Ξενοδοχεία - Μάνη

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
39€/ημέρα από 90€ (-57%) για διαμονή 2 ατόμων σε Standard
39€/ημέρα από 90€ (-57%) για διαμονή 2 ατόμων σε Standard Double Room με πλούσιο πρωινό σε ένα μαγικό ταξίδι στο χρόνο στην πανέμορφη Μάνη, στους Αναπαλαιωμένους Πύργους της Εδέμ. Απολαύστε την ζεστασιά της φιλοξενίας σε δωμάτιο παραδοσιακής πέτρινης αρχιτεκτονικής της Μάνης.
μόνο 39 €
  • Αρχική Τιμή: 90€
  • Έκπτωση: 57%
  • Κέρδος: 51€
  • Εταιρία:
Αθήνα

39€ από 90€ (-57%) για μία (1) διανυκτέρευση 2 ατόμων σε δωμάτιο παραδοσιακής πέτρινης αρχιτεκτονικής της Μάνης Πλούσιο πρωινό (παραδοσιακά μανιάτικα προιόντα) Ισχύει και για το 3ήμερο της Καθαράς Δευτέρας Early check in - Late check out Για παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν, από 3 ετών και άνω είναι επιπλέον 10 ευρώ ανά ημέρα  τα οποία καταβάλλονται απευθείας στο ξενοδοχείο     ΠΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΔΕΜ Μόλις 3 ώρες απο τη Αθήνα στην πανέμορφη Λακωνία και δίπλα στη θάλασσα, ένα αναπαλαιωμένο παραδοσιακό χωριό σας περιμένει να γνωρίσετε την φιλοξενία του.

Στο θεωρούμενο βασικό Κυκλώπειο οικισμό της Χαρούδας του Δήμου Πύργου Διρού, πάνω στα διατηρημένα θεμέλια μεγαλιθικών οικισμών, αναπαλαιώθηκαν δεκατρία κτίρια (πύργοι - πυργόσπιτα) μέσα σε 16 στρέμματα φτιαγμένα με ευαισθησία και μεράκι.

Με λιακωτά, καμάρες, ουλές, πέτρινες γέφυρες, μέσα σε ελαιώνα.

  Ελάτε στο δικό σας εξοχικό σπίτι για ζεστασιά και καλοσύνη.

Γευθείτε τα παραδοσιακά χειροποίητα πρωινά με ντόπια βιολογικά υλικά.

  Όλα τα δωμάτια είναι φτιαγμένα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Μάνης όπου έντονη είναι η παρουσία πέτρας και ξύλου.

  Οι πύργοι της Εδέμ δίνουν τη δυνατότητα σε οικογένειες να ζήσουν ελεύθερα στη φύση τη μοναδκή ομορφιά της Μάνης...

  Ζήστε ημέρες ζωής που αναδύουν ιστορία!    

Περισσότερες πληροφορίες