Πακέτα διακοπών - Διάφοροι προορισμοί

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
285€ για ένα 5ήμερο (23-27 Ιουλίου ) στη Γένοβα με
285€ για ένα 5ήμερο (23-27 Ιουλίου ) στη Γένοβα με Αεροπορικά, Φόρους & 4 Διανυκτερεύσεις με Πρωϊνό στο 4* Ξενοδοχείο Starhotels President, από το ταξιδιωτικό γραφείο Like 2 Travel.
μόνο 285 €
  • Αρχική Τιμή: 410€
  • Έκπτωση: 30%
  • Κέρδος: 125€
  • Εταιρία:
Αθήνα

285€ / άτομο για 4 Διανυκτερεύσεις με Πρωινό και Αεροπορικά στο κεντρικό 4* Starhotels President.

Ημερομηνία ταξιδίου: Δευτέρα 23 - Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018 με αναχώρηση από Αθήνα με Volotea Airlines   Περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα- Γένοβα -Αθήνα (Volotea Airlines) Φόροι αεροδρομίου και καυσίμων Από 1 χειραποσκευή 55x40x20cm για κάθε άτομο έως 10 κιλά Διαμονή 4 νύχτες σε Standard Room στο ξενοδοχείο Hotel Starhotels President Πρωϊνό   Δεν Περιλαμβάνονται: Επιπλέον αποσκευές Προσωπικά έξοδα   Ώρες πτήσεων /Itenary: Αναχώρηση από Αθήνα: (09:50 - 11:25)  Αναχώρηση από Γένοβα: (06:00 - 09:25)    Κλείστε θέση parking στο αεροδρόμιο από 3,90€ πατώντας εδώ!   Starhotels President Το Starhotels President απέχει 14 λεπτά με τα πόδια από την παραλία.

Βρίσκεται απέναντι από το σταθμό Brignole των τρένων και του μετρό, κοντά στην εμπορική περιοχή της Γένοβας.

Προσφέρει δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους και μοντέρνα δωμάτια με κλιματισμό.

  Τα ήσυχα και άνετα δωμάτια περιλαμβάνουν μενού μαξιλαριών, αναπαυτικά κρεβάτια Starbed με πουπουλένια στρώματα, μίνι μπαρ και τηλεόραση με δορυφορικά κανάλια.

Όλα τα μπάνια είναι εξοπλισμένα με προϊόντα περιποίησης.

  Οι επισκέπτες έχουν δωρεάν πρόσβαση στο μικρό γυμναστήριο.

  Το President σερβίρει μπουφέ πρωινού καθημερινά, ενώ το La Corte Bar and Restaurant by Eataly του ξενοδοχείο προσφέρει διεθνή κουζίνα.

  Το Starhotel απέχει 15 λεπτά με τα πόδια από το εκθεσιακό κέντρο Fiera di Genoa.

Έχει επίσης άριστες συγκοινωνιακές συνδέσεις μέσω λεωφορείου με το λιμάνι και το Ενυδρείο της Γένοβας.      Γένοβα    Η Γένοβα είναι μια ιστορική πόλη-λιμάνι της βόρειας Ιταλίας, στην περιοχή της Λιγουρίας.

Αν και όχι τόση γνωστή όπως πολλές άλλες ιταλικές πόλεις, η Γένοβα έχει να επιδείξει εξίσου σημαντική ιστορία και πολιτισμό στους επισκέπτες της.    Η πόλη δεν είναι μόνο γνωστή για την πρόσβαση που προσφέρει στη θάλασσα, αλλά είναι και η γενέτειρα του Χριστόφορου Κολόμβου.

Αποτελεί επίσης ένα πολύ καλό σημείο εξόρμησης για όποιον θέλει να γνωρίσει την ιταλική Ριβιέρα ή το Cinque Terre.

   Φαγητό    Η Γένοβα είναι ιδιαίτερα γνωστή για την εκπληκτική κουζίνα της.

Είναι το σπίτι της πέστο, οπότε φροντίστε να την τιμήσετε! Το Focaccia, ένα ψωμί φούρνου ιδιαίτερα δημοφιλές σε όλη την Ιταλία, επίσης δημιουργήθηκε στη Γένοβα.

Θα το βρείτε σε όλα τα bakery της πόλης.    Για απίστευτα ζυμαρικά σε εξωφρενικά χαμηλή τιμή, να πάτε στο Pasta e Birra Take It Easy που βρίσκεται στην Piazza Ferretto 10 Rosso.

Θα φάτε φρέσκα ζυμαρικά και κάποιο drink με μόλις περίπου πέντε ευρώ! Για τυπικό Γενοβέζικο φαγητό, επισκεφτείτε το Ombre Rosse που βρίσκεται στη Vico Indoratori 20-22-24 r.

Δοκιμάστε pansotti ή κέικ λαχανικών για τα οποία το εστιατόριο αυτό φημίζεται.

  Φυσικά η Γένοβα ως πόλη-λιμάνι διαθέτει ξεχωριστή κουζίνα θαλασσινών.

Το La Berlocca που βρίσκεται στην Via ai Macelli di Soziglia 45, είναι ένα ακριβό σημείο για θαλασσινά, αξίζει όμως τα χρήματα του για την απίστευτη λεπτομέρεια των πιάτων του.

Επίσης προσφέρει μια λίστα κρασιών που αξίζει να δείτε και μια πραγματικά ζεστή ατμόσφαιρα.

   Διασκέδαση   Αν ψάχνετε για έντονο nightlife, τη Γένοβα ίσως να μην είναι η καλύτερη επιλογή.

Αν θέλετε όμως να απολαύσετε ένα ήσυχο ποτό, τότε έχετε πολλές επιλογές.

Η Piazza delle Erbe στο ιστορικό κέντρο της πόλης, έχει μια σειρά από ωραία μπαράκια τα οποία όμως δεν μένουν ανοιχτά μέχρι αργά.

Ωστόσο το σαββατοκύριακο πραγματικά βουλιάζουν από νέο κόσμο.    Αν ψάχνετε για ένα ήσυχο ποτό με θέα, τότε καλύτερα να πάτε σε κάποιο από τα μπαράκια που βρίσκονται κοντά στο λιμάνι.

  Δραστηριότητες   Αν ψάχνετε για ψώνια, η Γένοβα προσφέρει πολλές επιλογές.

Σε όλες τις κεντρικές πλατείες στο ιστορικό κέντρο της πόλης, υπάρχουν πολλά μικρά χαριτωμένα καταστήματα.

Γύρω από τις πλατείες βρίσκονται τα πιο τουριστικά καταστήματα, αλλά αν απομακρυνθείτε λίγο, ένα ή δύο τετράγωνα πιο μακριά, θα ανακαλύψετε τα λιγότερο τουριστικά που για μένα αξίζουν περισσότερο.    Σε ορισμένα από τα μικρότερα σοκάκια μπορείτε επίσης να βρείτε περίπτερα που πωλούν βιβλία και σνακ.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αρκετά καταστήματα με αντίκες σε αυτά τα μικρά σοκάκια.

Εάν θέλετε πολυτελή καταστήματα, τότε πρέπει να πάτε στο Via XX Settembre που ξεκινά από την Piazza Ferrari.

Εκεί θα βρείτε όλες τις γνωστές ιταλικές μάρκες και όχι μόνο.

Φροντίστε μόνο να έχετε μεγάλο υπόλοιπο στην κάρτα σας!   Αξιοθέατα     Εκκλησίες και Μονές   Ο καθεδρικός ναός του San Lorenzo αξίζει μια επίσκεψη.

Αυτός ο πανέμορφος λευκός στην όψη καθεδρικός χρειάστηκε σχεδόν τέσσερις αιώνες για την κατασκευή του.

Στο εσωτερικό του ναού υπάρχει μια σειρά από όμορφα κειμήλια, αν και πιστεύω ότι το πραγματικό αξιοθέατο είναι τα γυάλινα παράθυρα που είναι διακοσμημένα με πολύχρωμες μορφές Αγίων.    Άλλες εκκλησίες που μπορείτε να δείτε είναι η San Giovanni di Pre, η San Donato και η Santa Maria del Castello.

   Μουσεία   Ως σημαντικό λιμάνι κατά τους προηγούμενους αιώνες, η Γένοβα έχει σημαντική ναυτική παράδοση που μπορεί ο επισκέπτης να γνωρίσει στο στο Μουσείο Θάλασσας και το Ναυτικό Μουσείο.    Για μεσαιωνική τέχνη, μπορείτε να πάτε στο Μουσείο του Αγίου Αυγουστίνου, που είναι ένα πρώην μοναστήρι που μετατράπηκε σε ένα εξαιρετικό μουσείο τέχνης.

   Άλλα αξιοθέατα   Τα palazzi dei rolli ή σειρά από παλάτια, μπορεί να τα βρει κάποιος σε όλη την πόλη.

Τα παλάτια ανήκουν στο κατάλογο μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO για την μοναδική κατασκευή και τη θέση τους στην ιστορία.    Τα κτίρια αποκαταστάθηκαν-αναστηλώθηκαν πριν από περίπου είκοσι χρόνια και τώρα είναι ένα μοναδικό αξιοθέατο μιας ιστορικής περιόδου.

Απλά προσέξτε για τις πινακίδες που θα σας κατευθύνουν προς το πλησιέστερο κτίριο.    Η Piazza Dante είναι μια μικρή πλατεία που είναι γνωστή γιατί εκεί βρίσκεται το σπίτι που γεννήθηκε ο Χριστόφορος Κολόμβος.    Το Palazzo Ducale είναι άλλο ένα επίσης εξαιρετικό μέρος να πάτε για να δείτε που συνήθιζαν να διαμένουν οι Δούκες της πόλης.

Μην ξεχάσετε τέλος να επισκεφθείτε το Lanterna, τον παλαιότερο φάρο στην Ευρώπη.

   Διαδρομές   Η Γένοβα είναι μια θαυμάσια ιστορική πόλη, ιδανική για να την εξερευνήσετε περιπλανώμενοι στο κέντρο της.

Το ιστορικό κέντρο της είναι το μεγαλύτερο της Ευρώπης και αποτελείται από πολλά μικροσκοπικά στενά και δρομάκια.    Περπατώντας στο κέντρο είναι πολύ εύκολο να χάσεις τον προσανατολισμό σου στα στενά δρομάκια, αλλά σίγουρα θα ανακαλύψεις κάποιο καινούριο αξιοθέατο!    Αν ψάχνετε για θέα της πόλης, πρέπει να πάτε μέχρι το Spianata Castelletto.

Μπορείτε να πάτε με τα πόδια από την Piazza della Nunziata ή χρησιμοποιώντας τις δημόσιες συγκοινωνίες.

Εκεί θα απολαύσετε μια υπέροχη θέα της πόλης και του λιμανιού.    Μην παραλείψετε επίσης το λιμάνι της Γένοβας.

Ο περίπατος κατά μήκος του λιμανιού δίπλα στη θάλασσα είναι το κάτι άλλο! Το μέρος προσφέρεται για βόλτα αργά το απόγευμα για να δείτε το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα.

Περισσότερες πληροφορίες