Πακέτα διακοπών - Μάλτα

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
199€ / άτομο για ένα Summer Weekend στη Μάλτα με Αεροπορικά
199€ / άτομο για ένα Summer Weekend στη Μάλτα με Αεροπορικά, Φόρους & 3 Διανυκτερεύσεις με Πρωϊνό στο κεντρικό 4* Ξενοδοχείο Hotel Santana, από το ταξιδιωτικό γραφείο Like 2 Travel.
μόνο 199 €
  • Αρχική Τιμή: 280€
  • Έκπτωση: 29%
  • Κέρδος: 81€
  • Εταιρία:
Αθήνα

199€ / άτομο για 3 Διανυκτερεύσεις με Πρωινό και Αεροπορικά στο κεντρικό 4* Hotel Santana.

Ημερομηνία ταξιδίου: Σάββατο 2 - Τρίτη 5 Ιουνίου 2018 με αναχώρηση από Αθήνα   Περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα- Μάλτα -Αθήνα (Ryanair) Φόροι αεροδρομίου και καυσίμων Από 1 χειραποσκευή 55x40x20cm για κάθε άτομο έως 10 κιλά Διαμονή 3 νύχτες σε Standard Room στο ξενοδοχείο Hotel Santana Πρωϊνό   Δεν Περιλαμβάνονται:   Επιπλέον αποσκευές Προσωπικά έξοδα   Ώρες πτήσεων /Itenary: Αναχώρηση από Αθήνα: (14:25 - 15:15)  Αναχώρηση από Μάλτα: (22:35 - 01:20)    Κλείστε θέση parking στο αεροδρόμιο από 3,90€ πατώντας εδώ!   Hotel Santana   Το Hotel Santana προσφέρει πανοραμική θέα και πισίνα στον τελευταίο όροφο με θέα στη θάλασσα και την εξοχή του St.

Paul's Bay και απέχει 150μ.

από τον παραλιακό πεζόδρομο   Όλα τα δωμάτια του Santana διαθέτουν τηλεόραση, κλιματισμό και ιδιωτικό μπάνιο, ενώ τα περισσότερα περιλαμβάνουν μπαλκόνι.

Σε όλους τους χώρους παρέχεται δωρεάν Wi-Fi.

  Στον κήπο του ξενοδοχείου υπάρχει υπαίθριο μπαρ, όπου μπορείτε να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, απολαμβάνοντας ζωντανή ψυχαγωγία.

  Στο Hotel Santana θα βρείτε εσωτερική πισίνα με υδρομασάζ, σάουνα και γυμναστήριο.

Παρέχονται επίσης περιποιήσεις ομορφιάς.

  Στο κατάλυμα λειτουργούν εστιατόριο, καφέ και μπαρ δίπλα στην πισίνα του τελευταίου ορόφου, το οποίο προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα.

  Απέναντι από το Santana Hotel υπάρχει δωρεάν δημόσιος χώρος στάθμευσης.

Οι στάσεις των δημόσιων λεωφορείων που συνδέουν την Qawra με όλους τους προορισμούς στη Μάλτα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

  Ο παραλιακός πεζόδρομος, καθώς και διάφορα καταστήματα, μπαρ και εστιατόρια, είναι εύκολα προσβάσιμα με τα πόδια.

Μια αμμώδης και μια βραχώδης παραλία απέχουν λιγότερο από 5 λεπτά με τα πόδια.

  Μάλτα   Η Μάλτα είναι από τους πιο όμορφους προορισμούς, με εντυπωσιακά μνημεία, μεσαιωνικές πόλεις και μπαρόκ αρχιτεκτονική που εντυπωσιάζει κάθε επισκέπτη.

  Στο νησί, που αναγεννήθηκε από το Τάγμα των Ιωαννιτών Ιπποτών (που έμεινε εκεί ως το 1798), θα βρεθείτε μπροστά σε περίφημα αρχιτεκτονικά μνημεία, θα δείτε τους κήπους Μπαράκκα και θα απολαύσετε την πανοραμική θέα του φημισμένου Μεγάλου Λιμανιού, τους ξενώνες των οκτώ εθνοτήτων που αποτελούσαν το τάγμα των Ιπποτών, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Ιωάννη και το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου.

  Επισκεφθείτε οπωσδήποτε τη Μόστα όπου θα δείτε τον Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου με τον τρίτο μεγαλύτερο τρούλο στην Ευρώπη και την παλιά πρωτεύουσα 'Μεδίνα' γνωστή ως 'Η Σιωπηλή Πόλη'.

  Περπατήστε στα μεσαιωνικά σοκάκια ανάμεσα σε παλάτια και μοναστήρια και κάντε μία εκδρομή στο δεύτερο σε έκταση νησί της Μάλτας, Γκόζο.

  Αν έχετε χρόνο, επισκεφθείτε τις Τρεις Πόλεις, Σενγκλέα, Κοσπίκουα και Βικτωριόζα, που περιστοιχίζονται από κάστρα, θαυμάστε τη θέα της Βαλέττας, και κάντε τις βόλτες σας στα Μεσαιωνικά στενά, ταξιδεύοντας σε μία άλλη εποχή.

 

Περισσότερες πληροφορίες