Διάφοροι προορισμοί

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
4€ από 8€ για είσοδο στο 5ήμερο παιδικό Aνοιξιάτικο
4€ από 8€ για είσοδο στο 5ήμερο παιδικό Aνοιξιάτικο φεστιβάλ του Πολιτιστικού Πάρκου με μουσικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, εκπαιδευτικές & βιωματικές δράσεις, στη Κερατέα
μόνο 4 €
  • Αρχική Τιμή: 8€
  • Έκπτωση: 50%
  • Κέρδος: 4€
  • Εταιρία:
Αθήνα

- Η προσφορά αφορά είσοδο 1 ατόμου στο 5ήμερο παιδικό φεστιβάλ του Πολιτιστικού Πάρκου 'Πρωτομαγιά στο Πάρκο με τον Πασχάλη', στη Κερατέα - Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ από τις 01.05.2019 και τις 05.05.2019  - Το Πολιτιστικό Πάρκο Κερατέας τον τελευταίο μήνα της Άνοιξης, με σήμα κατατεθέν τα λουλούδια και την φύση που βρίσκεται στο απόγειο της άνθισης της, θα γιορτάσει με ένα πενθήμερο παιδικό φεστιβάλ Άνοιξης, από την 1η έως τις 5  Μαΐου! Μουσικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, εκπαιδευτικές και βιωματικές δράσεις θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους στο φεστιβάλ με τίτλο «Πρωτομαγιές στο Πάρκο».

- Tην αυλαία των εκδηλώσεων θα ανοίξει την Πρωτομαγιά ο Πασχάλης και το συγκρότημά του με τις γνωστές επιτυχίες του από τις δεκαετίες του '60, ΄70 και '80.

Μαζί του και ο γνωστός κιθαρίστας Στέλιος Μακ που αρκετές φορές οι φίλοι του Πάρκου τον απόλαυσαν σε ρόκ επιτυχίες.

Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο, Κατερίνα Κατερινάκι και φυσικά Το κορίτσι του Μάη είναι τραγούδια που θα ακούσουν και θα χορέψουν όσοι επισκεφτούν την πρωτομαγιά το Πάρκο.

- Από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσε να λείπει η κατασκευή του Πρωτομαγιάτικου στεφανιού με μοσχομυριστά λουλούδια, η οποία θα συνοδεύεται από το αγαπημένο face painting! - Ενδεικτικές δράσεις κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ: Ας γνωρίσουμε τα παλιά επαγγέλματα - Η Υφάντρα:  Τα παιδιά επισκέπτονται το εργαστήρι της Υφάντρας μέρος του μουσείου και με εκπαιδευτικό και βιωματικό τρόπο μαθαίνουν για την υφάντρα, τον αργαλειό και τις ιστορίες της.

 O Τάκης Τεταρτάκης και οι φίλοι του: Η δημοφιλής μουσική θεατρική παράσταση για παιδιά προσχολικής ηλικίας με το πιο μελωδικό σκουλήκι, τον «Τάκη».

Η εποχή των δεινοσαύρων: Το δημοφιλές εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους, με ξενάγηση στην υπαίθρια έκθεση του Πάρκου και στα πραγματικού μεγέθους ομοιώματα της εποχής των δεινοσαύρων.

Ας γνωρίσουμε τα παλιά επαγγέλματα: Ο Μαραγκός: Τα παιδιά επισκέπτονται το ξυλουργείο, μέρος του μουσείου παλιών επαγγελμάτων και με εκπαιδευτικό και βιωματικό τρόπο μαθαίνουν για τον Μαραγκό, τα εργαλεία και τις ιστορίες του.

Ανασκαφή με τους μικρούς παλαιοντολόγους: Τα παιδιά γίνονται μικροί παλαιοντολόγοι και με εργαλεία ψάχνουν να βρουν απολιθώματα Δεινοσαύρων στο χώρο ανασκαφής του Πάρκου.

Η μικρή μας φάρμα: Τα παιδιά γνωρίζουν τα ζώα του πάρκου, τα ταΐζουν και φωτογραφίζονται μ΄αυτά.

- Για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ πατήστε ΕΔΩ - Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 2 ετών - Το Πάρκο διαθέτει χώρους όπου μπορείτε να κάνετε πικ νικ καθώς και αναψυκτήριο για καφέ, χυμούς και σνακ ​- Σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών το Πάρκο ενδέχεται να παραμείνει κλειστό - Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση (στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του) - Το Πάρκο δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών αυτού - Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στo τηλέφωνo 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Περισσότερες πληροφορίες