Ξενοδοχεία - Διάφοροι προορισμοί

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
Από 89€ για 2 Διανυκτερεύσεις 2-4 Ατόμων και ενός Παιδιού
Από 89€ για 2 Διανυκτερεύσεις 2-4 Ατόμων και ενός Παιδιού έως 5 ετών ΔΩΡΕΑΝ σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό και arly check-in και late check-out στον Παραδοσιακό Ξενώνα Artemi’s Guesthouse στους Κήπους Ζαγορίου.
μόνο 89 €
  • Αρχική Τιμή: 143€
  • Έκπτωση: 38%
  • Κέρδος: 54€
  • Εταιρία:
Αθήνα

89€ από 143€ για 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων κι ενός παιδιού έως 5 ετών δωρεάν σε δίκλινο δωμάτιο με τζάκι και πρωινό 139€ από 190€ για 2 διανυκτερεύσεις 4 ατόμων σε τετράκλινο δωμάτιο με πρωινό Early check in (12.00) - Late check out (14.00) Δωρεάν διαμονή παιδιού έως 5 ετών.

Για διαμονή παιδιού 5 ετών και άνω υπάρχει έξτρα χρέωση κατόπιν συννενόησης με τον ξενώνα.

Δωρεάν WiFi.

  Παραδοσιακός Ξενώνας Artemi’s Guesthouse Το Artemi's GuestHouse βρίσκεται στους Κήπους Ζαγορίου και διαθέτει βεράντα.

Στις εγκαταστάσεις υπάρχουν κοινόχρηστο lounge και μπαρ.

Παρέχεται δωρεάν WiFi σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ξενώνα μας αλλά και στα δωμάτια.

  Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν επιφάνεια εργασίας και τηλεόραση.

Προσφέροντας ιδιωτικό μπάνιο με ντους και δωρεάν προϊόντα περιποίησης, ενώ ορισμένες μονάδες στο Artemi's GuestHouse έχουν θέα στο βουνό.

Τα δωμάτια περιλαμβάνουν ντουλάπα.

  Σερβίρεται καθημερινά ευρωπαϊκό πρωινό ή μπουφές πρωινού.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν διάφορες δραστηριότητες στους Κήπους και τη γύρω περιοχή, όπως ποδηλασία και πεζοπορία.

Υπάρχει χώρος Στάθμευσης σε δημοτικό χώρο κοντά στον ξενώνα μας, ο οποίος παρέχεται δωρεάν στους πελάτες κατά την διάρκεια της διαμονής τους.

  Τα Ιωάννινα απέχουν 23χλμ.

από το Artemi's GuestHouse, ενώ το Μέτσοβο βρίσκεται 35χλμ.

μακριά.

Πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, σε απόσταση 19 χιλιομέτρων.

Κατόπιν συνεννόησης, αναλαμβάνουμε την μεταφορά σας από και προς τα Ιωάννινα (αεροδρόμιο, ΚΤΕΛ) κατά την άφιξη ή την αναχώρησή σας.

  Με φόντο το καταπράσινο χωριό και την ιδιαίτερη φυσική ομορφιά του, δημιουργήσαμε έναν ξεχωριστό παραδοσιακό χώρο φιλοξενίας που συνδυάζει απλότητα και ηρεμία για οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης όλες τις εποχές του χρόνου.

Σε όλες τις λεπτομέρειες του ξενώνα, των δωματίων και των ανέσεων που σας προσφέρουμε καθημερινά με αγάπη και φροντίδα.

    Κήποι Ζαγορίου   Οι Κήποι είναι ένα πανέμορφο χωριό στην καρδιά του Ζαγορίου.

Βρίσκεται 39 χλμ από τα Ιωάννινα και είναι χτισμένο  αφμιθετατρικά πάνω σε ένα βραχώδη λόφο.

Χαρακτηριστικό του χωριού αυτού είναι οι εντυπωσιακοί κήποι του, όπως προδίδει και το όνομά του.    Ανάμεσα από τους κήπους κυλάει ένα ποτάμι στολισμένο με πέτρινα γεφύρια.

Θα περπατήσετε στα λιθόστρωτα καλντερίμια, θα δείτε τα χαγιάτια με τα τοξοειδή ανοίγματα, τα λίθινα σπίτια, τις βρύσες με την άψογη αρχιτεκτονική, το ψηλό καμπαναριό με το ρολόι και την εκκλησία του Αγίου Νικολάου.    Στους Κήπους θα βρείτε επίσης το θαυμάσιο μουσείο του Αγάπιου Τόλη με την εξαιρετική συλλογή λαογραφικού υλικού.  Εντύπωση θα σας κάνουν τέλος οι 'οντάδες', χώροι των ανδρών με σκαλιστά ταβάνια και τοιχογραφίες και οι 'κρεββάτες', υπέροχες σάλες ικανές να φιλοξενήσουν όλο τον κόσμο.    Πάνω στο κεντρικό δρόμο για το Ζαγόρι θα βρείτε και το πολυφωτογραφισμενο γεφύρι του Κόκορη!  

Περισσότερες πληροφορίες