Ξενοδοχεία - Διάφοροι προορισμοί

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
22,90€ από 79,90€ (-71%) για ένα Σετ 2 Πουπουλένιων
22,90€ από 79,90€ (-71%) για ένα Σετ 2 Πουπουλένιων Μαξιλαριών Dickens Ξενοδοχειακής Ποιότητας 5*, με δυνατότητα παραλαβής και πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας από την DoneDeals Goods.
μόνο 22 €
  • Αρχική Τιμή: 79€
  • Έκπτωση: 71%
  • Κέρδος: 57€
  • Εταιρία:
Αθήνα

22,90€ από 79,90€ για ένα Σετ 2 Πουπουλένιων Μαξιλαριών Dickens Ξενοδοχειακής Ποιότητας 5*, με παραλαβή από τα γραφεία Ακαδημίας 76, 4ος όροφος.

25,90€ από 79,90€ για ένα Σετ 2 Πουπουλένιων Μαξιλαριών Dickens Ξενοδοχειακής Ποιότητας 5*, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

Η αγορά γίνεται με κατάθεση στην τράπεζα, πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική και prepaid κάρτα ή Paypal.

  Λίγα Λόγια Σετ 2 μαξιλάρια της επώνυμης αγγλικής εταιρείας Dickens με γέμιση από πούπουλο - φτεράκι και ξενοδοχειακή ποιότητα 5*.

Τα πουπουλένια μαξιλάρια χάρη στο φυσικό υλικό της κατασκευής τους ενδείκνυνται για απόλυτα ασφαλή και υγιεινό ύπνο.

Το πούπουλο έχει την ιδιότητα να αναπνέει, σε αντίθεση με τα επεξεργασμένα υλικά των άλλων μαξιλαριών, με αποτέλεσμα να αποτρέπει την ανάπτυξη μικροοργανισμών απειλητικών για την υγεία σας.

Τα πουπουλένια μαξιλάρια της επώνυμης αγγλικής εταιρείας Dickens θα σας χαρίσουν έναν άνετο και ξεκούραστο ύπνο καθώς προσφέρουν σωστή στήριξη στον αυχένα και το κεφάλι σας.

Τα πουπουλένια μαξιλάρια Dickens συμμορφώνονται στον κανονισμό 'Furniture and Furnishings Fire Safety Regulations'.

Χαρακτηριστικά: Διαστάσεις: 50 x 75 cm Εξωτερικό ύφασμα: 100% υποαλλεργικό microfiber Γέμιση: πούπουλο - φτεράκι (1000gr) Οδηγίες φροντίδας: Πλένεται στο πλυντήριο  Απαγορεύεται το στεγνό καθάρισμα Φροντίστε να το αερίζετε συχνά Μετά το πλύσιμο στεγνώστε το στον ήλιο μέχρι να φύγει όλη η υγρασία Μη χρησιμοποιείτε χλωρίνη    *Προσοχή Επειδή τα μαξιλάρια έχουν φυσική γέμιση πούπουλο - φτεράκι, υπάρχει πιθανότητα κατά το άνοιγμα τους να έχουν μία ελαφριά οσμή η οποία οφείλεται στην παραμονή τους σε κλειστή συσκευασία.

Αερίστε τα για 48 ώρες πριν από την πρώτη χρήση.

  *Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές ή επιστροφές για λόγους υγιεινής.

 

Περισσότερες πληροφορίες