Πακέτα διακοπών - Βαρσοβία

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
189€ / άτομο για ένα 4ήμερο στη Βαρσοβία (Πέμπτη 31
189€ / άτομο για ένα 4ήμερο στη Βαρσοβία (Πέμπτη 31 Ιανουαρίου έως Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019) με Αεροπορικά, Φόρους και 3 Διανυκτερεύσεις με Πρωϊνό στο 4* Ξενοδοχείο Golden Tulip Warsaw Center, από το ταξιδιωτικό γραφείο Like 2 Travel. Περιορισμένες Θέσεις, πραγματοποιήστε νωρίς τις κρατήσεις σας!
μόνο 189 €
  • Αρχική Τιμή: 320€
  • Έκπτωση: 41%
  • Κέρδος: 131€
  • Εταιρία:
Αθήνα

189€ / άτομο για 3 Διανυκτερεύσεις με Πρωινό και Αεροπορικά στο 4* Golden Tulip Warsaw Center Ημερομηνία ταξιδίου: Πέμπτη 31 Ιανουαρίου έως Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 με αναχώρηση από Αθήνα   Περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα- Βαρσοβία -Αθήνα (Ryan Air) Φόροι αεροδρομίου και καυσίμων Από 1 χειραποσκευή 55x40x20cm για κάθε άτομο έως 10 κιλά Προτεραιότητα με 2 χειραποσκευές και επιλεγμένες θέσεις Διαμονή 3 νύχτες σε Standard Room στο ξενοδοχείο Golden Tulip Warsaw Center Πρωϊνό   Δεν Περιλαμβάνονται: Επιπλέον αποσκευές Προσωπικά έξοδα   Ώρες πτήσεων /Itenary:   Αναχώρηση από Αθήνα για Βαρσοβία (Μόντλιν): (17:25 - 19:10)   Αναχώρηση από Βαρσοβία (Μόντλιν) για Αθήνα: (13:20 - 17:00)     Κλείστε θέση parking στο αεροδρόμιο από 3,90€ πατώντας εδώ!   Golden Tulip Warsaw Centre Το Golden Tulip Warsaw Centre βρίσκεται σε απόσταση μόλις 4 λεπτών με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Expo XXI και 15 λεπτά μακριά με τα πόδια από τον Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό της Βαρσοβίας.

Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων το οποίο προσφέρει κομψά, κλιματιζόμενα δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi.

Καθημερινά, σερβίρεται μπουφές πρωινού με ποικιλία γεύσεων.

  Τα ευρύχωρα και μοντέρνα δωμάτια του Golden Tulip περιλαμβάνουν συσκευή παρασκευής τσαγιού/καφέ, μπισκότα και μεταλλικό νερό, ψυγείο, ηλεκτρικό βραστήρα, μπάνιο με μπανιέρα με διαχωριστικό για ένα άνετο ντους, καθώς επίσης δορυφορική τηλεόραση με Canal +.

  Παρέχεται δωρεάν πρόσβαση στη σάουνα και στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου.

Το προσωπικό της ρεσεψιόν είναι στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο και μπορεί να μεριμνήσει για υπηρεσίες όπως μεταφοράς και πλυντηρίου.

  Το εστιατόριο Branche του Golden Tulip, σερβίρει διεθνή κουζίνα, αλλά και επιλογές για χορτοφάγους και τοπικές σπεσιαλιτέ που προετοιμάζονται με ντόπια προϊόντα.

  Το Golden Tulip Warsaw Centre βρίσκεται σε απόσταση περίπου 5 λεπτών με τα πόδια από το Μουσείο Εξέγερσης της Βαρσοβίας.

Η ιστορική παλιά πόλη είναι 3χλμ.

μακριά.

Το κατάλυμα απέχει επίσης 7,2χλμ.

από το Κέντρο Επιστήμης Κοπέρνικος, 10,9χλμ.

από το ανάκτορο Wilanów, 1,4χλμ.

από το εμπορικό κέντρο Złote Tarasy και 7,2χλμ.

από το Εθνικό Στάδιο. 

Περισσότερες πληροφορίες