Θεσσαλονίκη

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
26,99€ για μια Τσάντα – Ψυγείο με δοχεία φαγητού, θερμός
26,99€ για μια Τσάντα – Ψυγείο με δοχεία φαγητού, θερμός, παγοκύστη και μαχαιροπίρουνα σε ένα πλήρες σετ 8 τεμαχίων, απαραίτητο για την αποθήκευση των γευμάτων σας, που διατηρούν την φρεσκάδα τους και την θερμοκρασία τους όλη μέρα, στο ταξίδι, τη δουλειά, το γυμναστήριο, παντού!! Από το Stop to shop στην Θεσσαλονίκη και με αποστολή σε όλη την Ελλάδα, αρχικής αξίας 59,99€!! Έκπτωση 55%
μόνο 26 €
  • Αρχική Τιμή: 59€
  • Έκπτωση: 55%
  • Κέρδος: 33€
  • Εταιρία:
Θεσσαλονίκη

Τσάντα ψυγείο με δοχεία φαγητού και θερμός σετ 8 τεμαχίων

Πλήρες σετ 8 τεμαχίων για εύκολη αποθήκευση, διατήρηση και μεταφορά των γευμάτων σας με τσάντα ψυγείο, δοχεία, θερμός, παγοκύστη και μαχαιροπίρουνα.

  • Απαραίτητο για κάθε στιγμή της ημέρας: Είτε βρίσκεστε στη δουλειά, το σχολείο, το πανεπιστήμιο, το γυμναστήριο ή σε ταξίδι, το πρακτικό αυτό σετ θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε εύκολα τα γεύματά σας.
  • Αποθήκευση και φρεσκάδα: Χάρις στον ευέλικτο και πρακτικό σχεδιασμό του, μπορείτε να αποθηκεύσετε όλα τα γεύματα και τα ροφήματά σας και να σφραγίσετε την φρεσκάδα τους για να τα καταναλώσετε όποτε επιθυμείτε.

  • Υψηλής ποιότητας υλικά: Τα δοχεία φαγητού δεν περιέχουν BPA και είναι ασφαλή γα χρήση στον φούρνο μικροκυμάτων, την κατάψυξη και το πλυντήριο πιάτων. Τα μαχαιροπίρουνα είναι φτιαγμένα από ανοξείδωτο ατσάλι και το θερμός από υψηλής αντοχής μονωτικό υλικό. Όλα τα δοχεία κλείνουν ερμητικά για αποφυγή διαρροών και μέγιστη προστασία και φρεσκάδα.

  • Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα: Ετοιμάστε τα γεύματά σας στο σπίτι, αποθηκεύστε τα στα δοχεία και νιώστε ξέγνοιαστοι σχετικά με το τι θα φάτε όλη την ημέρα.

Stop to shop

Ίσως η πιο άρτια οργανωμένη επιχείρηση για τις αγορές σας, με 4 πλέον καταστήματα στην Θεσσαλονίκη να εξυπηρετούν ολοένα και περισσότερους πελάτες αφού έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη τους λόγω της 14χρονης εμπειρίας στο χώρο.

Πρόκειται για καταστήματα μεγάλης γκάμας ειδών (υποδήματα, μπιζού, αξεσουάρ, καλλυντικά, έξυπνα δώρα, εποχιακά, τουριστικά, ηλεκτρικά, είδη σπιτιού, παιχνίδια σχολικά, κ.ά.) που απευθύνονται σε όλο το αγοραστικό κοινό (ηλικιακά αλλά και οικονομικά) αφού εκατοντάδες προϊόντα ξεκινούν μόλις από το 1,00 ευρώ.

Ότι κι αν ψάχνετε θα το βρείτε σίγουρα σε εμάς!

Με επώνυμα αξεσουάρ και αναμφισβήτητα η πρώτη σας επιλογή και στα καλλυντικά.

Έχοντας τις καλύτερες τιμές και μόνιμες πρόσφορες σε διάφορα είδη όλο τον χρόνο

Δεν έχετε παρά να μας τσεκάρετε με ωράριο 9:00 -21:00 καθημερινά και 9:00-18:00 το Σάββατο

Θα μας βρείτε σε 4 καταστήματα στην Θεσσαλονίκη και στο διαδίκτυο στο www.stop2shop.gr

Στο νέο αυτό ηλεκτρονικό κατάστημα σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας και να επιλέξετε τα δώρα σας μέσα από μια τεράστια ποικιλία προϊόντων με μοναδικές τιμές όπου κι αν βρίσκεστε.

Με εύκολη πλοήγηση και ολοκλήρωση παραγγελίας, ασφάλεια στις πληρωμές σας και δυνατότητα αγορών 24/7 Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις προσφορές μας, να πάρετε πληροφορίες καθώς και να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καλωσορίσατε στον μαγικό κόσμο του “Stop 2 shop”!!!

Περισσότερες πληροφορίες