Ξενοδοχεία - Λουτρά Πόζαρ

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
Μόνο με 137€ το άτομο για 3ήμερη(2διανυκτερεύσεις)
Μόνο με 137€ το άτομο για 3ήμερη(2διανυκτερεύσεις) οδική εκδρομή με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν στο Καρναβάλι Νάουσας, Λουτρά Ποζάρ, Παναγία Σουμελά, Καρναβάλι Τύρναβου-Έδεσσας. Στην ζεστή ατμόσφαιρα του Ξενοδοχείου ΑLFA στην πόλη της Έδεσσας. Μία προσφορά για Αξέχαστες διακοπές Αποκριών!!
μόνο 137 €
  • Αρχική Τιμή: 137€
  • Έκπτωση: 0%
  • Κέρδος: 0€
  • Εταιρία:
Αθήνα

Το κουπόνι είναι ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ και ισχύει άμεσα για την 3ήμερη οδική εκδρομή που πραγματοποιείται για το Καρναβάλι Νάουσας, Λουτρά Ποζάρ, Παναγία Σουμελά, Καρναβάλι Τύρναβου-Έδεσσας με αναχώρηση στις 17/02/2018.

  Η προσφορά περιλαμβάνει:   - Μεταφορές-εκδρομές του προγράμματος με υπερυψωμένο  πούλμαν σε άριστη κατάσταση.

  - Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΑLFA (Κεντρικό στην πόλη της Έδεσσας).

  - Πρωινά σε μπουφέ.

  - Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

   - Σύνοδος-Αρχηγός  του γραφείου.

  Η τιμή για παιδί έως 12 ετών είναι 85€.

    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΕΚΔΡΟΜΗΣ   17 Φεβρουαρίου Αναχώρηση από το  κέντρο της Αθηνάς και μέσω της εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης με ενδιάμεσες στάσεις.

Άφιξη στο Ιστορικό μοναστήρι της Παναγία Σουμελάς στο Όρος ΒΕΡΜΙΟ (Ό,τι είναι η Παναγία της Τήνου για τους Έλληνες του Νότου, είναι και η Παναγία Σουμελά για τους απανταχού Ποντίους και τους Έλληνες του Βορρά.

Είναι η οδηγήτρια των Ελλήνων του Πόντου).

Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα & μεσημεριανό φαγητό.

Αναχώρηση για την  πόλη της Έδεσσας άφιξη νωρίς το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας.  Τακτοποίηση στα δωμάτια.  Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη της Έδεσσας.

Διανυκτέρευση.

                              18 Φεβρουαρίου ΛΟΥΤΡΑ-ΠΟΖΑΡ-ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ  ΝΑΟΥΣΑΣ (ΜΠΟΥΛΕΣ-ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ) Πρωινό και επιβίβαση στο πούλμαν μας για την περιήγηση μας στα Λουτρά Ποζαρ.  Ελεύθερος χρόνος στην Λουτρόπολη προαιρετικό μπάνιο (οι μεταλλικές πηγές Λουτρά Λουτρακίου ή Λουτρά Πόζαρ που αναβλύζουν σε θερμοκρασία 37°C, με αξιόλογη χημική σύσταση.

Το θερμό νερό έχει ιαματική δράση και είναι πόσιμο.) Αναχώρηση για την  πόλη της Νάουσας για την παρακολούθηση του εορταστικού καρναβαλιού.

(Το έθιμο Γενίτσαροι και Μπούλες (συναντάται και ως 'Γιανίτσαροι και Μπούλες', σε πιο βαριά Ναουσαίικα) είναι ένα παραδοσιακό δρώμενο στη Νάουσα την περίοδο της αποκριάς.

Ο χαρακτηριστικός ήχος του ζουρνά και το νταούλι, τους συνοδεύει σε κάθε τους βήμα, καθώς χορεύουν στους δρόμους της Νάουσας κατά ομάδες (μπουλούκια).  Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας αργά το απόγευμα.  Διανυκτέρευση.

  19 Φεβρουαρίου (Κ.ΔΕΥΤΕΡΑ Καρναβάλι Τύρναβου) Πρωινό και επιβίβαση στο πούλμαν μας για την αναχώρηση μας για τον Τύρναβο όπου θα παρακολουθήσουμε την κατασκευή του ‘’ ΜΠΟΥΡΑΝΙ ‘’ μέσα σ’ ένα πραγματικό γλέντι με τραγούδια και χορούς, με τα διάφορα φαλλικά ομοιώματα και πειράγματα των ντόπιων να κυριαρχούν.  Ελεύθερος χρόνος.  Αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.  Τέλος εκδρομής.

  Ο πελάτης υποχρεούται να πληρώσει απευθείας στο ξενοδοχείο το απαιτούμενο κόστος ανά άτομο ανά διανυκτέρευση για το φόρο διαμονής στα ξενοδοχεία σύμφωνα με το άρθρο 53 Ν.

4389/2016  που τέθηκε σε ισχύ από την 1/1/2018.

  Για έλεγχο διαθεσιμότητας μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 210.99.65.680 όπου θα αναφέρετε τις επιθυμητές ημερομηνίες κράτησης.

  Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για προσωπική χρήση, για συγγενείς και φίλους.

  Οι κρατήσεις κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα.

  Μετά την κράτηση γίνονται δεν γίνονται ακυρώσεις.

  Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.

Περισσότερες πληροφορίες