Πακέτα διακοπών - Κο Σαμούι

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
Από 589€ για ένα 8ήμερο ταξίδι στο Κο Σαμούι της Ταϊλάνδης
Από 589€ για ένα 8ήμερο ταξίδι στο Κο Σαμούι της Ταϊλάνδης με Αεροπορικά, Αποσκευές & 5 Διανυκτερεύσεις με Πρωϊνό σε 3*, 4* ή 5* Ξενοδοχείο, από την DoneDeals Travel.
μόνο 589 €
  • Αρχική Τιμή: 810€
  • Έκπτωση: 27%
  • Κέρδος: 221€
  • Εταιρία:
Αθήνα

589€ για 1 άτομο για 5 Διανυκτερεύσεις σε Δίκλινο Δωμάτιο με Πρωινό και Αεροπορικά σε 3* Ξενοδοχείο  690€ για 1 άτομο για 5 Διανυκτερεύσεις σε Δίκλινο Δωμάτιο με Πρωινό και Αεροπορικά σε 4* Ξενοδοχείο  810€ για 1 άτομο για 5 Διανυκτερεύσεις σε Δίκλινο Δωμάτιο με Πρωινό και Αεροπορικά σε 5* Ξενοδοχείο Αναχώρηση κάθε εβδομάδα από Αθήνα με την Etihad Airways.

  Περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με την Etihad Airways (V class)-QATAR Διαμονή στα επιλεγμένα ξενοδοχεία του τιμοκαταλόγου Πρωινό καθημερινά όσες οι διανυκτερεύσεις    Δεν περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδρομίων και Φόροι καυσίμων εσωτερικού και εξωτερικού και επίναυλοι εισητηρίου (περίπου 260€) Φιλοδωρήματα (υποχρεωτική καταβολή) Οποιαδήποτε επιβάρυνση ναύλου λόγω μη ανεύρεσης του αναγραφόμενου class of service Μεταφορά από / προς αεροδρόμιο (Προαιρετικά 35 euro ανά άτομο / min 2 άτομα )   Κλείστε θέση parking στο αεροδρόμιο από 3,90€ πατώντας εδώ!   Αξιοθέατα του Koh Samui  Το Koh Samui φιλοξενεί πολλά θαυμάσια φυσικά και ανθρωπογενή αξιοθέατα από τους μούμιποιημένους μοναχούς μέχρι τους διάσημους βράχους της γιαγιάς και του παππού (Hin Ta & Hin Yai), δεν υπάρχει τίποτα για να σταματήσετε να περνάτε όμορφα στο νησί.  Για όσους ενδιαφέρονται για τη θρησκευτική απεικόνιση και την αρχιτεκτονική ο Μεγάλος Βούδας θα εντυπωσιάσει - ειδικά κατά το ηλιοβασίλεμα.

Οι λάτρεις της φύσης μπορούν να επισκεφθούν το Εθνικό Πάρκο Ang Thong Marine σε ένα ημερήσιο ταξίδι για να απολαύσουν μια αίσθηση του 'ξεφεύγω από όλα'  στα υπέροχα τροπικά νησιά που φιλοξενεί.

  Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Angthong Το Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Angthong είναι ένα παρθένο αρχιπέλαγος 42 νησιών στον κόλπο της Ταϊλάνδης με πανύψηλα ασβεστολιθικά βουνά, πυκνή ζούγκλα, παραλίες λευκής άμμου, γόνιμες μάνγκρες, καταρράκτες και κρυμμένους όρμους και λίμνες για εξερεύνηση.

Εντός της πόλης Koh Samui, το πάρκο Ang Thong είναι προστατευόμενη περιοχή πάνω από 100 στρ.

Χλμ.

γης και θάλασσας και φιλοξενεί μια πλούσια ποικιλία από εξωτικά είδη άγριας πανίδας και θάλασσας.

  Ιερό του Χρυσού Βούδα Στη βόρεια ακτή του Koh Samui βρίσκεται το περίφημο ιερό του Βούδα.

Πιθανότατα το πιο γνωστό ορόσημο του Σαμουήλ, ο 12 μέτρων χρυσός Βούδας μπορεί να δει από αρκετά χιλιόμετρα μακριά.

Μέσα στον γύρω ναό υπάρχουν πολλά διαφορετικά ιερά και άλλα μικρότερα περίτεχνα Βούδες.

Υπάρχει επίσης μια μικρή αγορά που πωλεί ένα ευρύ φάσμα τυχερών γοητείας και άλλων αναμνηστικών, μαζί με πολλούς πάγκους τροφίμων.

  Ιερό του Μεγάλου Βούδα Στη βόρεια ακτή του Koh Samui βρίσκεται το περίφημο ιερό του Βούδα.

Πιθανότατα το πιο γνωστό ορόσημο του Σαμουήλ, ο 12 μέτρων χρυσός Βούδας μπορεί να δει από αρκετά χιλιόμετρα μακριά.

Μέσα στον γύρω ναό υπάρχουν πολλά διαφορετικά ιερά και άλλα μικρότερα περίτεχνα Βούδες.

Υπάρχει επίσης μια μικρή αγορά που πωλεί ένα ευρύ φάσμα τυχερών γοητείας και άλλων αναμνηστικών, μαζί με πολλούς πάγκους τροφίμων.

  Το χωριό ψαράδων του Μποφούτ Το ψαροχώρι του Samui είναι ένα ιστορικό κομμάτι του Μποφούτ, με κτίρια σε ρουστίκ στιλ που στεγάζουν καταστήματα μπουτίκ, μοντέρνα εστιατόρια και μια μικρή επιλογή ξενοδοχείων που βρίσκονται στο στενό παραλιακό δρόμο.

Κάθε Παρασκευή, ολόκληρη η περιοχή γίνεται ο χώρος της αγοράς ψαράδων του ψαράδων, προσελκύοντας τεράστιους αριθμούς αγοραστών από όλο το νησί για την καταπληκτική ποικιλία ειδών και τη ζωντανή ατμόσφαιρα.

  Οι βράχοι Hin Ta και Hin Yai  Η τέχνη συχνά μιμείται τη Φύση, αλλά λιγότερο συνηθισμένη είναι η Φύση που μιμείται την Τέχνη, ειδικά την τέχνη του άθικτου.

Αλλά στην Ταϊλάνδη οτιδήποτε είναι πιθανό, μεταξύ άλλων στο Koh Samui, οι φυσικοί γεωλογικοί σχηματισμοί που είναι γνωστοί ως βράχοι Hin Ta και Hin Yai (βράχοι παππού και γιαγιάς), οι οποίοι φαίνονται αντίστοιχα σαν αρσενικά και θηλυκά γεννητικά όργανα.

  Νησί Koh Tao Το Koh Tao, που σημαίνει 'νησί χελωνών', είναι ο προορισμός καταδύσεων της Ταϊλάνδης.

Οι τέλειες παραλίες λευκής άμμου που φτάνουν στο λοφώδες νησί των 21 χλμ και περιβάλλονται από τα κρυστάλλινα νερά του κόλπου της Ταϊλάνδης.

Οι ζωντανοί κοραλλιογενείς ύφαλοι φιλοξενούν ένα ευρύ φάσμα από συναρπαστικά και πολύχρωμα πλάσματα της θάλασσας, συμπεριλαμβανομένων των χελωνών, φυσικά.

  Ο ναός Wat Plai Laem Βρίσκεται κοντά στο Μεγάλο Βούδα στα βόρεια του νησιού, το Wat Plai Laem είναι ένας πολύχρωμος και ενδιαφέρονς βουδιστικός ναός.

Ο ναός διαθέτει πολύ διακοσμημένο διάκοσμο και τέχνη, μια εικόνα με την  Guanyin, τη Θεά του Ελέους με τα 18 χέρια- και ένα μεγάλο λευκό κινέζικο Βούδα που βρίσκεται στη λίμνη.

Αν δωρίσετε χρήματα για τη συντήρηση του ναού, θα σας δοθεί μια τσάντα φαγητού για να πετάξετε στο γεμάτο ψάρι στη λίμνη.

  Καταρράκτες Na Muang Αν και το Samui έχει αρκετούς καταρράκτες, οι δύο καταρράκτες Na Muang είναι ίσως ΟΙ πιο γραφικΟΊ.

Το όνομα Na Muang αναφέρεται στα τεράστια μοβ βράχια στους καταρράκτες.

Οι βράχοι και οι ρίζες των δένδρων σχηματίζουν μια φυσική σκάλα που οδηγεί στη βάση του Na Muang 1.

Μια μεγάλη φυσική πισίνα βρίσκεται κάτω από τον καταρράκτη.

Περίπου 10 λεπτά με τα πόδια πάνω από το βουνό οδηγεί στον πιο όμορφο καταρράκτη του Samui, Na Muang 2.

  Μυστικός κήπος του Βούδα  Ο μυστικός κήπος του Βούδα είναι κρυμμένος ψηλά στους λόφους του εσωτερικού του Koh Samui, προσφέροντας μαγευτικές θέες και ασυνήθιστη συλλογή αγαλμάτων μέσα σε πλούσια περιβάλλουσα ζούγκλα.

Οι κήποι είναι μια δημιουργία ενός παλιού καλλιεργητή φρούτων του Samui, Nim Thongsuk, ο οποίος το 1976 άρχισε να ανεγείρει πολλά αγάλματα και ναούς γύρω από την καταπράσινη γη της οικογένειάς του.

  Ο Μουμιοποιημένος Μοναχός  Το σώμα του πιο διάσημου μουμιοποιημένου μοναχού του Σαμούι - υπάρχουν πραγματικά αρκετοί - ο Luang Pordaeng βρίσκεται εδώ.

Ο Luang Pordaeng πέθανε πριν από 20 χρόνια και σύμφωνα με τις οδηγίες του, το σώμα του τοποθετήθηκε σε ειδική θήκη από γυαλί για τον επόμενο.

Έχει παραμείνει εκεί από τότε και έχει δείξει λίγα σημάδια αποσύνθεσης.

 

Περισσότερες πληροφορίες