Πακέτα διακοπών - Μύκονος

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
179€ για Πάσχα στη Μύκονο που περιλαμβάνει 3 Διανυκτερεύσεις
179€ για Πάσχα στη Μύκονο που περιλαμβάνει 3 Διανυκτερεύσεις στο συγκρότημα Voula’s στον Άγιο Ιωάννη ή στο Paola's Town, Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα-Μύκονος-Ραφήνα και Μεταφορά από το λιμάνι της Μυκόνου προς/από το ξενοδοχείο, από το Escape Team Travel.
μόνο 179 €
  • Αρχική Τιμή: 290€
  • Έκπτωση: 38%
  • Κέρδος: 111€
  • Εταιρία:
Πανελλήνια

179€/ άτομο για 3 Διανυκτερεύσεις σε Deluxe Room στο συγκρότημα Voula’s στον Άγιο Ιωάννη ή στο Paola's Town και Ακτοπλοϊκά για τις ημέρες του Πάσχα 6 - 9/04.

  Πρόγραμμα εκδρομής   Μεγάλη Παρασκευή Συνάντηση στη Ραφήνα απ’ οπου θα πάρουμε το πλοίο στις 07:00.

Άφιξη στη Μύκονο, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

Το απόγευμα μπορείτε να βγείτε για μια πρώτη βόλτα στα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου.    Δείτε τη θέα από τους Μύλους και κατηφορίστε μέχρι τα εμπορικά δρομάκια του νησιού, τα Ματογιάννια, που σας περιμένουν  γεμάτα κόσμο και ζωή.

Το βράδυ μπορείτε να παρακολουθήσετε την περιφορά του επιταφίου στο κέντρο της χώρας εως το Γυαλό, συνοδεία παραδοσιακών κυκλαδίτικων οργάνων.    Μεγάλο Σάββατο Σήμερα σας προτείνουμε να επισκεφτείτε το προστατευόμενο νησί Δήλος, με τον αρχαιολογικό χώρο σπάνιας ομορφιάς και ιστορικής σημασίας (αναχώρηση αριστερά από το παλιό λιμάνι 09:00).    Το απόγευμα μπορείτε να πιείτε από νωρίς ένα κοκτέιλ στη Μικρή Βενετία, που σίγουρα έχετε δει να φιγουράρει σε κάποια καρτ – ποστάλ,  θαυμάζοντας το ηλιοβασίλεμα.

Το βράδυ προτείνουμε να κάνετε Ανάσταση σε μια από τις χαρακτηριστικές μικρές εκκλησίες του νησιού και συνεχίστε με χορό ως το πρωί σε ένα από τα πολλά μπαράκια.

(προαιρετικά μπορείτε να επιλέξετε αναστάσιμο εορταστικό δείπνο με μαγειρίτσα σε διάφορα εστιατόρια)   Κυριακή του Πάσχα Αφιερώστε το πρωινό σας για μια επίσκεψη στο γραφικό χωριό Άνω Μερά.

Το μεσημεράκι μπορείτε να γευματίσετε με παραδοσιακές πασχαλινές νοστιμιές  σε κάποιο από τα μαγαζιά της Χώρας.    Το τελευταίο σας βράδυ στη Μύκονο νιώστε τον έντονο ρυθμό του νησιού στο κέντρο.

  Δευτέρα του Πάσχα Μετά το check out από το ξενοδοχείο, ακολουθεί μεταφορά στο λιμάνι για το ταξίδι της επιστροφής, το πλοιο αναχωρεί στις 13:00.      Περιλαμβάνονται: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Ραφήνα & από Μύκονο  Μεταφορά από και προς το λιμάνι της Μυκόνου  Διαμονή σστο συγκρότημα Paola’s Town ή Paola’s Beach (βάσει διαθεσιμότητας) Έντυπο διευκρινιστικό υλικό και πρόγραμμα εκδρομής.

Ασφάλεια αστικής ευθύνης   Δεν περιλαμβάνονται: Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, κέντρα διασκέδασης κτλ.

  Paola's Town Το Paolas Town βρίσκεται στο νεο περιφερειακό της Μυκόνου, στη θέση Δραφάκι και απέχει μόλις 700 μέτρα από το κέντρο της χώρας.

Σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκεται στάση λεωφορείου (50 μέτρα), μίνι - μάρκετ (200 μέτρα), βενζινάδικο (150 μέτρα), φούρνος (300 μέτρα), ενώ έυκολα μπορείτε να κατευθυνθείτε πρός κέντρο, Άνω μερά, Πλατύ γυαλό, Ορνό, αεροδρόμιο, λιμάνι κτλ.

  Το συγκρότημα Paola's Town είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί εδώ και 15 χρόνια με σεβασμό στους πελάτες και στις ιδιαίτερες ανάγκες τους για χαλάρωση και ευχάριστη διαμονή.

Το 2011 ανακαινίστηκε πλήρως με γνώμονα την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την προσαρμογή στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Παροχές Το συγκρότημα παρέχει δωρεάν ασύρματη σύνδεση (wifi) internet, εξωτερική πισίνα, μπαρ/εστιατόριο, φύλαξη αποσκευών, καθώς και μεταφορά από και προς το λιμάνι ή το αεροδρόμιο.

Στο συγκρότημα λειτουργεί ολοκαίνουργια αίθουσα πρωινού, ιδιωτικό bar για καφέ και ποτά, καθώς και εστιατόριο για πρόχειρα γεύματα.

Διαμονή Αποτελείται από 25 δωμάτια, το κάθε ένα με τον δικό του τύπο (δίκλινα,τρίκλινα, οικογενειακά διαμερίσματα).

Όλα τα δωμάτια - studios διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, TV plasma, Air Condition, στεγνωτήρα μαλλιών, χρηματοκιβώτιο και μπαλκόνι ή βεράντα.

    Διαμονή Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι ή βεράντα με θέα τη θάλασσα, την πισίνα ή τον κήπο, ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα ή ντους, TV plasma, ac, χρηματοκιβώτιο, στεγνωτήρα μαλλιών, βραστήρα, ψυγείο ενώ τα studios και τα διαμερίσματα έχουν και κουζινάκι.

Ο χώρος είναι διακοσμημένος λιτά με σεβασμό στην 'κυκλαδίτικη' αισθητική.

   

Περισσότερες πληροφορίες