Πόρος

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
Από 39,90€ για Αθλητικές Δραστηριότητες στον Πόρο:
Από 39,90€ για Αθλητικές Δραστηριότητες στον Πόρο: SUP, Hiking, Μountain/Τrekking Βike & Kayak με την Greece Sports Travel.
μόνο 39 €
  • Αρχική Τιμή: 55€
  • Έκπτωση: 27%
  • Κέρδος: 16€
  • Εταιρία:
Πανελλήνια

39,90€ από 55€ για Hiking στο Hφαίστειο του Πόρου (3 Ώρες) 44,90€ από 60€ για Περιήγηση με SUP στην Ευρύτερη Περιοχή του Πόρου (4 ώρες) 49,90€ από 65€ για Μountain ή Τrekking Βike στην Ευρύτερη Περιοχή του Πόρου (4 Ώρες) 54,90 από 75€ για Περιήγηση με Καγιάκ Γύρω από τον Πόρο (Περίπου 4 Ώρες) 59,90 από 90€ για 3 Μαθήματα SUP για Αρχάριους σε Παραλία της Ευρύτερης Περιοχής του Πόρου (1 ώρα/μάθημα)   Λίγα Λόγια  Aπολαύστε μοναδικές αθλητικές διακοπές και γνωρίστε τις άπειρες φυσικές ομορφιές του Πόρου μέσα από προσεκτικά σχεδιασμένες διαδρομές, κάνοντας ταυτόχρονα τα αγαπημένα σας σπορ μαζί με άλλους λάτρεις της φύσης και του αθλητισμού:   Hiking Hiking στο Hφαίστειο των Μεθανών κοντά στον Πόρο διάρκειας 3 ωρών, με επίσκεψη στον κρατήρα και κολύμπι στο σπήλαιο Περιστέρι.

  Βόλτα με SUP 4ωρη περιήγηση με SUP στην ευρύτερη περιοχή του Πόρου, με στάσεις για ξεκούραση και κολύμπι σε γραφικές παραλίες.

  Μαθήματα SUP Τρία μαθήματα SUP για αρχάριους, συνολικής διάρκειας 3 ωρών, σε παραλία της ευρύτερης περιοχής του Πόρου.

  Μountain/Τrekking Βike Μountain ή Τrekking Βike στην ευρύτερη περιοχή του Πόρου, διάρκειας 4 ωρών με στάσεις για ξεκούραση και κολύμπι.

  Καγιάκ Περιήγηση με καγιάκ γύρω από τον Πόρο, διάρκειας περίπου 4 ώρες, με στάσεις για ξεκούραση και κολύμπι σε γραφικές παραλίες.

  Greece Sports Travel   Όσοι θέλετε να ζείτε τη ζωή στο έπακρο, σας αρέσουν οι περιπέτειες και οι ανακαλύψεις, στην Ελλάδα θα ζήσετε μοναδικές εμπειρίες.

Τα extreme sports που θα ζήσετε στον Πόρο, θα σας προσφέρουν στιγμές που η αδρεναλίνη σας θα φτάσει στο ζενίθ!   Οι αθλητικές δραστηριότητες μπορούν να κατηγοριοποιηθούν βάσει του ρίσκου τους.

Εάν φοβάστε και δεν θέλετε καθόλου το ρίσκο μπορείτε να αποφύγετε τα επικίνδυνα σπορ.

Αλλά αν σας αρέσει η αδρεναλίνη μπορεί να επιλέξετε πιο ριψοκίνδυνα σπορ, σαν αυτά που προφέρονται από την Greece Sports Travel.

  H Greece Sports Travel είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες αθλητικών δραστηριοτήτων στην Ελλάδα, και οργανώνει σπορ δραστηριότητες με ασφάλεια και υπευθυνότητα.

Στην εταιρία θα συναντήσετε προπονητές και ξεναγούς που ασχολούνται με τα σπορ πολλά χρόνια ως αθλητές ή διοργανωτές αθλητικών event.

Στόχος της ομάδας αυτής είναι να προσφέρουν στους επισκέπτες την ευχαρίστηση να βιώνουν μοναδικές, αυθεντικές αθλητικές διακοπές μέσω μίας μεγάλης γκάμας διαφορετικών θαλάσσιων και επίγειων μεταφορών.    Οι ξεναγήσεις είναι προσεκτικά σχεδιασμένες να προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες, και συνδυάζουν αθλητισμό, διακοπές, γνωριμία με την φυσική ομορφιά κάθε τόπου, φτάνοντας σε μέρη που θα ήταν αδύνατο χωρίς τη Greece Sports Travel.

Περισσότερες πληροφορίες