Ξενοδοχεία - Διάφοροι προορισμοί

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
16€ το άτομο για φαγητό σε μπουφέ για να ζήσετε υπέροχες
16€ το άτομο για φαγητό σε μπουφέ για να ζήσετε υπέροχες στιγμές με Indian Oriental event,την Παρασκευή και το Σάββατο 12 και 13/1, στο εστιατόριο Bollywood κοντά στο μετρό του Κεραμεικού! Ταξιδέψτε στην Ινδία και ζήστε τις Χίλιες και μία νύχτες με τις παραδοσιακές γεύσεις μας και τον σαγηνευτικό χορό της Φανής Καραγιάννη!
μόνο 16 €
  • Αρχική Τιμή: 29€
  • Έκπτωση: 45%
  • Κέρδος: 13€
  • Εταιρία:
Αθήνα

Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού ΜΟΝΟ Παρασκευή 12/01 ή Σάββατο 13/01!! Η προσφορά περιλαμβάνει   ~16€ ανά άτομο για κατανάλωση φαγητού σε μπουφέ στο εστιατόριο Bollywood, (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ένα ποτήρι κρασί).

  O μπουφές του event θα είναι ανοιχτός 21.00-23.00 και θα περιλαμβάνει τα εξής:   Vegetable Samosas: Ινδικά πιτάκια φρέσκων λαχανικών τυλιγμένα με χειροποίητη ζύμη   Onion Bahjee: Ψιλοκομμένες φέτες κρεμμυδιού παναρισμένες με ρεβυθάλευρο και εξωτικά φρέσκα μπαχαρικά   Potatoes Kebaps: Κεμπάπ πατάτας ζυμωμένα με διάσημα ινδικά μπαχαρικά   Vegetable Salad: Πράσινη σαλάτα με λαχανικά εποχής και dressing από πουρέ δροσερού μάνγκο   Sagaloo: Κλασσικό ινδικό πιάτο με σπανάκι, πατάτα και εξωτικά φρέσκα μπαχαρικά   Naan: Παραδοσιακή ινδική πίτα από σουσάμι ψημένη στο Ταντούρ.

  Beef Karahi: Τρυφερά κομμάτια από μοσχαρίσιο κρέας μαγειρεμένα με πράσινη πιπεριά, ντομάτα και τζίντζερ   Chicken Tandoori: Μπούτι κοτόπουλου μαριναρισμένο σε γιαούρτι και αρωματισμένο με αυθεντικά ινδικά μπαχαρικά   Ρύζι μπασμάτι   Ρύζι μπασμάτι με σαφράν Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο, από συγγενείς ή φίλους.

Απαραίτητη τηλεφωνική κράτηση πριν στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι σας.

Για ακύρωση ή αλλαγή κράτησης απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.

Οι κρατήσεις κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα.

Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.

Περισσότερες πληροφορίες