Πακέτα διακοπών - Διάφοροι προορισμοί

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
279€ / άτομο για ένα 4ήμερο στο Ντουμπρόβνικ (Τετάρτη
279€ / άτομο για ένα 4ήμερο στο Ντουμπρόβνικ (Τετάρτη 8 έως Σάββατο 11 Μαΐου 2019) με Αεροπορικά, Φόρους και 3 Διανυκτερεύσεις με Πρωϊνό στο 3* Ξενοδοχείο Tirena Sunny Hotel by Valama, από το ταξιδιωτικό γραφείο Like 2 Travel. Περιορισμένες Θέσεις, πραγματοποιήστε νωρίς τις κρατήσεις σας!
μόνο 279 €
  • Αρχική Τιμή: 385€
  • Έκπτωση: 28%
  • Κέρδος: 106€
  • Εταιρία:
Αθήνα

279€ / άτομο για 3 Διανυκτερεύσεις με Πρωινό στο κεντρικό 3* Ξενοδοχείο Ξενοδοχείο Tirena Sunny Hotel by Valama Ημερομηνία ταξιδίου: Τετάρτη 8 έως Σάββατο 11 Μαΐου 2019 με αναχώρηση από Αθήνα με Volotea Airlines   Περιλαμβάνονται:   Αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα - Ντουμπρόβνικ (Volotea) Φόροι αεροδρομίου και καυσίμων Από 1 χειραποσκευή 55x40x20cm για κάθε άτομο έως 10 κιλά Διαμονή 3 νύχτες σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο 3* Tirena Sunny Hotel by Valama Πρωϊνό   Δεν Περιλαμβάνονται:   Επιπλέον αποσκευές Προσωπικά έξοδα   Ώρες πτήσεων /Itenary: Αναχώρηση από Αθήνα: (09:45 - 10:25)  Αναχώρηση από Ντουμπρόβνικ: (10:20 - 12:50)   Κλείστε θέση parking στο αεροδρόμιο από 3,90€ πατώντας εδώ!   Tirena Sunny Hotel by Valamar Το Tirena Sunny Hotel από το Valamar βρίσκεται ανάμεσα σε δάσος από πεύκα και ελιές, κοντά στην παλιά πόλη του Ντουμπρόβνικ στην ακτή της χερσονήσου Babin Kuk, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την παραλία.

  Το Tirena Sunny Hotel προσφέρει όμορφο χώρο με πισίνα, υπηρεσία υψηλής ποιότητας και ήσυχο περιβάλλον, ενώ είναι άμεσα προσβάσιμο με το λεωφορείο από το ιστορικό κέντρο.

Η στάση του λεωφορείου είναι πολύ κοντά στο ξενοδοχείο.

  Τα άνετα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό και θέα στο καταπράσινο πάρκο ή την όμορφη, καταγάλανη θάλασσα.

Επίσης, υπάρχει γωνιά internet στο λόμπι και παρέχεται με επιπλέον χρέωση.

  Οι επισκέπτες επωφελούνται από πρωινό και δείπνο με ποικιλία από τοπικές και διεθνείς σπεσιαλιτέ, τις οποίες προετοιμάζουν κορυφαίοι σεφ κατά τη διάρκεια μαγειρικής σε ανοιχτή κουζίνα.

Το πρωινό και το δείπνο σερβίρονται σε στιλ μπουφέ.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη χαλαρωτική ατμόσφαιρα του lobby bar με την όμορφη βεράντα ή το μπαρ δίπλα στην πισίνα.

  Η χερσόνησος Babin Kuk περιβάλλεται από θάλασσα σε 3 πλευρές και από πολλές όμορφες παραλίες, όπως η διάσημη παραλία Κοπακαμπάνα.

 

Περισσότερες πληροφορίες