπανική πόλη.

  Ισπανική είπαμε; Πρωτεύουσα της Καταλονίας, για να είμαστε πολιτικά ορθοί, αφού οι ντόπιοι θεωρούν την περιφέρεια ξεχωριστή χώρα και μιλούν τη δική τους γλώσσα.

Αλλάζοντας τελείως πρόσωπο μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η πόλη είναι ταυτόχρονα παραδοσιακή και σύγχρονη, νεανική και κλασική, low budget και classy.

  Κινείται και αναπνέει μέσα σε μεσαιωνικά παλάτια, καθεδρικούς ναούς, καλντερίμια αλλά και σε φαρδιούς, πολυσύχναστους δρόμους και καταπληκτικά κτίρια (δείγματα του μοντερνισμού του τέλους του 19ου αιώνα).

Περιπλανηθείτε στην Παλιά Πόλη, στο Barrio Gotico (Γοτθική Συνοικία), και νιώστε τη μυστηριακή ατμόσφαιρα του Μεσαίωνα, περπατήστε στη Ramblas και περάστε ώρες ολόκληρες στην Boqueria, μία από τις καλύτερες αγορές τροφίμων της Ευρώπης. Κατόπιν επισκεφθείτε τη συνοικία Eixample για να θαυμάσετε τα κτίρια μοντερνιστών αρχιτεκτόνων και, τέλος, ανεβείτε στο λόφο του Montjuic για τα μουσεία, για μια ματιά στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις και για τη θέα της πόλης από ψηλά.

  Must είναι επίσης η βόλτα στην ξύλινη προκυμαία του λιμανιού, το Maremagnum και την Barceloneta, την πάλαι ποτέ συνοικία των ψαράδων και των εργατών, όπου θα βρείτε ωραίες ταβέρνες με θαλασσινά.

Άλλωστε, το καλό φαγητό και οι βόλτες για tapas και κρασί αποτελούν σημαντικό κομμάτι αυτής της ταξιδιωτικής εμπειρίας.

  O αρχιτεκτονικός χάρτης της Βαρκελώνης είναι τόσο πλούσιος και ιδιαιτερος, που προσφέρει συγκινήσεις στην κυριολεξία χωρίς να χαλάσετε ούτε σεντ.

  Το Πάρκο Guell – οι παραμυθένιοι κήποι του σήμα-κατατεθέν μοντερνιστή αρχιτέκτονα της πόλης Antoni Gaudi-, αποτελεί μια αστική όαση με πολύχρωμους φιδωτούς πάγκους, συντριβάνια με δράκους και ταβάνια με ευφάνταστα μωσαϊκά που θα τριγυρίσετε δωρεάν (πλην του Μουσείου Gaudi), με την πόλη να απλώνεται πανοραμικά στα πόδια σας.

  Οι φανταχτερές προσόψεις των La Pedrera και Casa Batllo, στην αχανή λεωφόρο Passeig de Gracia, αρκούν από μόνες τους να γεμίσουν ένα ολόκληρο φιλμ, αν και το εσωτερικό τους (έναντι αντιτίμου) αποκαλύπτει στο φουλ το δημιουργικό άγγιγμα Gaudi, που φτάνει μέχρι και τα έπιπλα.

  Τίποτα, βέβαια, δεν συγκρίνεται με το πιο διάσημο αριστούργημά του (ακόμα περισσότερο επειδή χτίζεται απ’το 1882!), το ναό Sagrada Familia, όπου το γοτθικό όραμα συναντά την αρτ νουβώ.

Αν επιμείνετε στο δρόμο του μοντερνισμού, την Passeig de Gracia κοσμεί επίσης (και όχι μόνο) το Casa Lleo Morera του Lluis Domenech i Montaner, που υπογράφει και το εξαιρετικό Παλάτι της Καταλανικής Μουσικής στη La Ribera.  Αν η αρχιτεκτονική δεν ήταν ανέκαθεν το φόρτε σας, θα γίνει τώρα.

Περισσότερες πληροφορίες