Πακέτα διακοπών - Παρίσι

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
349€ / άτομο για ένα 4ήμερο στο Παρίσι με Αεροπορικά
349€ / άτομο για ένα 4ήμερο στο Παρίσι με Αεροπορικά, 3 Διανυκτερεύσεις με Πρωϊνό και Φόρους στο κεντρικό Ξενοδοχείο Ibis Maine Montparnasse, από το ταξιδιωτικό γραφείο Like 2 Travel. Περιορισμένες Θέσεις, πραγματοποιήστε νωρίς τις κρατήσεις σας!
μόνο 349 €
  • Αρχική Τιμή: 490€
  • Έκπτωση: 29%
  • Κέρδος: 141€
  • Εταιρία:
Αθήνα

349€ / άτομο για 3 Διανυκτερεύσεις με Πρωινό και Αεροπορικά στο κεντρικό Ibis Maine Montparnasse Ημερομηνία ταξιδίου: 19-22 Οκτωβρίου με αναχώρηση από Αθήνα με Aegean Airlines   Περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα- Παρίσι-Αθήνα (Aegean) Φόροι αεροδρομίου και καυσίμων Από 1 χειραποσκευή 55x40x20cm  Διαμονή 3 νύχτες σε Standard Room στο ξενοδοχείο Ibis Maine Montparnasse Πρωϊνό   Δεν Περιλαμβάνονται: Επιπλέον αποσκευές Προσωπικά έξοδα   Ώρες πτήσεων /Itenary:   Αναχώρηση από Αθήνα για Παρίσι: (08:35 - 11:10)   Αναχώρηση από Παρίσι για Αθήνα: (19:35 - 23:50)     Κλείστε θέση parking στο αεροδρόμιο από 3,90€ πατώντας εδώ!   Ibis Maine Montparnasse   Tο ibis Maine Montparnasse απέχει 15 λεπτά με τα πόδια από το σιδηροδρομικό σταθμό Montparnasse και 2,4χλμ.

από το πάρκο Jardins du Luxembourg.

Προσφέρει μπαρ, σνακ μπαρ και δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και τηλεόραση.

  Οι μονάδες του ibis Maine Montparnasse περιλαμβάνουν μπάνιο με ντους.

Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi.

  Καθημερινά σερβίρεται μπουφές πρωινού με γλυκά και αλμυρά εδέσματα, όπως αβγά, φρουτοσαλάτα, γιαούρτια και χυμούς.

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε φρέσκα γαλλικά μαντλέν και αρτοσκευάσματα που ψήνονται στις εγκαταστάσεις και να πάρετε ένα ζεστό ρόφημα και ένα φρούτο σε πακέτο.

Εκτός από τις κανονικές ώρες πρωινού, προσφέρεται πιο ελαφρύ πρωινό από τις 04:00.

  Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια θα βρείτε πολλά εστιατόρια και μπαρ.

  Ο σταθμός Pernety του μετρό είναι προσβάσιμος με τα πόδια σε 5 λεπτά και παρέχει σύνδεση με το σταθμό Champs-Elysées Clemenceau του μετρό και το σιδηροδρομικό σταθμό Saint-Lazare.

Στις εγκαταστάσεις υπάρχει ιδιωτικός χώρος στάθμευσης, με πρόσθετη χρέωση.

 

Περισσότερες πληροφορίες