Πακέτα διακοπών - Ζάκυνθος

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
209€ το άτομο για 4ήμερη οδική εκδρομή για παραδοσιακό
209€ το άτομο για 4ήμερη οδική εκδρομή για παραδοσιακό Πάσχα στη Ζάκυνθο με διαμονή στο Πολυτελές ξενοδοχείο Majestic Hotel & Spa 4*. Το ατομικό πακέτο περιλαμβάνει μεταφορές με υπερυψωμένο πούλμαν άριστης κατάστασης, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, πλήρη διατροφή, Αναστάσιμο & Πασχαλινό γλέντι πλούσιο φαγητό & ζωντανή μουσική και ζακυνθινές καντάδες από τους κανταδόρους!!
μόνο 209 €
  • Αρχική Τιμή: 209€
  • Έκπτωση: 0%
  • Κέρδος: 0€
  • Εταιρία:
Πανελλήνια

Το κουπόνι είναι για ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ και ισχύει για την ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ την περίοδο του Πάσχα, στο Πολυτελές ξενοδοχείο Majestic Hotel & Spa 4* στη Ζάκυνθο.

Η προσφορά περιλαμβάνει:   ~Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

~Ακτοπλοϊκά εισιτήρια λεωφορείων και επιβατών γραμμής: ΚΥΛΛΗΝΗ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΚΥΛΛΗΝΗ.

~Διαμονή (3διανυκτερεύσεις) στo MAJESTIC HOTEL & SPA 4*.

~Πλουσιοπάροχο πρωινό-μπουφέ  (συνολικά 3)   ~Γεύματα ή δείπνα ως εξής: Δείπνο μπουφέ Αναστάσιμο δείπνο σε μπουφέ με εορταστικό πρόγραμμα (ζωντανή μουσική) Κυριακή του Πάσχα: Προμεσημβρινοί μεζέδες με ούζο .Εορταστικό γεύμα σε μπουφέ (οβελίας) με εορταστικό πρόγραμμα (ζωντανή μουσική και ζακυνθινές καντάδες από τους κανταδόρους) ~Έμπειρο συνοδό του γραφείου μας καθ' όλη την διάρκεια της εκδρομής ~Φ.Π.Α - Ασφαλιστική κάλυψη 1η μέρα: Μ.

Παρασκευή Αναχώρηση από τα γραφεία μας στις 7π.μ.

Ημίωρη στάση στον Ισθμό.  Άφιξη στην ΚΥΛΛΗΝΗ, επιβίβαση στις 12.15μ.μ.

και άφιξη στην Ζάκυνθο.  Ξεκινάμε με τα Πασχαλινά έθιμα του νησιού.  Παρακολούθηση στην πλατεία Σολωμού, την Λιτανεία Του Εσταυρωμένου.  Ελεύθεροι για γεύμα (προαιρετικό), επιβίβαση στο πούλμαν, αναχώρηση και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.  Απόγευμα ελεύθερο.

Νηστήσιμο δείπνο, παρακολούθηση τοπικού επιταφίου, διανυκτέρευση.

  2η μέρα: Μ.

Σάββατο Ξημερώματα στις 03.30, για όποιον θέλει και επειδή ο επιτάφιος στην πόλη της Ζακύνθου βγαίνει στις 4 το πρωί, αναχωρούμε για την παρακολούθηση και τη λιτανεία του.

Μένουμε εκεί στην πλατεία Αγίου Μάρκου, για το σπάσιμο των κανατιών, που γίνεται με το γλυκοχάραμα!!! Ένα από τα όμορφα Πασχαλινά έθιμα της Ζακύνθου.

Αναχώρηση για το ξενοδοχείο, πρόγευμα και ξεκινάμε για το γύρο του νησιού.

Πρώτη μας στάση το ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ, όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Μαύρας.  Στη συνέχεια αναχώρηση για τα χωριά ΑΓ.

ΝΙΚΟΛΑΟ-ΑΓ.ΛΕΩΝ-ΕΞΩ ΧΩΡΑ-ΜΑΡΙΕΣ-ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑ.  Στάση για να επισκεφθούμε την Μονή Αναφωνήτριας, εκεί όπου είχε μονάσει ο Αγ.

Διονύσιος, πολιούχος του νησιού.  Στη συνέχεια αναχώρηση για τον ΑΙ.

ΓΙΩΡΓΗ των Γκρεμνών, στάση για να θαυμάσουμε το ωραιότερο τοπίο της Ελλάδας, το Ναυάγιο και τη θαυμάσια παραλία του.  Αναχώρηση για τις ΒΟΛΙΜΕΣ, στάση για λαδωτήρι, μέλι και άλλα παραδοσιακά προϊόντα.  Συνεχίζουμε και φτάνουμε στην παραλία του Αγ.

Νικολάου, το βορειότερο σημείο της Ζακύνθου, όπου θα παραμείνουμε για φαγητό (προαιρετικό).  Επιστρέφουμε από την άλλη μεριά του νησιού και αφού περάσουμε τα χωριά ΚΑΤΑΣΤΑΡΙ-ΠΛΑΖ ΑΛΥΚΩΝ– ΑΓ.

ΔΗΜΗΤΡΙΟ– ΣΑΡΑΚΙΝΑΔΟ-ΓΑΙΤΑΝΙ, φτάνουμε στο ξενοδοχείο.  Απόγευμα ελεύθερο, ξεκούραση.

Αναχώρηση για την πόλη, να παρακολουθήσουμε τη λειτουργία της Ανάστασης.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο, Αναστάσιμο δείπνο.

Διανυκτέρευση.

  3η ημέρα: Κυριακή του Πάσχα Χριστός Ανέστη!!!Χρόνια Πολλά!!!!! Πρόγευμα, χρόνος στο ξενοδοχείο για να απολαύσουμε τις ετοιμασίες για το ψήσιμο του οβελία, πίνοντας το ουζάκι μας.

Πασχαλινό γεύμα με συνοδεία ζωντανής μουσικής, άφθονο φαγητό, γλέντι και πολύς χορός.  Ξεκούραση και αργά το βράδυ μετάβαση σε παραδοσιακή ταβέρνα (προαιρετικό) για να απολαύσουμε Ζακυνθινές καντάδες, αρέκες και πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

  4η μέρα: Δευτέρα του Πάσχα Πρόγευμα, αναχώρηση από το ξενοδοχείο με τις αποσκευές μας, για να επισκεφθούμε το λόφο του Στράνη, εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός ενεπνεύσθη τον Ύμνο στην Ελευθερία.  Συνεχίζουμε για το πανέμορφο προάστιο Μπόχαλη, με την πανοραμική θέα ολοκλήρου της πόλης της Ζακύνθου, με την εκκλησία της Χρυσοπηγής και το ερειπωμένο Βενετσιάνικο κάστρο.  Θα δοκιμάσουμε την παραδοσιακή φρυγανιά (τοπικό γλυκό) στα μαγαζιά της Μπόχαλης.

Κατόπιν στην πόλη, επίσκεψη σε εργαστήριο μαντολάτου, για τα τελευταία ψώνια και παραδοσιακά προϊόντα του νησιού.

Επιβίβαση στο ferry, απόπλους, άφιξη στη Κυλλήνη και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

  Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για προσωπική χρήση, για συγγενείς και φίλους.

  Πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για έλεγχο διαθεσιμότητας στο τηλέφωνο: 2106200443.

  Μετά την κράτηση δεν γίνονται ακυρώσεις.

  Κρατήσεις γίνονται δεκτές μόνο από τους κατόχους των κουπονιών.

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Είσοδοι  σε μουσεία  και αρχαιολογικούς  χώρους και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.

  Ο πελάτης υποχρεούται να πληρώσει απευθείας στο ξενοδοχείο το κόστος ανά άτομο ανά διανυκτέρευση για το φόρο διαμονής στα ξενοδοχεία σύμφωνα με το άρθρο 53 Ν.

4389/2016  που τέθηκε σε ισχύ από την 1/1/2018.

  Είναι απαραίτητη η εκτύπωση του κουπονιού σας και η προσκόμιση του.

Περισσότερες πληροφορίες