Αθήνα

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
29€ για μια Μίνι Ραπτομηχανή As seen on TV, με διπλό
29€ για μια Μίνι Ραπτομηχανή As seen on TV, με διπλό νήμα και δύο ταχύτητες και τα χαρακτηριστικά των μεγάλων μηχανών, για να κάνετε στο λεπτό όλες τις μικρές ή μεγάλες διορθώσεις στα ρούχα σας, στο σπίτι, το εξοχικό, την εκδρομή, τη φίλη σας, από την Sulehria Store στην Αθήνα και με αποστολή σε όλη την Ελλάδα!!
μόνο 29 €
  • Αρχική Τιμή: 29€
  • Έκπτωση: 0%
  • Κέρδος: 0€
  • Εταιρία:
Θεσσαλονίκη

Μίνι ραπτομηχανή As seen on TV, AV-008

Αυτή η Μίνι Ραπτομηχανή σας λύνει τα χέρια. Κάντε όλες τις μικροδιορθώσεις στα ρούχα σας στο λεπτό χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε την μεγάλη και ογκώδη ραπτομηχανή σας και να αναστατώσετε το χώρο σας

Με τα χαρακτηριστικά των μεγάλων μηχανών, διπλό νήμα και δύο ταχύτητες, ράβει γερά και τέλεια όλες τις ραφές σε όλα τα υφάσματα

Χρησιμοποιήστε την στο σπίτι ή πάρτε την μαζί σας στο εξοχικό, την εκδρομή ή απλά στη φίλη σας για να της ράψετε την καινούργια της κουρτίνα!!

Χαρακτηριστικά:

Διαθέτει control 2 ταχυτήτων

Λειτουργεί με 4 ΑΑ μπαταρίες ή αντάπτορα DC: 6V/800 mA

Κατάλληλη για αρχάριους αλλά και επαγγελματίες

Ελαφριά και φορητή για να την παίρνετε μαζί σας όπου την χρειάζεστε

Ραπτομηχανή Διπλού νήματος

SULEHRIA STORE

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας - είδη δώρων - gadgets- μικροηλεκτρονικών συσκευών κλπ από το 1998. Εδώ θα βρείτε χρηστικά και μοδάτα αξεσουάρ για το κινητό σας τηλέφωνο καθώς επίσης και τα εξυπνότερα gadgets για να κάνετε την ζωή σας πιο εύκολη.

Μέσα από το φυσικό κατάστημά μας , προσπαθούμε να αναδείξουμε και να εξυπηρετήσουμε τις πραγματικές ανάγκες του καταναλωτή, χτίζοντας πραγματικές σχέσεις εμπιστοσύνης, πριν αλλά και μετά την πώληση!

Περισσότερες πληροφορίες