Πακέτα διακοπών - Παρίσι

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
299€ / άτομο για ένα 4ήμερο στο Παρίσι με Αεροπορικά
299€ / άτομο για ένα 4ήμερο στο Παρίσι με Αεροπορικά, Φόρους και 3 Διανυκτερεύσεις με Πρωϊνό στο 3* Ξενοδοχείο Ibis Paris Alesia Montparnasse , από το ταξιδιωτικό γραφείο Like 2 Travel.
μόνο 299 €
  • Αρχική Τιμή: 550€
  • Έκπτωση: 46%
  • Κέρδος: 251€
  • Εταιρία:
Αθήνα

299€ για 1 άτομο και 3 Διανυκτερεύσεις με Πρωινό στο κεντρικό 3* Ξενοδοχείο Ibis Paris Alesia Montparnasse Ημερομηνία ταξιδίου: Πέμπτη 13 -  Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 με αναχώρηση από Αθήνα με Air France Airlines.

  Περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα - Παρίσι - Αθήνα (Air France) Φόροι αεροδρομίου και καυσίμων Από 1 χειραποσκευή 55x40x20cm για κάθε άτομο έως 10 κιλά Διαμονή 3 νύχτες σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο 3* Ibis Paris Alesia Montparnasse Πρωϊνό     Δεν Περιλαμβάνονται: Προσωπικά έξοδα   Ώρες πτήσεων /Itenary: Αναχώρηση από Αθήνα: (06:10 - 08:45)  Αναχώρηση από Παρίσι: (20:45 - 00:55)   Κλείστε θέση parking στο αεροδρόμιο από 3,90€ πατώντας εδώ!   Ibis Paris Alesia Montparnasse Το ibis Paris Alesia Montparnasse απέχει 2χλμ.

από το σιδηροδρομικό σταθμό Montparnasse και 2,9χλμ.

από το εκθεσιακό κέντρο Porte de Versailles, διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν, εστιατόριο με τοπική κουζίνα και μπαρ.

  Τα κλιματιζόμενα δωμάτια του ibis Paris Alesia Montparnasse προσφέρουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης με δορυφορικά κανάλια και τηλέφωνο.

Το μπάνιο είναι εξοπλισμένο με δωρεάν προϊόντα περιποίησης.

  Καθημερινά σερβίρεται μπουφές πρωινού που αποτελείται από γλυκά και αλμυρά πιάτα όπως αυγά, φρουτοσαλάτα, γιαούρτι και χυμούς.

Παρέχονται επίσης αρτοσκευάσματα και φρέσκα γαλλικά κέικ Madeleine στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, καθώς και ένα ζεστό ρόφημα και ένα φρούτο σε πακέτο.

Εκτός από τις κανονικές ώρες πρωινού, μπορείτε επίσης να απολαύσετε πιο ελαφρύ πρωινό μετά τις 04:00.

Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια υπάρχουν διάφορα εστιατόρια και μπαρ.

  Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση 7 λεπτών με τα πόδια από τον σταθμό Alesia του μετρό, που επιτρέπει άμεση πρόσβαση στο Saint-Germain-des-Prés και το Ilé de la Cité.

Λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης με επιπλέον χρέωση. 

Περισσότερες πληροφορίες