Πακέτα διακοπών - Λονδίνο

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
285€ / άτομο για ένα 4ήμερο (Σάββατο- Τρίτη) στο Λονδίνο
285€ / άτομο για ένα 4ήμερο (Σάββατο- Τρίτη) στο Λονδίνο με Αεροπορικά, Φόρους & 3 Διανυκτερεύσεις με Πρωϊνό στο 3* Ξενοδοχείο Best Western Maitrise Hotel, από το ταξιδιωτικό γραφείο Like 2 Travel.
μόνο 285 €
  • Αρχική Τιμή: 390€
  • Έκπτωση: 27%
  • Κέρδος: 105€
  • Εταιρία:
Αθήνα

285€ / άτομο για 3 Διανυκτερεύσεις με Πρωινό και Αεροπορικά στο 3* Best Western Maitrise Hotel Ημερομηνία ταξιδίου: Σάββατο 24 - Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018 με αναχώρηση από Αθήνα με Wiz Air και Easy Jet   Περιλαμβάνονται:   Αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα- Λονδίνο-Αθήνα (Wiz Air & Easy Jet) Φόροι αεροδρομίου και καυσίμων Από 1 χειραποσκευή 55x40x20cm για κάθε άτομο έως 10 κιλά Διαμονή 3 νύχτες σε Standard Room στο ξενοδοχείο Best Western Maitrise Hotel Πρωϊνό   Δεν Περιλαμβάνονται: Επιπλέον αποσκευές Προσωπικά έξοδα   Ώρες πτήσεων /Itenary:   Αναχώρηση από Αθήνα για Λονδίνο- Λούτον, Wiz Air: (13:45 - 15:25)   Αναχώρηση από Λονδίνο-Γκάτγουικ για Αθήνα, Easy Jet: (13:35 - 19:15)     Κλείστε θέση parking στο αεροδρόμιο από 3,90€ πατώντας εδώ!   Best Western Maitrise Hotel Maida Vale Το Best Western Maitrise Hotel Maida Vale προσφέρει μοντέρνα δωμάτια 3 αστέρων με δωρεάν Wi-Fi.

Βρίσκεται στη μοντέρνα συνοικία Maida Vale, σε απόσταση μόλις 3 λεπτών με τα πόδια από τον σταθμό Kilburn Park, ο οποίος παρέχει απευθείας συνδέσεις με τους σταθμούς Paddington, Oxford Circus και Piccadilly Circus.

  Τα μοντέρνα δωμάτια του Maitrise Hotel Maida Vale που στεγάζονται σε ένα μεγαλοπρεπές βικτοριανό αρχοντικό, διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης και παροχές για τσάι/καφέ.

Όλα περιλαμβάνουν κομψό μπάνιο με ντους υψηλής πίεσης γνωστών σχεδιαστών.

  Το Rafkins Coffee & Bar έχει μια όμορφη κουζίνα με ενιαία διαρρύθμιση και είναι ανοιχτό καθημερινά.

Σερβίρει κέικ, γλυκά και ελαφριά σνακ.

  Το Best Western Maitrise Hotel Maida Vale απέχει μόλις 5 λεπτά με το μετρό από την αριστοκρατική περιοχή Paddington και μόλις 2,4χλμ.

από το Regent’s Park.

Το διάσημο στούντιο ηχογράφησης Abbey Road Studios βρίσκεται σε απόσταση 15 λεπτών με τα πόδια και το στάδιο Γουέμπλεϊ είναι προσβάσιμο σε 15 λεπτά με το μετρό. 

Περισσότερες πληροφορίες