Πακέτα διακοπών - Βερολίνο

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
265€ / άτομο για ένα 4ήμερο στο Βερολίνο με Αεροπορικά
265€ / άτομο για ένα 4ήμερο στο Βερολίνο με Αεροπορικά, Φόρους & 3 Διανυκτερεύσεις με Πρωϊνό στο 3* Ξενοδοχείο Hotel Atrium Charlottenburg, από το ταξιδιωτικό γραφείο Like 2 Travel.
μόνο 265 €
  • Αρχική Τιμή: 350€
  • Έκπτωση: 24%
  • Κέρδος: 85€
  • Εταιρία:
Αθήνα

265€ / άτομο για 3 Διανυκτερεύσεις με Πρωινό και Αεροπορικά στο κεντρικό 3* Hotel Atrium Charlottenburg.

Ημερομηνία ταξιδίου: Παρασκευή 11 - Δευτέρα 14 Μαΐου 2018 με αναχώρηση από Αθήνα   Περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα- Βερολίνο (Σόνενφελντ)-Αθήνα (Ryanair) Φόροι αεροδρομίου και καυσίμων Από 1 χειραποσκευή 55x40x20cm για κάθε άτομο έως 10 κιλά Διαμονή 3 νύχτες σε Standard Room στο ξενοδοχείο Hotel Atrium Charlottenburg Πρωϊνό   Δεν Περιλαμβάνονται:   Επιπλέον αποσκευές Προσωπικά έξοδα   Ώρες πτήσεων /Itenary: Αναχώρηση από Αθήνα: (17:35 - 19:25)  Αναχώρηση από Βερολίνο (Σόνενφελντ): (13:10 - 17:05)   Κλείστε θέση parking στο αεροδρόμιο από 3,90€ πατώντας εδώ!   Hotel Atrium Charlottenburg Το Hotel Atrium Charlottenburg βρίσκεται στο Βερολίνο, σε απόσταση μόλις 200μ.

από το σταθμό Charlottenburg του S-Bahn και προσφέρει δωμάτια μη καπνιζόντων, κομψή επίπλωση και 24ωρη ρεσεψιόν.

  Το 3 αστέρων Hotel Atrium Charlottenburg απέχει 500μ.

από τον πεζόδρομο της Wilmersdorfer Straße και διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια με μοντέρνο στυλ, καλωδιακή τηλεόραση, επιφάνεια εργασίας και θυρίδα ασφαλείας.

Υπάρχει σύνδεση WiFi.

  Καθημερινά σερβίρεται ένα προαιρετικό πρωινό στην αίθουσα πρωινού του Atrium με την κλασική διακόσμηση και τα κομψά έπιπλα από ξύλο.

Καθημερινά παρέχονται επίσης δωρεάν εφημερίδες.

  Η εμπορική οδός Kurfürstendamm απέχει 800μ.

από το Atrium Charlottenburg.

Ο σταθμός Charlottenburg του S-Bahn (αστικός σιδηρόδρομος) προσφέρει απευθείας συνδέσεις με το Ολυμπιακό Στάδιο και το Εκθεσιακό Κέντρο ICC σε 10 λεπτά.

  Απέναντι από το ξενοδοχείο θα βρείτε τη στάση του τουριστικού λεωφορείου, που σας δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε το Βερολίνο. 

Περισσότερες πληροφορίες