Διάφοροι προορισμοί

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
17€ από 45€ (-62%) για ένα Tαϋλανδέζικο - Thai Oil
17€ από 45€ (-62%) για ένα Tαϋλανδέζικο - Thai Oil Μασάζ 60' για ένα ταξίδι ευεξίας και αναζωογόνησης, στο "Olotropiki Spa" στο Μέγαρο Μουσικής.
μόνο 17 €
  • Αρχική Τιμή: 45€
  • Έκπτωση: 62%
  • Κέρδος: 28€
  • Εταιρία:
Αθήνα

17€ από 45€ για ένα Tαϋλανδέζικο - Thai Oil  Μασάζ Διάρκεια: 60'   Λίγα Λόγια Χαρίστε στο σώμα σας ένα πολυπόθητο διάλειμμα ξεκούρασης και νιώστε πρωτόγνωρη σωματική και ψυχική ευεξία.

Το Oil Thai μασάζ κινείται κατά βάση στις ίδιες ενεργειακές γραμμές με το παραδοσιακό Ταυλανδέζικο αλλά ο θεραπευτής χρησιμοποιεί περισσότερο μαλάξεις αντί για πιέσεις και η κίνηση γίνεται πιο απαλή με τη χρήση αιθέριων ελαίων.

.

Θεωρείται μασάζ “deep tissue” καθώς τα έλαια έχουν την ιδιότητα να εισχωρούν βαθιά και να φτάνουν μέχρι και το κυκλοφορικό σύστημα του ανθρώπινου σώματος.

  Olotropiki Spa Κλείστε τα μάτια και ταξιδέψτε σε μέρη εξωτικά. Αφήστε να σας κατακλύσουν μνήμες προορισμών που δεν είδατε και καρπών που δεν γευθήκατε.

  Αφυπνίστε τις αισθήσεις σας με οσμές ποικιλόχρωμων άνθεων και φρούτων του μακρινού Σιάμ και μπαχαριών από τις περίφημες αγορές της Ανατολίας.

  Αφήστε τους κατοίκους τους να σας ψιθυρίσουν συνταγές που έμειναν στο πέρασμα των αιώνων και έγιναν μέρος μιας ιδιαίτερης φιλοσοφίας…   Η Olotropiki υποστηρίζοντας την νέα τάση για εσωτερική ευμάρεια , ξεφεύγει από τα βασικά και παρωχημένα Ευρωπαϊκά πρότυπα στον χώρο των προϊόντων spa, ασπάζεται τη γνώση αρχαίων μακρινών πολιτισμών και προτείνει θεραπείες που ηρεμούν την ψυχή και ταξιδεύουν το πνεύμα.

  Καλώς ήρθατε στο κόσμο της Olotropiki.

Περισσότερες πληροφορίες