Ακτοπλοϊκά - Αγκίστρι

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
Από 80€ για τη Συμμετοχή ενός (1) Παιδιού ή ενός (1)
Από 80€ για τη Συμμετοχή ενός (1) Παιδιού ή ενός (1) Ενήλικα ή Παιδιού άνω των 10 Ετών σε Πολυτελή Μονοήμερη Κρουαζιέρα στον Σαρωνικό σε Αγκίστρι-Μονή-Αίγινα, με Παραδοσιακό Ιστιοφόρο και Καθημερινές Αναχωρήσεις, για να απολαύσετε μία φανταστική μέρα στη θάλασσα συνοδευόμενη από εκλεκτό κρασί και υπέροχους μεσογειακούς μεζέδες στο ξύλινο ιστιοφόρο "Αλέξανδρος", από την "All Day Cruises".
μόνο 80 €
  • Αρχική Τιμή: 115€
  • Έκπτωση: 30%
  • Κέρδος: 35€
  • Εταιρία:
Αθήνα

80€ από 115€ για τη Συμμετοχή 1 Παιδιού έως 10 Ετών 125€ από 160€ για τη Συμμετοχή 1 Ενήλικα ή 1 Παιδιού άνω των 10 Ετών Περιλαμβάνει υπέροχους μεσογειακούς και ελληνικούς παραδοσιακούς μεζέδες, συνοδευόμενους από ελληνικό παραδοσιακό κρασί, μπύρες, αναψυκτικά και καφέ.

Ελεύθερη πρόσβαση σε μια ποικιλία από θαλάσσια σπορ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

  Λίγα Λόγια Απολαύστε μια φανταστική μέρα στη θάλασσα συνοδευόμενη από εκλεκτό κρασί και υπέροχους μεσογειακούς μεζέδες στο ξύλινο ιστιοφόρο 'Αλέξανδρος'.

  Θα ταξιδέψετε στον μαγευτικό Σαρωνικό και τα κυριότερα του αξιοθέατα είναι τα νησιά Αγκίστρι, Μονή και Αίγινα.

  Πρόγραμμα: Επιβίβαση στη Μαρίνα Ζέα στις 08:45, με κατεύθυνση προς ένα μικρό, πράσινο κόσμημα - το νησί του Αγκιστρίου, που περιβάλλεται από πεντακάθαρο γαλάζιο νερό και είναι ντυμένο με πεύκα.

Εδώ μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την πλούσια φύση και να αισθανθείτε την παρουσία αρχαίων Ελλήνων και θεοτήτων, ενώ κολυμπάτε στο νερό και χαλαρώνετε στην καυτή λεπτή άμμο του νησιού.

Στο Αγκίστρι με 8€ το άτομο, μπορείτε να απολαύσετε μία βόλτα με ποδήλατα διάρκειας 50-60 λεπτών μεταξύ Μεγαλοχωρίου και Χαλκιάδας.

Απολαύστε τη συγκλονιστική θέα σε όλη τη διαδρομή.

Θα σταματήσετε στη Σκάλα, για επίσκεψη στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων κι απο εκεί θα έχετε την ευκαιρία για μία μοναδική βόλτα στο πευκοδάσος της Χαλκιάδας.

Θα συνεχίσετε στην παραλία της Σκληρής και μετά από δεκάλεπτο περπάτημα στην υπέροχη παραλία της Χαλκιάδας, που θα σας μαγέψει! Μετά θα επιστρέψετε στο σκάφος.

Επόμενος προορισμός το νησί της Μονής.

Αυτό το πανέμορφο και μοναδικό νησί δεν έχει κατοίκους αλλά είναι γεμάτο από φιλικά ελάφια, άγρια ​​κατσίκια και παγώνια, τα οποία μπορείτε να ταΐσετε και να αλληλοεπιδράσετε μαζί τους.

Επίσης εδώ θα σερβιριστεί μια μεγάλη ποικιλία από υπέροχους μεσογειακούς και ελληνικούς παραδοσιακούς μεζέδες, συνοδευόμενους από ελληνικό παραδοσιακό κρασί, μπύρες, αναψυκτικά και καφέ.

Τελευταία διαδρομή στις 15:00 προς το όμορφο νησί της Αίγινας.

Η Αίγινα είναι γνωστή για τα λευκά πέτρινα σπίτια της, τις ανθισμένες αυλές, το κόκκινο ηφαιστειογενές τοπίο, το εντυπωσιακό φαγητό και το ναό της Αφαίας.

Με λίγα λόγια είναι ένας επίγειος παράδεισος για όσους θέλουν να ξεφύγουν από τη σύγχρονη ζωή.

Εδώ θα απολαύσετε τα κρυστάλλινα νερά και τις αμμώδεις παραλίες του νησιού, ενώ θα εξερευνήσετε την παραθαλάσσια προκυμαία και την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα.

Μια εξαιρετική επιλογή κοσμημάτων, ρούχων και κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων διατίθενται από τους ντόπιους.  Στα νησιά, θα έχετε την φανταστική ευκαιρία να εξερευνήσετε τα κυριότερα αξιοθέατα, να αγοράσετε αναμνηστικά δώρα, να γνωρίσετε τους ντόπιους και να ζήσετε την ελληνική ζωή ή απλώς να κολυμπήσετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την εξόρμησή σας.

Στις 17:00 θα φύγετε από Αίγινα και περίπου στις 19:00 θα επιστρέψετε στο λιμάνι της Μαρίνας Ζέας, απολαμβάνοντας την ατμόσφαιρα μιας επιλεγμένης και χαλαρωτικής μουσικής, και νόστιμα μεσογειακά φρούτα.

  Τι να περιμένετε: Μια εκπληκτική ημερήσια κρουαζιέρα (09:00-19:30) στον Σαρωνικό, με ένα παραδοσιακό ιστιοφόρο.

Εξερεύνηση 3 πανέμορφων νησιών Στάσεις στις ακτές του Αγκιστρίου, της Μονής και της Αίγινας Σημεία ενδιαφέροντος στο Αγκίστρι: Πεζοπορία, Παραλία Σκάλας, χωριό Μεγαλοχώρι, Μπλε τρούλος της εκκλησίας των Αγίων Αναργύρων και το Λαογραφικό Μουσείο Σημεία ενδιαφέροντος στη Μονή: πεντακάθαρη πανίδα και χλωρίδα, πεζοπορία, ψάρεμα Σημεία ενδιαφέροντος στην Αίγινα: σαγηνευτική φύση, πέτρινα σπίτια, Αγία Μαρίνα, ναός της Αφαίας, ερείπια του ναού του Απόλλωνα, μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου, κοσμήματα και είδη ένδυσης Στο πλοίο, μια καταπληκτική ατμόσφαιρα, νόστιμο φαγητό, μπουφέ με φρούτα, γλυκά, σνακ και ποτά, επιλεγμένη χαλαρωτική μουσική, 2-3 στάσεις για κολύμπι και ηλιοθεραπεία.

 

Περισσότερες πληροφορίες