Ξενοδοχεία - Διάφοροι προορισμοί

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
Από 89€ για 2 ή 4 Διανυκτερεύσεις 2 - 4 Ατόμων σε Παραδοσιακό
Από 89€ για 2 ή 4 Διανυκτερεύσεις 2 - 4 Ατόμων σε Παραδοσιακό Σπιτάκι με Πρωινό, στο Δασικό Χωριό "Λιβαδάκι" στη Ορεινή Φθιώτιδας.
μόνο 89 €
  • Αρχική Τιμή: 160€
  • Έκπτωση: 44%
  • Κέρδος: 71€
  • Εταιρία:
Αθήνα

Για 15/02 έως 20/05 (Κυριακή έως Πέμπτη) 89€ για 2 Διανυκτερεύσεις 2 Ατόμων, με Πρωινό  129€ για 2 Διανυκτερεύσεις 4 Ατόμων, με Πρωινό 135€ για 3 Διανυκτερεύσεις 2 Ατόμων, με Πρωινό 195€ για 3 Διανυκτερεύσεις 4 Ατόμων, με Πρωινό   Για 15/02 έως 20/05 (Παρασκευή έως Κυριακή) 99€ για 2 Διανυκτερεύσεις 2 Ατόμων, με Πρωινό 139€ για 2 Διανυκτερεύσεις 4 Ατόμων, με Πρωινό 145€ για 3 Διανυκτερεύσεις 2 Ατόμων, με Πρωινό 205€ για 3 Διανυκτερεύσεις 4 Ατόμων, με Πρωινό   Περιλαμβάνονται: Διαμονή 2-4 ατόμων σε Παραδοσιακό Σπιτάκι 45τ.μ.

με βεράντα και θέα βουνό & θάλασσα (βάσει διαθεσιμότητας) Πρωινό σε μπουφέ Free Wi-Fi στον κοινόχρηστο χώρο   Δασικό Χωριό 'Λιβαδάκι' Το Δασικό χωριό 'Λιβαδάκι', αποτελεί ένα ιδιαίτερο ορεινό κατάλυμα, το οποίο βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του όρους Βελούχι σε υψόμετρο 960μ, πάνω από το χωριό Μεγάλη Κάψη Φθιώτιδας.

Βρίσκεται σε απόσταση 16χλμ.

από το Καρπενήσι (20-25 λεπτά απόσταση) και 9χλμ από το Χιονοδρομικό Κέντρο,146χλμ από τους  Δελφούς, ενώ η απόσταση από την Αθήνα είναι μόλις 246χλμ (3 ώρες περίπου).

  Περιτριγυρισμένο από ένα δάσος, το συγκρότημα αποτελείται από 20 ξύλινες τετράκλινες κατοικίες με βεράντες, που έχουν θέα στο βουνό και είναι όλες εξοπλισμένες με μικρή κουζίνα με απορροφητήρα & μίνι ψυγείο, τραπεζαρία με TV επίπεδης οθόνης, 2 δωμάτια με 4 κρεβάτια (4 μονά ή 1 διπλό και 2 μονά), ψυγείο, θέρμανση.

Κάθε μονάδα περιλαμβάνει ιδιωτικό μπάνιο με ντους και δωρεάν προϊόντα περιποίησης.

Στο κατάλυμα παρέχονται πετσέτες και κλινοσκεπάσματα.

Διατίθεται και παρκοκρέβατο εφόσον ζητηθεί.

  Στις εγκαταστάσεις θα βρείτε χώρο στάθμευσης, εστιατόριο με παραδοσιακή ελληνική κουζίνα (μαγειρευτά & της ώρας) & μπαρ.

Το πλούσιο πρωινό σερβίρεται σε μπουφέ.

Επιτρέπονται τα κατοικίδια ζώα.

Διατίθεται δορυφορική τηλεόραση, τζάκι και Wi-Fi, σε κοινόχρηστο χώρο.

  Το ξενοδοχείο μπορεί να οργανώσει ορεινά σπορ και άλλες δραστηριότητες κατόπιν αιτήματος και βάσει διαθεσιμότητας.

  Το κατάλυμα αποτελεί την ιδανική επιλογή στην ευρύτερη περιοχή του Καρπενησίου για οικογένειες, ζευγάρια & τους λάτρεις της φύσης και της πεζοπορίας.

Υπάρχουν σημαδεμένα μονοπάτια για πεζοπορία στο βουνό 1 ή 3 ή ωρών.

Κατόπιν συνεννόησης και με την προυπόθεση ότι μπορούν να σχηματιστούν μικρά groups ατόμων το Δασικό Χωριό Λειβαδάκι προσφέρει πλήθος υπαίθριων δραστηριοτήτων με επιπλέον κόστος συμμετοχής όπως Flying Fox, Αναρρίχηση, Τοξοβολία και Ποδηλασία.

Περισσότερες πληροφορίες