Πακέτα διακοπών - Διάφοροι προορισμοί

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
230€ / άτομο για ένα 4ήμερο στη Βερόνα με Αεροπορικά
230€ / άτομο για ένα 4ήμερο στη Βερόνα με Αεροπορικά, Φόρους, 3 Διανυκτερεύσεις με Πρωϊνό στο κεντρικό 4* Ξενοδοχείο Hotel Maxim και Eκδρομή στη Λίμνη Garda, από το ταξιδιωτικό γραφείο Like 2 Travel.
μόνο 230 €
  • Αρχική Τιμή: 370€
  • Έκπτωση: 38%
  • Κέρδος: 140€
  • Εταιρία:
Αθήνα

230€ / άτομο για 3 Διανυκτερεύσεις με Πρωινό και Αεροπορικά στο κεντρικό 4* Hotel Maxim Ημερομηνία ταξιδίου: 17-20 Οκτωβρίου 2019 με αναχώρηση από Αθήνα με Volotea Airlines   Περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα- Βερόνα -Αθήνα (Volotea) Φόροι αεροδρομίου και καυσίμων Από 1 χειραποσκευή για κάθε άτομο έως 10 κιλά Διαμονή 3 νύχτες σε Standard Room στο ξενοδοχείο Hotel Μaxim Πρωϊνό Eκδρομή 4 ωρών στην Λίμνη Garda Enjoy a relaxing tour that takes you to the Italy’s largest lake, Garda.

Take place into this small-group Minivan tour, lead by a professional and mostly local tour leader.

During the tour you’ll visit one of Lake Garda’s most beautiful village, Sirmione and its peninsula.

Highlights: Discover Italy's largest Lake  Explore Sirmione and admire its fascinating peninsula  Visit the Catullo caves  Included : Tickets – Transport - Boat Ride   Δεν Περιλαμβάνονται: Επιπλέον αποσκευές Προσωπικά έξοδα   Ώρες πτήσεων /Itenary:   Αναχώρηση από Αθήνα για Βερόνα: (17:45 - 19:10)   Αναχώρηση από Βερόνα για Αθήνα: (17:10 - 20:30)     Κλείστε θέση parking στο αεροδρόμιο από 3,90€ πατώντας εδώ!   Λιμνη Garda: Tο αντίπαλο δέος της διάσημης ιταλικής λίμνης Como  Μπορεί να είναι το αγαπημένο μέρος πολλών αστέρων του Hollywood, μπορεί να είναι από εκείνα τα μέρη που κάνουν την Ιταλία γνωστή σε όλο το κόσμο αλλά η πανέμορφη λίμνη Como έχει ανταγωνισμό! Η Βόρεια Ιταλία (ειδικότερα) φημίζεται για τις εκπληκτικής φυσικής ομορφιάς λίμνες της, άλλες πιο γνωστές και άλλες λιγότερο! Εμείς εδώ σας παρουσιάζουμε το αντίπαλο δέος της διάσημης Como…που δεν είναι άλλη από την επιβλητική λίμνη Garda! Ένα καρτ ποσταλικό τοπίο που κόβει την ανάσα… Είναι η μεγαλύτερη λίμνη της Ιταλίας και βρίσκεται ανάμεσα στην Μπρέσια και τη Βερόνα, γεγονός που την καθιστά αξιοπρόσεκτα ποικιλόμορφη με γνωστότερες πόλεις τις Sirmione και Riva.

Η νότια πλευρά της χαρακτηρίζεται από χαμηλούς λόφους, ενώ στα βόρεια δεσπόζουν απότομες, βραχώδεις ακτές.

Φημίζεται για τα θεματικά πάρκα της (Gardaland), ενώ θεωρείται και εκπρόσωπος του πολιτιστικού πλούτου της χώρας με σημαντικά αξιοθέατα όπως το επιβλητικό κάστρο Rocca Scaligera στη Sirmione –χτισμένο τον 12ο αιώνα– και το μεσαιωνικό Scaliger στην ίδια πόλη.

Εκτός αυτών είναι ιδανικός τόπος για τους λάτρεις των υπαίθριων δραστηριοτήτων, προσφέροντας πληθώρα σπορ όπως windsurfing, κανό και ποδηλασία βουνού!       

Περισσότερες πληροφορίες