Πακέτα διακοπών - Κούβα

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
Από 990€ για μια 9ήμερη Απόδραση στη Κούβα με Αεροπορικά
Από 990€ για μια 9ήμερη Απόδραση στη Κούβα με Αεροπορικά, Αποσκευές, Μεταφορές & 7 Διανυκτερεύσεις με Πρωϊνό σε 3* ή 4* Ξενοδοχείο, από την DoneDeals Travel.
μόνο 990 €
  • Αρχική Τιμή: 1200€
  • Έκπτωση: 18%
  • Κέρδος: 210€
  • Εταιρία:
Αθήνα

990€ για 1 άτομο για 7 Διανυκτερεύσεις σε Δίκλινο Δωμάτιο με Πρωινό και Αεροπορικά σε κεντρικό 3* Ξενοδοχείο με early booking  1190€ για 1 άτομο για 7 Διανυκτερεύσεις σε Δίκλινο Δωμάτιο με Πρωινό και Αεροπορικά σε κεντρικό 4* Ξενοδοχείο με early booking  Το early booking ισχύει για κρατήσεις που γίνονται έως και 45 μερες πριν από την αναχώρηση (μετά την πάροδο του διαμορφώνονται σε 1030€ και 1250€ αντίστοιχα) Ημερομηνίες ταξιδίου: Παρασκευή 25 Μαΐου - Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 Δευτέρα 30 Ιουλίου - Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018 Δευτέρα 6 - Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018 Παρασκευή 24 Αυγούστου - Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δευτέρα 3 - Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018 Αναχώρηση από Αθήνα με τις αεροπορικές γραμμές Swiss, Air France, KLM, Alitalia και Turkish.

  Πρόγραμμα Εκδρομής  Ημερα  1.

ΑΒΑΝΑ – ΑΦΙΞΗ – ΓΥΡΟΣ ΠΟΛΗΣ***HABANA – ARRIVAL – CITY TOUR.

Καλως ηρθατε! Κατά την αφιξη σας στο Αεροδρομιο, θα σας περιμενει ο Tour Leader, κρατωντας την Ελληνικη σημαια και μια πινακιδα, ειτε με τα ονοματα σας, ειτε με το ονομα του γραφειου.

  Ακολουθει η πρωτη μας γνωριμια και μια μικρη ενημερωση, πριν την μεταφορα σας  προς το Ξενοδοχειο.

Εκει θα σας τακτοποιησουμε στα δωματια σας και θα δωσουμε το ραντεβου μας, για αμεσως μετα.

  Σημερα θα κανουμε το πρωτο βημα, πισω στο χρονο.

Στην Αβανα.

Την Βασιλισσα της Καραϊβικής.

Απολαυστε την!!!!! Φυσικα το City Tour μας, δεν θα μπορουσε να ξεκιναει από καπου αλλου, παρα μονον από την διασημη Λεωφορο Μαλεκον - Malecon.

Αυτή η πολυσυχναστη παραλιακη λεωφορος, μηκους 7 χλμ.

εκτείνεται, μπροστα από το αποικιακο κεντρο της πολης ως    Μια παραλιακη διαδρομη που μας προσφερει θεα σε απιστευτης αρχιτεκτονικης και ομορφιας κτιρια.

Καθ οδον και διασχιζοντας την Λεωφορο Πασεο - Paseo, θα επισκεφτουμε την Πλατεια της Επαναστασης – Plaza de la Revolution, που την κοσμουν οι τοιχογραφιες του Che Guevara του Camilo Cienfuegos, το Monumental y Museo Jose Marti, Biblioteca Nacional, καθως και αλλα σημαντικα κυβερνητικα κτιρια.

  Στην συνεχεια κατευθυνση μας το Βεδαδο – Vedado, την καρδια της πολης.

Εκει θα δουμε το Πανεπιστημιο της Αβανας – Universidad de la Habana, την οδο 23 – Calle 23, την πιο διασημη οδο της Habana, με το εξισου διασημο και για το παγωτο του Κοπελια - Copelia, το ξενοδοχειο Αβανα Ελευθερη – Habana Libre, μεταξυ αλλων.

  Στην πορεια μας προς την Παλαια Αβανα – Habana Vieja, θα περασουμε απο το Καπιτωλιο - Capitolio το οποιο ειναι αντιγραφο του αντιστοιχου, που βρισκετε στην Washingtοwn, των Ηνωμενων Πολιτειων.

Ακριβως διπλα, το Παρκο της Αδελφοτητας – Parque de la Fraternidad, καθως και το Μεγαλο Θεατρο της Αβανας, Αλισια Αλονσο – Gran Teatro de la Habana – Alicia Alonsο.

  Ο δρομος μας περνα μπροστα απο το κτιριο Μπακαρντι - Edificio Bacardi, το Παρκο Σεντραλ – Parque Central και ακολουθοντας την λεωφορο – Καρλος Μανουελ δε Σεσπεδες - Avenida Carlos Manuel de Cespedes  / Avenida de la Puerto θα βρεθουμε στις παριες της, Παλαιας Αβανας - Habana Vieja, ενός πολύ σημαντικου τμηματος της πολης, το οποιο από το 1982, προστατευεται από την UNESCO.

  Συνεχιζουμε την διαδρομη μας, με την επισκεψη, στην απεναντι πλευρα του κολπου της Αβανας – Bahia de la Habana, μεσο ενός υποθαλασσιου τουνελ, των Καστρων  – Castillo de los tres Reyes del Moro και του Καστρου – Castillo San Carlos del la Campana.

  Εκει, μεταξυ αλλων θα δουμε και το μεγαλυτερο πουρο, στον κοσμο, μηκους 90 μετρων, το οποιο ολοκληρωθηκε σε αυτο το μηκος, προς τιμη των 90 κοστων γενεθλιων του Ιστορικου Ηγετη της Κουβας, Fidel Castro Ruz.

Ο δε κατασκευαστης του πουρου, εχει βραβευτη, με το βραβειο Guines.

Το κερινο ομοιωμα του, βρισκεται στον ιδιο χωρο, αν και της περισσοτερες, φορες ο ιδιος είναι εκει, κατασκευαζοντας πουρα.

  Το City Tour, θα συνεχιστει με την επισκεψη μας, στο Μουσειο του Ρουμιου  – Museo del Ron και θα ολοκληρωθει περπατωντας, στο Ιστορικο Κεντρο – Casco Historico, οπου θα απολαυσουμε, περπατωντας, της 4, ποιο σημαντικες Πλατειες της Παλαιας Αβανας - Habana Vieja.

  Την Πλατεια Αγιου Φρανσισκου της Ασιζις - Plaza San Francisco de Asis, Παλαια Πλατεια - Plaza Vieja, Πλατεια των αρματων - Plaza de las Armas, Πλατεια του Καθεδρικου Ναου - Plaza de la Catedral.

Και θα δουμε μεταξυ αλλων, το Παλασιο δε λος Καπιτανες Χενεραλες – Palacio de los Capitanes Generales, τον Ναο Ελ Τεμπλετε - El Templete και το Καστρο της Αληθινης Δυναμης - Castillo de la Real Fuerza.

  (Εκει ο Tour Leader, θα σας δειξει και θα σας πει, την Ιστορια του πυργου-παρατηρητηριου , Λα Xιραλντιγια – La Giraldilla.

Ενα μυστικο που λιγοι ξερουν.

)   Αλλα και με την επισκεψη μας, στην Μακετα της Παλαιας Πολης – Maqueta de la Habana Vieja, οπου θα δουμε σε μικρογραφια μια πανοραμικη εικονα της Αβανας.

  Φυσικα, ο Tour Leader, δεν θα παραλειψει να σας δειξει το διασημο, λογο του Ernest Hemingway – του φημισμενου Αμερικανου συγγραφεα και λατρη της Κουβας, Ξενοδοχειο Ambos Mundos – Αμπος Μουντος.

Το δωματιο 511 ηταν για ενα πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα, την δεκαετια του 30, η μονιμη κατοικια του συγγραφεα.

  Κλεινοντας τα μερη της ξεναγησης μας για σημερα και κατά επιλογη σας, μπορειτε ειτε να επιστρεψετε, στο Ξενοδοχειο σας ή Casa Particular, με το αυτοκινητο μας, ειτε να γευματισετε ( προεραιτικα ) σε ένα από τα ομορφα ρεστοραν της Παλαιας Αβανας – Habana Vieja.

  Σε αυτην την περιπτωση η επιστροφη σας, μετα το φαγητο, γινεται, προς το Casa Particular ή το  Ξενοδοχειο σας, με ένα ταξι  (με χρεωση σας).

  O Tour Leader, θα σας δωσει της απαραιτητες πληροφοριες, για την μετακινηση σας, καθως και οποια άλλη πληροφορια θελησετε, πρωτου σας, αφησει για σημερα και μεχρι την επομενη ημερα.

  Το βραδυ είναι ελευθερο, κατά την επιλογη σας.

Ισως ενα δροσερο κοκτειλ στο Ελ Φλοριντιτα – El Floridida, διπλα απο το αγαλμα του Ε.

Χεμινγκουει με την συνοδεια ζωντανης Μουσικης, θα σφραγιζε ιδανικα αυτην την βραδια σας.

(προαιρετικο).

     Ημερα  2.

ΑΒΑΝΑ – ΠΙΝΑΡ ΔΕΛ ΡΙΟ – ΒΙΝΑΛΕΣ – ΜΠΟΥΕΝΑ ΒΙΣΤΑ ΣΟΣΙΑΛ ΚΛΑΜΠ***HABANA – PINAR DEL RIO – VINALES – BUENA VISTA SOCIAL CLUB.

  Σημερα, ενα οδοιπορικο στην ποιο φημισμενη κοιλαδα της Κουβας, θα μας οδηγησει στην Δυτικη πλευρα του νησιου.

Πρωτη κατευθυνση μας η Επαρχια Pinar Del Riο και η ομωνυμη πολη.

  Στην περιοχη, ευδοκιμουν τα καλυτερα καπνα για την παραγωγη πουρων στον κοσμο και στο εργοστασιο που θα επισκεπτουμαι, θα παρακολουθησουμε και ο Tour Leader, θα σας εξηγηση, βημα, βημα, πως παρασκευαζονται, τα πουρα Αβανας.

Εκει και μονο για εσας, θα σας συστησουμε, τον καλυτερο τεχνιτη πουρων στην Κουβα, ο οποιος εργαζεται εκει.

  Προαιρετικα, οσοι το επιθυμουν, μπορουν να αγορασουν πουρα, καφε και ρουμι από το κρατικο καταστημα του εργοστασιου.

Επομενος προορισμος μας, το Λος Τζασμινες - Los Jazmines.  Απο εδω θα απολαυσουμε την μαγευτικη πανοραμικη θεα της κοιλαδας του Βιναλες – Vinales, από ψηλα.

  Μπροστα στα ματια μας, απλωνονται, καρστικοι ασβεστολιθικοι σχηματισμοι, ονομαζομενοι Μογοτες  – Mogotes, που εχουν διαμορφωθη στο περασμα των αιωνων και μια πλουσια τροπικη βλαστιση.

Μπορειτε να απολαυσετε σε αυτό το σημειο ένα καφε η’ αναψυκτικο.( προαιρετικα ).

  Επομενο σημειο επισκεψης μας, η Σπηλια του Ινδιανου – Cueva del Indio.

Σταλακτιτες και σταλαγμιτες καθως και ένα μερος της διαδρομης το οποιο είναι υδατινο και γινεται με βαρκες, θα συμπληρωσουν την μοναδικοτητα αυτης της σπηλιας.

Μετα την εξοδο μας, θα γευματισουμε στο καλυτερο ρεστοραν της περιοχης, με εκλεκτη τοπικη κουζινα.

  Κατα την επιστροφη μας στην Αβανα, μια ακομα σταση για να δουμε το Τοιχος της Προιστοριας – Mural de la Prehistoria, οπου θα δουμε ζωγραφισμενη, την εξελιξη των ειδων, από τους Αμμωνιτες, στον Hommo Sapiens, θα συμπληρωση κατα τον καλυτερο τροπο της εντυπωσεις μας.

  Ακολουθει ξεκουραση, στο Ξενοδοχειο η΄ την Casa Particular και το βραδυ, εχουμε ετοιμασει για εσας, μια νυχτερινη εξοδο, που θα σας μεινει αξεχαστη.

  Η νυχτερινη ζωη της Κουβας απλωνεται μπροστα μας.

Οι Μπουενα Βιστα Σοσιαλ Κλαμπ – Buena Vista Social Club το πιο διασημο και βραβευμενο με βραβεια ΕΜΜΙ και GRAMMY, Κουβανικο γκρουπ, θα μας χαρισει την απιστευτη μουσικη, ενεργεια και χρωμα του.

Μεσα σε μια ατμοσφαιρα, των δεκαετιων, του 50 του 60 θα κανουμε ακομα ενα βημα πισω στο χρονο.

Εκει κεφι και χορος, πολυς χορος σας περιμενουν.

  Ημερα  3.

ΑΒΑΝΑ – ΟΒΙΣΠΟ - ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ – ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ – ΜΠΟΥΛΕΒΑΡΤ – ΠΑΛΑΙΑ ΑΒΑΝΑ***HABANA – ΟΒΙSPO - FERIA DE LA PUERTO – BARRIO CHINO – BULEVART – HABANA VIEJA.

  Πρωινο και μετα …… ? Μια διαφορετικη βολτα θα μας, επιτρεψει να δουμε και να πιασουμε τον παλμο της πολης.

Το Your Way Travel, θα σας δειξη, μια αλλη πλευρα της Αβανας.

  Αρχιζοντας λοιπον με την επισκεψη μας και διασχιζοντας, περπατοντας, την οδο Οβισπο – Obispo, θα επισκεφτουμε την τοπικη αγορα, το μεγαλο παζαρι της πολης, που προσφερει την δυνατοτητα να δειτε και να αγορασεται, πινακες ζωγραφικης, κοσμηματα, διακοσμητικα αντικειμενα από ξυλο, πηλο, δερμα, παπελ μασιε, καθως καπελα, μπλουζες και διαφορα αλλα αντικειμενα.

  Θα ακολουθησει ενας περιπατος μας στο Κεντρο Αβανα – Centro Habana, στα εμπορικα καταστηματα της Οδου Μπουλευαρτ – Calle Boulevard, μεχρι και το Μπαριο Τσινο – Barrio Chino, την κινεζικη συνοικιας της Αβανας, ο οποιος θα σας δωσει το στιγμα και τον παλμο της καθημερινοτητας των ανθρωπων που ζουν στην Αβανα – Habana.

  Στην συνεχεια μια σταση για ενα καφε, αναψυκτικο ή εναν φρεσκο χυμο, σε καποια απο τα καφε της περιοχης, θα προσφερει μια μικρη αναπαυλα, για την συνεχεια της ημερας μας.

( προαιρετικο ).

  Θα σας προτειναμε να δοκιμασετε χυμο Guayaba – Γκουαγιαμπα, ενός φρουτο το οποιο εχει την υψηλοτερη περιεκτικοτητα σε βιταμινη C, από όλα τα φρουτα.

Ειτε χυμο Ανανα – Pina, οπως την ονομαζουν στην Κουβα.

  Το μεσημερι θα μας βρει να γευματιζουμε, στο διασημο εστιατοριο, Μονεδα Κουβανα – Moneda Cubana, χτισμενο το 1862 και βραβευμενο με δεκαδες διεθνη βραβεια, μεταξυ αυτων, Internacional Diamond Prize For Exellence In Quality – Viena 2015 , International Star For Quality – Geneva 2016.

Η θεα απο τους οροφους, αλλα και το ρουφ γκαρντεν, προς το καστρο, το λιμανι, αλλα και την παλαια πολη της Αβανας, θα σας αιχμαλωτιση.

  Ακολουθει ξεκουραση, στο Ξενοδοχειο ή την Casa Particular και φυσικα o Tour Leader, στην διαθεση σας για να σας δωσει, οποιες πληροφοριες θελησετε, για το ελευθερο βραδυ σας.

  Ημερα  4.

ABANA – ΓΚΟΥΑΜΑ – ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ – ΣΙΕΝΦΟΥΕΓΟΣ***HABANA – GUAMA – SANTA CLARA – CIENFUEGOS.

  Μια διαφορετικη ημερα αρχιζει σημερα, με την αποδραση μας, απο την πολυχρωμη Αβανα, προς την Κεντρικη Κουβα – Cuba Central.

Εδω το πρωτο σημειο επισκεψη μας, ειναι το Γκουαμα – Guama.

  Κατά την εισοδο στην περιοχη, ο Tour Leader, θα σας δώσει πληροφοριες για την Ιστορικη μαχη, που ελαβε χωρο, μεταξυ των επαναστατων του, Φιδελ Καστρο – Fidel Castro και 1.400, Κουβανων - Αμερικανων εξοριστων, εκπαιδευμενων από την CIA, το 1961, στον Κολπο των Χοιρων – Bahia de Cochinos, αλλα και στην ευρύτερη περιοχη.

  Στην συνεχεια θα επισκεφτουμε την Φαρμα των Κροκόδειλων – Criadero de los Cocodrilos, που βρισκεται στην εισοδο τον καναλιων, La Boca – Λα Μποκα, που μας οδηγουν στην Λιμνη του Θησαυρου – Laguna del Tesoro.

Εδώ, περιπου 100.000 ζωα, ζουν σε περιφραγμενες λιμνες, αναλογα με το μεγεθος, την ηλικια και το ειδος τους.

  Ακολούθως επιβιβαζομενοι σε ταχυπλοα σκαφη, θα επισκεφτουμαι την Λιμνη του Θησαυρου – Laguna del Tesoro, στο Γκουαμα – Guama.

Μια μικρη Κρουαζιερα για εσας λοιπον.

  Η αφιξη μας στο κεντρικο νησι, της λιμνης, θα μας προσφερη την επισκεψη σε μια αυθεντικη αναπαρασταση ενός χωριου αυτοχθόνων Ινδιανων Ταινο - Taino.

  Εμπρος στα ματια σας, θα ξεδιπλωθουν, στιγμες της καθημερινοτητας της φυλης Ταινο, μεσα από τα 25 αγαλματα, της Κουβανης γλυπτριας, Ριτα Λονγκα- Rita Longa, που κοσμουν το νησι.

  Αλλα και από μια ομαδα ανθρωπων οι οποιοι αναπαριστουν τους Ινδιανους Ταινο - Taino και σας καλωσορίζουν, προσκαλώντας σας, με ηχους που βγαινουν από το φυσημα ενός γιγαντιου κοχυλιου, να περασετε, μεσα από την κεντρικη καλυβα του χωριου – Caney, χορευοντας, και τραγουδοντας γυρο από εσας και βαφοντας με δυο γραμμες από αργυλο τα προσωπα σας.

Εκει μπορειτε να δοκιμασετε και κρεας κορκοδειλου, το οποιο εχει μια ιδιαιτερη γευση ψαρι – κοτοπουλο.

  Αφηνοντας πισω μας την χερσονησο Ζαπατα – Peninsula Zapata και μεσο της Εθνικης Οδου - Autopista Nacional, θα φτασουμε στην Σαντα Κλαρα – Santa Clara.

Εδώ βρισκεται το Μαυσωλειο και Μουσειο – Museo Che Guevara.     Φωτογραφιες, προσωπικα αντικειμενα καθως και ο ταφος του μεγαλου Επαναστατη Che Guevara, συνθετουν ενα τοπο ιερο για τους πολιτες της Κουβας αλλα και για οποιον νιωθει Επαναστατης.

  Αστα λα Βικτορια Σιεμπρε – Hasta la Victoria Siempre, λοιπον! Που  λεξη προς λεξη σημαινει: Μεχρι την Νικη, για Παντα.

Εδώ ο Tour Leader θα σας διηγηθει την Ιστορια του Che Guevara, μια ομορφη ιστορια που ξεκινα από τα παιδικα χρονια του μεγαλου Επαναστατη και πραγματικα λιγοι, γνωριζουν.

Επισης θα σας δειξει, πως οι Κουμουνιστες, Συντροφοι του Che, του αποδιδουν φορο τιμης.

Και τελος, θα 'ξεκλειδωσει', για εσας το 'μυστικο', του ονοματος Che.

Το πως και ποιος, αλλα και γιατι του δοθηκε το προσωνυμιο Che.

  Η συνεχεια θα μας βρει να επισκεφτομαστε το Σιενφουεγος – Cienfuegos, η’ αλλιως επονομαζόμενη, κατά την αποικιακη περιοδο  το 'Μαργαριταρι του Νοτου', μια πολη, χτισμενη τον 18ο και συγκεκριμενα το 1819, ένα από τα μεγαλυτερα εμπορικα λιμανια, ακομα και σημερα, της Κουβας.

  Η επισκεψη στο κεντρικο, Παρκο και Πλατεια Χοσε Μαρτι – Parque y Plaza J.

Marti, Θα  προσφερει, την ευκαιρια να δειτε μερικα από τα υπεροχα κτιρια της πολης, όπως το Θεατρο Τομας Τερρυ – Teatro Tomas Terry, το αγαλμα της Θεας Αθηνας, το Δημαρχειο της Πολης, το Παλασιο Φερερ – Palacio Ferer και επισης, σε κοντινη αποσταση, την κεντρικη λεωφωρο  Πασεο δελ Πραδο – Paseo del Prado.

  Και τελος, στο νοτιο ακρο της πολης, στην Πουντα Γκορδα – Punta Gorda, θα δουμε  το εκπληκτικο Παλασιο Δε Βαγε – Palacio de Valle, ένα διωροφο κτιριο με μια ιστορια 100 και πλεον ετων, χτισμενο το 1913, με έναν συνδιασμο μοτιβων αρχιτεκτονικης, όπως Γοτθικο, Ρομαντικο, Βενετικο αλλα και Νεομαυριτανικο.

  Στο παλατι, στεγαζεται ένα ρεστοραντ και στην ταρατσα που προσφερει μια πολη ομορφη Θεα της πολης και του κολπου, εχοντας ενα μπαρ, το οποιο αρκετες φορες φιλοξενει ορχηστρα μουσικης.

  Επομενη σταση μας η ξεκουραση.

Παμε λοιπον, να ξεκουραστειτε σε ένα από τα καλυτερα Casa Particular η ξενοδοχειο που εχουμε φροντισει να κανουμε κρατηση για εσας.

Και φυσικα η πολη του Σιενφουεγος – Cienfuegos, δεν τελειωνει εδώ.

Στο ελευθερο βραδυ σας, μπορειτε να απολαυσετε, ζωντανη μουσικη, να γευματισετε η’ να επισκεφτείτε καποιο από τα κλαμπς της πολης.

  Ο Tour Leader, είναι παντα στην διαθεση σας, για να σας δωσει οποιες πληροφοριες, χρειαστείτε, για την αξιοποιηση του ελευθερου χρονου σας.

  Ημερα  5.

ΤΡΙΝΙΔΑΔ – ΒΑΡΑΔΕΡΟ***TRINIDAD – VARADERO.

  Αναχωρηση από το Σιενφουεγος - Cienfuegos με πρωτο προορισμο μας το Τρινιδαδ – Trinidad.

Διασχιζοντας την αποσταση για το Τρινιδαδ – Trinidad, θα περασουμε, μεσα από μια εκπληκτικης ομορφιας διαδρομη.

  Το τοπιο, με γεφυρες και εκβολες ποταμων με αμμωδης παραλιες, που καταλήγουν στην θαλασσα, γραφικα χωρια, χτισμενα κατά μηκους του δρομου καρα με αλογα, αλλα και τα παλια αυτοκινητα που μεταφερουν τους ανθρωπους συνθετουν, εικονες αλλων εποχων.

  Φτανοντας, στο Τρινιδαδ – Trinidad, την ποιο παλαια πολη της Κουβας, χτισμενη το 1514, από τους Ισπανους και μνημειο της ανθρωπινης κληρονομιας, προστατευομενη από το 1988, από την UNESCO, θα επισκευτουμαι το Ιστορικο κεντρο και συγκεκριμενα την κεντρικη πλατεια, Plaza Mayor – Πλαζα Μαιορ.

  Εκει τα βηματα μας, μας οδηγουν στο Μουσειο Ρομαντικο, Παλασιο Μπρουνετ  – Museo Romantico, Palacio Brounet και το Λα Κατσαντσαρα – La Canchanchara, ένα γραφικο τοπικο καφε, στο οποιο θα δοκιμασουμε το ιδιο ποτο που επιναν οι σκλαβοι, μετα από το τελος της εργασιας τους στα χωραφια.

Ρουμι, χυμο λεμονιου, μελι και παγο, σε ένα δροσιστικο κοκτειλ.

  Αφηνοντας πισω μας το Τρινιδαδ – Trinidad, θα παρουμε τον δρομο της επιστροφης για το Βαραδερο- Varadero και το ξενοδοχειο η΄ την Casa Particular.

Κατα την αφιξη σας, ο Tour Leader, θα σας δωσει οποια πληροφορια χρειαζεστε για την οποια βραδινη σας εξοδο.

  Ημερα  6.

ΒΑΡΑΔΕΡΟ***VARADERO.

  Απολαυστε την ημερα σας στο κοσμοπολιτικο Βαραδερο.

Ουσιαστικα, μια αλλη χωρα μεσα στην Κουβα και το μοναδικο σημειο που υπαρχει σταθμος διοδιων!   Χιλιομετρα λευκης παραλιας, πεντακαθαρα γαλαζια νερα και τεραστια Ξενοδοχειακα συγκροτηματα δεσποζουν στον χωρο.

Εδω, θα βρειτε διαθεσιμες πληθος απο δραστηριοτητες.

Τζετ σκι, βολτα με ιστιοπλοικο, εκδρομη με καταμαραν, Ψαρεμα με ιστιοπλοικο, ενοικιαση αυτοκινητων και σκουτερ, μεχρι και βολτα με Υδροπλανο.

  Και εαν θελετε, στο ομορφο χωριο του Βαραδερο, θα βρειτε, μεταξυ αλλων, ενα εμπορικο κεντρο, ενα λουνα παρκ, ζωολογικο κηπο, ενα ενυδρειο το οποιο προσφερει σοου με δελφινια, αλλα και πολλα ρεστοραντ και μπαρ.

Προσθετοντας σε ολα αυτα και τα νυχτερινα κλαμπ και Καμπαρετ.

  Παρα ολα αυτα, το Ξενοδοχειο σας, προσεκτικα επιλεγμενο απο εμας, κοντα στο χωριο του Βαραδερο ( ωστε να μην ειναι δαπανηρες οι οποιες μετακινησεις σας, απο και προς το χωριο ) διαθετει, ολες της ανεσεις.

Διαφορετικα εστιατορια, μπαρ σε 24 βαση, νυχτερινο σοου στο Καμπαρετ, πισινες διαφορετικων επιπεδων, μασαζ και φυσικα μια πανεμορφη παραλια για να απολαυσετε το μπανιο σας.

Και φυσικα all incusive.

  Ημερα 7.

ΒΑΡΑΔΕΡΟ – ΑΒΑΝΑ - ΚΛΑΣΣΙΚΑΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ***VARADERO – ΗΑΒΑΝΑ – CLASSIC CARS.

  Σημερα, μετα το πρωινο σας, μπορειτε να απολαυστε για λιγο ακομα, της ανεσεις του ξενοδοχειου σας.

Στης 12:00 μετα την πραγματοποιηση του τσεκ αουτ,  θα αναχωρησετε για την Αβανα, με προορισμο το Ξενοδοχειο σας η΄ την Casa Particular.

  Εκει θα σας περιμενει ο Tour Leader, για να σας  τακτοποιηση στα δωματια σας και να σας δωσει οτι πληροφοριες τυχον, θα χρειαστειτε για το υπολοιπο της ημερας σας.

  Το απογευμα, στης 17:00 ακολουθει μια διαφορετικη βολτα.

Αυτη την φορα με ένα από τα Chevy, Cadillac, Plymouth, Dodge, De Soto, Ford, κλασικα και σε αριστη κατασταση, Αμερικανικα αυτοκινητα, με προορισμο το Δασος της Αβανας – Bosque de la Habana, τον Ποταμο Ριο Αλμενταρες – Rio Almendares, στην 5η Λεωφορο – 5 tha Avenida, Νεκροπολις Κολον – Cementerio Colon, σε μια βολτα που θα σας ταξιδεύσει στης εποχες που αυτα τα αυτοκινητα ηταν οι κυριαρχοι αυτων των δρομων.

  Στις 18:00, ακολουθει η επισκεψη μας στο Ακουαριο – Aquario, μια περιηγηση και ένα γευμα στο υποβρυχιο εστιατοριο του Ενυδρειου και το Σοου με τα Δελφινια, που θα παρακολουθησετε, κλεινουν με τον καλυτερο τροπο, το απογευμα σας.

  Εναλλακτικα και σε περιπτωση που το Ενυδρειο, δεν εχει διαθεσιμο το Σοου, ( σε περιπτωση κακων καιρικων συνθηκων, καθαρισμου του χωρου διαμονης των Δελφινιων, αδιαθεσια των δελφινιων, κ.τ.λ ), ο Tour Leader, θα σας κατευθυνει στο φημισμενο El Aljibe – Ελ Αλχιμπε,  το καλυτερο και διασημοτερο ρεστοραντ της περιοχης, σε μοναδικο στυλ Ranchon – Ραντσον.

  Το βραδυ είναι ελευθερο κατά την επιλογη σας.

Και παντα ο Tour Leader, στην διαθεση σας, για οποια πληροφορια θελησετε.

Και μια παρακληση μας, να μην αργησετε πολυ το βραδυ, διοτι η πτηση σας αυριο, αναχωρει νωρις το πρωι.

  Ημερα 8.

ΑΒΑΝΑ – ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ***HABANA – DEPARTURE.

  Τελευταια ημερα στην Κουβα.

Σημερα η ημερα σας θα αρχιση απο πολυ νωρις.

Ενα πρωινο ξυπνημα στις 05:45, θα δωσει τον απαραιτητο χρονο, ωστε να ειστε ετοιμοι στις 06:45, για την αναχωρηση σας προς το Διεθνες Αεροδρομιο της Αβανας, Χοσε Μαρτι – J.

Marti.

Η πτηση σας αναχωρει στης 09:55.

  ( Σημ.

Στης υπερατλαντικες πτησεις, ειναι απαραιτητη η παρουσια σας, 3 ωρες πριν την ωρα αναχωρησης της πτησεις σας ).

Στο αεροδρομιο, θα σας περιμενει ο Tour Leader, για να σας βοηθησει, σε οτι χρειαστειτε.

  Περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα - Κωνσταντινούπολη - Κούβα -  Κωνσταντινούπολη - Αθήνα Από 1 βαλίτσα 30 κιλών για κάθε άτομο 4 Διανυκτερεύσεις με πρωινό στην Αβάνα 1 Διανυκτερεύση με Ημιδιατροφή σε Τρινιδάδ ή Σιενφουέγκος 2 Διανυκτέρευσεις σε All Inclusive σε Βαραδέρο Πρωινό καθημερινά 4 επιπλέον γεύματα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού Μεταφορές με κλιματιζόμενα πούλμαν Εκδρομές και ξεναγήσεις όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα Ελληνας  ξεναγός   Δεν Περιλαμβάνονται: Φόροι (αεροδρομίων & τοπικοί), επίναυλοι, Βίζα Κούβας και υποχρεωτική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ασφάλειες, τέλη εισόδων σε χώρους επισκέψεων και ξεναγήσεων, ΦΠΑ (500€) Προσωπικά έξοδα Φιλοδωρήματα   Ώρες πτήσεων /Itenary: Αναχώρηση από Αθήνα: (22:25 - 23:55) (Turkish Airlines)   Αναχώρηση από Κωνσταντινούπολη: (01:10 - 07:55)   Αναχώρηση από Αβάνα: (09:55 - 09:15)   Αναχώρηση από Κωνσταντινούπολη: (13:10 - 14:35)     Κλείστε θέση parking στο αεροδρόμιο από 3,90€ πατώντας εδώ!      

Περισσότερες πληροφορίες