Πακέτα διακοπών - Λονδίνο

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
259€ / άτομο για ένα 4ήμερο στο Λονδίνο (Σάββατο 6
259€ / άτομο για ένα 4ήμερο στο Λονδίνο (Σάββατο 6 - Τρίτη 9 Απριλίου) με Αεροπορικά, Φόρους και 3 Διανυκτερεύσεις με Πρωϊνό στο κεντρικό 3* Ξενοδοχείο Royal National Hotel, από το ταξιδιωτικό γραφείο Like 2 Travel.
μόνο 259 €
  • Αρχική Τιμή: 365€
  • Έκπτωση: 29%
  • Κέρδος: 106€
  • Εταιρία:
Αθήνα

259€ / άτομο για 3 Διανυκτερεύσεις με Πρωινό και Αεροπορικά στο κεντρικό 3* Royal National Hotel Ημερομηνία ταξιδίου: Σάββατο 6 - Τρίτη 9 Απριλίου 2019 με αναχώρηση από Αθήνα με Wizz Air   Περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα- Λονδίνο -Αθήνα (Wizz Air) Φόροι αεροδρομίου και καυσίμων Από 1 χειραποσκευή 55x40x20cm για κάθε άτομο έως 10 κιλά και 1 προσωπικό αντικείμενο Διαμονή 3 νύχτες σε Standard Room στο ξενοδοχείο Royal National Hotel Πρωϊνό   Δεν Περιλαμβάνονται: Επιπλέον αποσκευές Προσωπικά έξοδα   Ώρες πτήσεων /Itenary:   Αναχώρηση από Αθήνα για Λονδίνο (Λούτον): (21:4523:25)   Αναχώρηση από Λονδίνο (Λούτον) για Αθήνα: (15:2521:10)     Κλείστε θέση parking στο αεροδρόμιο από 3,90€ πατώντας εδώ!   Royal National Hotel Το ξενοδοχείο διαθέτει ευρύχωρα και όμορφα διακοσμημένα δωμάτια, τα οποία πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να έχετε μια ευχάριστη και άνετη διαμονή.

Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι κλιματιζόμενα και περιλαμβάνουν μονά κρεβάτια, καλωδιακή τηλεόραση, μίνι μπαρ, ψυγείο, ραδιόφωνο, τηλέφωνο, σίδερο και ασύρματο ίντερνετ.

Στο ιδιωτικό τους μπάνιο θα βρείτε όλα τα προϊόντα προσωπικής περιποίησης που θα χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας και πιστολάκι για τα μαλλιά.    Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα κομψό εστιατόριο το οποίο θα σας προσφέρει πιάτα της διεθνής και της ινδικής κουζίνας.

Στο μπαρ του ξενοδοχείου θα μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας ή να χαλαρώσετε πίνοντας το ποτό σας.    Στο χώρο του ξενοδοχείου θα βρείτε εξωτερική πισίνα και ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, για όσους θέλουν να κρατηθούν σε φόρμα και κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Επιπλέον θα μπορέσετε να περάσετε όμορφες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης στο κέντρο ευεξίας και σπα που διαθέτει το ξενοδοχείο.    Τέλος, θα έχετε τη δυνατότητα να επισκεφτείτε τη σάουνα αλλά και το σαλόνι ομορφιάς για να είστε περιποιημένοι καθ΄όλη τη διάρκεια των διακοπών σας.

Επιπλέον στο χώρο του ξενοδοχείου θα βρείτε μια μικρή βιβλιοθήκη, για να χαλαρώσετε διαβάζοντας το αγαπημένο σας βιβλίο.

Τέλος, υπάρχει κατάστημα αναμνηστικών στις εγκαταστάσεις, για να αγοράσετε δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Περισσότερες πληροφορίες